Regenor hírek

90 napos Reg-Enor kihívás (2018)

90 NAPOS REG-ENOR KIHÍVÁS AZ ÖKONATURÁVAL!

Szeretnéd az Új Évet egy átfogó életmódváltással indítani?
Egyetlen feltétele, hogy tanácsainkat megfogadva 3 hónapig a Reg-Enor szabályainak megtartása mellett folytasd diétád!

Amire még számíthatsz: nyeremények, segítség, siker ...

Reg-enor, a belső kozmetikus

Ráncok az arcon? Fogyás után visszamaradó rugalmatlan, megereszkedett bőr, narancsbőr? A bőr öregedésével kapcsolatos problémákra nem csak a plasztikai műtét lehet a megoldás. Gondolnád, hogy a egy testtisztítás ebben is a segítségedre lehet?

MIÉRT IS FONTOS IDŐNKÉNT FLORA PLUS PROBIOTIKUM KÚRÁT CSINÁLNI?

Az egészséges emberi bélflóráját 300-500 különböző baktériumfaj alkotja, a számuk több milliárdnyi, mely 1-1,5 kilót is képviselhet a szervezetünkben,
de a széklet súlyának 40-60 százalékát is ezen baktériumok adják....

TUDJ MEG TÖBBET A NORMÁL BÉLFLÓRÁRÓL ÉS TÁPLÁLÓIRÓL!

"Sokat hallunk az utóbbi években a velünk élő baktériumok szerepéről és hasznáról. A Lactobacillusokat még a tejtermékekből is sokan ismerik, rendszeresen fogyasztják. Ám a többi törzsről nem vagy csak kevés szó esik, s arról is keveset szokás beszélni, hogy mitől károsodhatnak, és mivel táplálhatjuk őket.
Az egészséges bélflóra teljesen egyéni
A születéskor steril vékony- és vastagbelet táplálástól függően anyatej esetén bifidobaktériumok, tápszer esetén vegyes flóra népesíti be.
A bélcsatorna kezdeti bakteriális benépesülése fontos a nyálkahártyák immunrendszerének kialakulásában, ennek szabályozásában – és nemcsak a bélben, hanem minden nyálkahártyánkon (légutak, melléküregek, hólyag, húgyutak, hüvely…). Életkor szerint mindenkiben kialakul egy saját egyensúlyi állapot, mely teljesen az egyénre jellemző, és időben többnyire állandó. Egy friss kutatás szerint: „az emésztőrendszer mikrobiális DNS-e figyelemre méltóan stabil, olyan, mint egy ujjlenyomat. Még egy év elteltével is meg tudtuk különböztetni az egyéneket mikrobiális DNS-ük genetikai jellemzői alapján”.

Zártkörű Reg-Enor tájékoztató est 2017-11

ÚJRA- Zártkörű Reg-Enor Est Dr. Bagi Gabriellával 2017. 11. 24-én  Pécsen

Fogyni szalonnával és zsíros kenyérrel? Na ez aztán tényleg keményen hangzik nem?

Meggyógyulni gyógyszerek nélkül? A reklámok szerint lehetetlen, elhiszed?

Kételyeid vannak? 
Nagyon helyes. Én is évekig hihetetlennek tartottam.

Reg-enoros lekvárok és savanyúságok


Sipos Zsuzsanna, vegyszerek használatát mellőző őstermelő, a Reg-enor diétát jól ismerő  tagunk kísérletezte ki a receptúrákat. Elérhetősége: 0620/772-0589.
A szükséges kereskedelmi engedélyek birtokában készíti a "finomságokat" és remélhetőleg jövőre még tovább fog  bővülni a kínálat.... 
Szabó Szigfrid feltaláló a termékek összetételét átnézte, megkóstolta, majd örömmel adta hozzájárulását, hogy ajánljuk a "bűnözés mentes" diétához 

Ezért süssön mindenki zsírban!

Időről-időre fellángol a vita, hogy étolajjal, vagy zsírral sütve finomabbak-e, egészségesebbek-e a sültek. A hetvenes-nyolcvanas évek elhibázott dietétikai kutatásai és az abból fakadó tömeghisztéria odavezetett, hogy szinte teljesen kiiktatták a telített zsírokat az étrendből.

Hogyan működik az epe? Miért fontos ez nekünk a Reg-enor diéta alatt?

Azt már mindannyian tudjuk, hogy a Reg-enor diéta sikerének a kulcsa az epetermelés beindulása.

De mi is zajlik ilyenkor a szervezetünkben?
Az alábbi riportban Dr. Balaicza Erika belgyógyász doktornő közérthető tolmácsolásában minden epesavval, epeürüléssel kapcsolatos részletkérdésre fény derül:

Hihetetlen, de közel 4000 vitális anyagot tartalmaznak a mikroalgák

 
A Spirulina, a Clorella és a Vörös alga tökéletes arányban tartalmazzák a szinte összes  organikus  vitamint, nyomelemet, ásványokat, a több mint 2000 enzimet, aminosavakat és még sok egyéb különleges növényi hatóanyagot, melyekre a szervezetünknek szüksége van.
A természet tökéletes multivitaminjai!
A lehetséges hatása három fázisban : Sejtszinten méregtelenít, majd a sejttáplálást végzi a vitális anyagokkal, végül pedig a sejtvédelmet az asztaxantin segítségével látja el.   

Reg-enor kúra ha egészségi problémák nehezítik az életed

Mi a Regenor Életmódváltó program lényege?

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!

Valóban éhes vagy?

Megfordult már a fejedben az, hogy valójában nem is éhséget érzel, amikor valami ennivaló után nyúlsz?

A reklámok, a média egyfolytában fogyasztási ingerekkel bombáz minket. Szinte állandóan ínycsiklandozó ételfotók, videók terelik a figyelmünket az evésre. Csoda, hogy akkor is megéhezünk, amikor valójában nem is vagyunk éhesek? A hamis éhségérzet túl sok kalóriabevitelhez vezet, ami túlsúlyt és abból következő egészségügyi problémákat okozhat, ezért érdemes figyelni a tested jeleire, és tudatosan étkezni!

Ráadásul bizonyos érzelmi állapotok is hajlamossá tehetnek a hamis éhségérzetre. Lássuk hányféle állapot válthatja ki ezt a megtévesztő éhséget:

Oldalak