Miért fontosak az enzimek?

Az enzimek a szervezetünk katalizátorai. Létfontosságúak, többek között  az anyagcsere-folyamatok normális működéséhez elengedhetetlenek. Folyamatosan használjuk őket, így ugyanúgy pótolni kell őket, mint a vitaminokat. Szervezetünk termel bizonyos mennyiségben különféle enzimeket, így emésztőenzimeket is, de a kutatók szerint ez közel sem elegendő.

Nyers, zöld zöldségekből, és gyümölcsökből, élő táplálékokból juthatunk enzimekhez. Mivel ma már sajnos kevesebb ilyen tápanyagot fogyasztunk, ezért egyre többen szenvedünk az enzimhiánytól.

Testileg, szellemileg kimerültek, fáradékonyak leszünk, idő előtt megjelennek az öregedés jelei. Emésztési problémáink jelentkezhetnek, mint gyakori székrekedés, puffadás, hasmenés, görcsök egyes ételek fogyasztása után. Ezzel egyúttal gyengül az immunrendszerünk is, és teret nyithatunk komolyabb betegségek kialakulásának is.

Mit tehetünk?

Együnk nagyon sok nyers zöldséget és gyümölcsöt! Az azonban ne feledjük, hogy a  főzés, sütés és minden hőkezelés tönkreteszi az enzimek szerkezetét.

Ha nem jutunk elegendő enzimhez tápanyagokkal, vagy gyors pótlásra van szükségünk, használjunk táplálék-kiegészítőt.

Digest Complex: emésztőenzim kapszula, amely tartalmazza a legfontosabb enzimeket az emésztéshez. Legyengült, enzimhiányos állapotban érdemes alkalmazni. Emésztési panaszok esetén, nehéz ételek fogyasztása után, tejtermékek fogyasztásakor is ajánlott. Keresd elérhetőségeinken!

Tudj meg többet az emésztőenzimekről ebből a hasznos kis videóból:

Az egészség helyreállításához a Reg-enor életmódváltó program is hozzásegíthet!

Tudj meg róla többet az alábbi linkeken:

A REG-ENOR fogyasztásához egy speciális étrend betartása javasolt.

A termékről további információt ITT találhatsz.

Saját étel ötletgyűjteményünket  ITT találod!

Saját recept gyűjteményünket, az Étlapozót itt találod:

A Reg-enor fő szerepe egy teljes testtisztítás, az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése.

Fogyasztásával párhuzamosan a kívánt cél elérése érdekében az alábbi étrend követése segít abban, hogy a szervezet megtisztuljon. A kúra elején az epe és máj és a vesék tisztulását, emésztési problémák és az enzimtermelés rendeződését érzékeljük a hasi körméretek és testsúlyunk csökkenése mellett. Új módszer a sav/bázis egyensúlyunk helyreállítására, a bélrendszerben jelenlévő parazita és Candida gomba fertőzés megszüntetésére.

Vedd meg olcsóbban, törzsvásárlói regisztrációval!  

A Törzsvásárlói regisztráció információi a Biocom törzsvásárlói regisztráció menüben találhatók!

Csatlakozz a Reg-enor fogyasztók közösségéhez a Facebookon!

REG-ENOR KÚRA 10 PARANCSOLATA

  1. Egyél kedved szerint baromfi, hal, marha, és sertéshúsból készült ételeket.
  2. Fogyassz nagyon sok zöldséget nyersen, sütve, főzve, párolva és a salátákhoz ecet helyett a citrom levét használd!
  3. Kúra alatt csak állati eredetű zsiradékkal készítsd  ételeidet, mint a liba-, kacsa- és sertészsír vagy  ghí.
  4. Fogyaszthatsz pirítós kenyeret, alkalmanként rizst és bizonyos tésztákat, de ha fogyni is szeretnél a mértékre vigyázz!
  5. Ne használj semmilyen növényi olajat (kókusz zsírt sem), ne egyél növényi zsírokat tartalmazó élelmiszeripari termékeket és olajos magvakat sem!
  6. Kúra alatt ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt!
  7. Diéta alatt iktass ki az ételeidből mindenféle cukrot (mézet, xilitet is) és az azt tartalmazó élelmiszeripari termékeket.
  8. Kerüld minden magas cukortartalmú gyümölcs fogyasztását. Megengedett a citrom, a fehér grapefruit, néha gránátalma, kókusz mérsékelt mennyiségben, 
  9. Igyál legalább napi 2-3 liter tisztított vizet, ásványvizet, de kerüld az alkohol tartalmú italokat!
  10. Kávé, tea fogyasztható – tej és cukor nélkül!