Testápolás

Egyre nyilvánvalóbb tény, hogy szervezetünk egész működésére hatással van mindaz, amit a tisztálkodás során használunk. A kozmetikai termékeket is érdemes átnézni, hisz bőrünkkel, nyálkahártyánkkal közvetlenül érintkezve veszélyeztetik egészségünket a bennük fellelhető adalék és illatanyagok, tartósítószerek, színezékek és alumínium származékok.


Terhelik kiválasztószerveinket, felhalmozódnak a "zsírdepókban", hatással vannak a bőr PH egyensúlyára, azaz közvetve testi diszharmóniát okoznak.

A száj nyálkahártyáján kezdődik az emésztés és a felszívódás, ezért érdemes megfontolni, milyen összetételű fogkrémet választunk önmagunk és szeretteink számára.

A haj, fejbőr és faggyúmirigyek természetes működését valószínűleg szintén nem a vegyi összetételű hajápolók szolgálják.
A forgalomban lévő dezodorok legnagyobb része aluníniumsókat tartalmaznak, melyek a verejtékcsatornák beszűkítésével fejtik ki hatásukat, sok esetben gyulladást és allergiát kiváltva. Egyes kutatók szerint az alumínium összefüggésbe hozható a mellrák és az Alzheimer-kór kialakulásával.

Mi az alábbi természetes növényi összetevőket, környezetbarát alapanyagokat és Reverz Ozmozis tisztított vizet tartalamazó, jól felszívódó, hatékony termékeket ajánljuk alternatvaként.