Regenor hírek

Reg-enor, a belső kozmetikus

Ráncok az arcon? Fogyás után visszamaradó rugalmatlan, megereszkedett bőr, narancsbőr? A bőr öregedésével kapcsolatos problémákra nem csak a plasztikai műtét lehet a megoldás. Gondolnád, hogy a egy testtisztítás ebben is a segítségedre lehet?

MIÉRT IS FONTOS IDŐNKÉNT FLORA PLUS PROBIOTIKUM KÚRÁT CSINÁLNI?

Az egészséges emberi bélflóráját 300-500 különböző baktériumfaj alkotja, a számuk több milliárdnyi, mely 1-1,5 kilót is képviselhet a szervezetünkben,
de a széklet súlyának 40-60 százalékát is ezen baktériumok adják....

TUDJ MEG TÖBBET A NORMÁL BÉLFLÓRÁRÓL ÉS TÁPLÁLÓIRÓL!

"Sokat hallunk az utóbbi években a velünk élő baktériumok szerepéről és hasznáról. A Lactobacillusokat még a tejtermékekből is sokan ismerik, rendszeresen fogyasztják. Ám a többi törzsről nem vagy csak kevés szó esik, s arról is keveset szokás beszélni, hogy mitől károsodhatnak, és mivel táplálhatjuk őket.
Az egészséges bélflóra teljesen egyéni
A születéskor steril vékony- és vastagbelet táplálástól függően anyatej esetén bifidobaktériumok, tápszer esetén vegyes flóra népesíti be.
A bélcsatorna kezdeti bakteriális benépesülése fontos a nyálkahártyák immunrendszerének kialakulásában, ennek szabályozásában – és nemcsak a bélben, hanem minden nyálkahártyánkon (légutak, melléküregek, hólyag, húgyutak, hüvely…). Életkor szerint mindenkiben kialakul egy saját egyensúlyi állapot, mely teljesen az egyénre jellemző, és időben többnyire állandó. Egy friss kutatás szerint: „az emésztőrendszer mikrobiális DNS-e figyelemre méltóan stabil, olyan, mint egy ujjlenyomat. Még egy év elteltével is meg tudtuk különböztetni az egyéneket mikrobiális DNS-ük genetikai jellemzői alapján”.

Zártkörű Reg-Enor tájékoztató est 2017-11

ÚJRA- Zártkörű Reg-Enor Est Dr. Bagi Gabriellával 2017. 11. 24-én  Pécsen

Fogyni szalonnával és zsíros kenyérrel? Na ez aztán tényleg keményen hangzik nem?

Meggyógyulni gyógyszerek nélkül? A reklámok szerint lehetetlen, elhiszed?

Kételyeid vannak? 
Nagyon helyes. Én is évekig hihetetlennek tartottam.

Reg-enoros lekvárok és savanyúságok

ÜZLETÜNKBEN ÚJRA LEHET KAPNI A REGE-ENOR DIÉTA SORÁN FOGYASZTHATÓ LEKVÁROKAT ÉS SAVANYÚSÁGOKAT!!!

Már az ÖkoNatura Kft pécsi központjában is megvásárolhatóak a Reg-enor diéta elveihez igazodó zöldséglekvárok és savanyúságok! 
Sipos Zsuzsanna, vegyszerek használatát mellőző őstermelő, a Reg-enor diétát jól ismerő  tagunk kísérletezte ki a receptúrákat
A szükséges kereskedelmi engedélyek birtokában készíti a "finomságokat" és remélhetőleg jövőre még tovább fog  bővülni a kínálat.... 
Szabó Szigfrid feltaláló a termékek összetételét átnézte, megkóstolta, majd örömmel adta hozzájárulását, hogy ajánljuk a "bűnözés mentes" diétához 

Ezért süssön mindenki zsírban!

Időről-időre fellángol a vita, hogy étolajjal, vagy zsírral sütve finomabbak-e, egészségesebbek-e a sültek. A hetvenes-nyolcvanas évek elhibázott dietétikai kutatásai és az abból fakadó tömeghisztéria odavezetett, hogy szinte teljesen kiiktatták a telített zsírokat az étrendből.

Hogyan működik az epe? Miért fontos ez nekünk a Reg-enor diéta alatt?

Azt már mindannyian tudjuk, hogy a Reg-enor diéta sikerének a kulcsa az epetermelés beindulása.

De mi is zajlik ilyenkor a szervezetünkben?
Az alábbi riportban Dr. Balaicza Erika belgyógyász doktornő közérthető tolmácsolásában minden epesavval, epeürüléssel kapcsolatos részletkérdésre fény derül:

Hihetetlen, de közel 4000 vitális anyagot tartalmaznak a mikroalgák

 
A Spirulina, a Clorella és a Vörös alga tökéletes arányban tartalmazzák a szinte összes  organikus  vitamint, nyomelemet, ásványokat, a több mint 2000 enzimet, aminosavakat és még sok egyéb különleges növényi hatóanyagot, melyekre a szervezetünknek szüksége van.
A természet tökéletes multivitaminjai!
A lehetséges hatása három fázisban : Sejtszinten méregtelenít, majd a sejttáplálást végzi a vitális anyagokkal, végül pedig a sejtvédelmet az asztaxantin segítségével látja el.   

Reg-enor kúra ha egészségi problémák nehezítik az életed

Mi a Regenor Életmódváltó program lényege?

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!

Valóban éhes vagy?

Megfordult már a fejedben az, hogy valójában nem is éhséget érzel, amikor valami ennivaló után nyúlsz?

A reklámok, a média egyfolytában fogyasztási ingerekkel bombáz minket. Szinte állandóan ínycsiklandozó ételfotók, videók terelik a figyelmünket az evésre. Csoda, hogy akkor is megéhezünk, amikor valójában nem is vagyunk éhesek? A hamis éhségérzet túl sok kalóriabevitelhez vezet, ami túlsúlyt és abból következő egészségügyi problémákat okozhat, ezért érdemes figyelni a tested jeleire, és tudatosan étkezni!

Ráadásul bizonyos érzelmi állapotok is hajlamossá tehetnek a hamis éhségérzetre. Lássuk hányféle állapot válthatja ki ezt a megtévesztő éhséget:

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz!

Legyél egy közösség tagja, ahol zajlik az élet, mindig találsz valami olvasnivalót, receptet, tippet. Segítünk, ha elbizonytalanodsz, gyorsan válaszolunk, ha kérdésed van!

Kérdezd azokat, akik ugyanazt csinálják, mint te, hiszen ugyanazok a problémáitok, céljaitok. A belépéshez kattints a képre:

Oldalak