Cégünkről

 

 

 

Az Öko Natura küldetése az egészség megőrzése, visszanyerése a természet erejével, magas minőségű organikus termékekkel, kiváló szolgáltatásokon keresztül. Szemléletünk az ÉLET és az ANYAFÖLD tisztelete!

Cégünk azt a feladatot vállalta magára, hogy az egészség megőrzésében, visszaállításában segít minden hozzánk fordulónak. 

Hiszünk abban, hogy a természetnek mindenre van orvossága, így csakis természetes, ellenőrzött, organikus táplálékkiegészítőket, és módszereket ajánlunk. Ezek néha nem azonnal hoznak látványos eredményt, mint a szintetikus szerek, de hosszútávon kifizetődőbb, hiszen ritkán okoznak mellékhatásokat és nem terhelik meg feleslegesen a szervezetet.

Egyik legnépszerűbb termékünk a REG-ENOR, a prevenció, a méregtelenítés, a vitalitás és életminőség javulásának a támogatója.

A fogyasztásának vannak alapszabályai, melyeket személyesen is szívesen elmagyarázunk, személyre szabjuk, hogy a lehető leghatásosabb legyen Neked!

Keress minket bizalommal bármilyen kérdés esetén!

A REG-ENOR kúrát gyakran támogatjuk egyéb táplálékkiegészítőkkel, ezekről is bátran érdeklődj személyesen vagy elérhetőségeinken!

Vitaminokkal, ásványi anyagokkal egészítenéd ki az étrendedet? Fokoznád az immunrendszered működését?

Sportolsz vagy intenzív fizikai, illetve szellemi munkát végzel? Megelőznél néhány betegséget vagy rásegítenél a gyógyulásra?

A magas minőségű organikus termékeink közötti eligazodásban szakértők segítenek!

Vitaminok mellett alapvető egészséges alapanyagokkal is szolgálhatunk egy egészségtudatos konyhába:  

Az egészségtudatosság pedig folytatódik a kozmetikumokkal is. Tudod, hogy egy hagyományos tusfürdő, arckrém, sőt még a babaápolási termékek is tartalmaznak kőolajszármazékokat tartósító szereket, színezékeket, illatagyagokat és állagjavító szereket?  Ha szeretnéd megszabadítani a szervezetedet ezektől a méreganyagoktól, akkor próbáld ki natúr és bio kozmetikumainkat!

Mindebben  tapasztalattal rendelkező természetgyógyász segít neked, aki bármikor mond neked gyógytea receptet is!

További információkat keresd a honlapunkon, vagy gyere el hozzánk személyesen! Fordulj hozzánk ha kérdésed, bizonytalan vagy valamiben!!

Irodánkban széles információs anyagokkal állunk rendelkezésre, ahol egyidejűleg részletes tájékoztatást is adunk a termékhasználattal és üzleti lehetőséggel kapcsolatban is, hiszen továbbajánlással mellékjövedelemhez is juthatsz!

"MAGÁTÓL" nem lesz jobb a világ, csak TŐLED, TŐLEM, TŐLÜNK, - ha összefogunk!

Cégünk természetgyógyászok, orvosok támogatásával az egészséged megőrzését kínálja! A forgalmazott készítmények természetes, gyógynövényekből kivont alapanyagokból készülnek. Elősegítik, hogy testünk regenerálódni tudjon, megerősítik immunrendszerünket, óvják környezetünket!

Ajánljuk ezen termékeket mindenkinek, aki szeretne tenni egészsége megőrzése és jobb közérzete érdekében.

Építs, ne rombolj!

A környezettudatosság jegyében pedig olyan háztartási termékeket javaslunk, amelyek kiválthatják a káros vegyszereket.

A környezet védelméről sokat hallunk, ám gyakorlati módszereket ritkán találunk. Az ÖKO-NATURA a háztartások szintjén, a mindennapi életben alkalmazható, bárki számára elérhető megoldásokkal szolgál, hogy mindenki védhesse a környezetét, családját és a még meg nem született utódok életét.

Hisszük, hogy minden felelősen gondolkodó magyar ember eljut ahhoz a felismeréshez, hogy az egészségéért NEKI is tennie kell valamit.

Ennek érdekében történő befektetés a legjobb "üzlet" a világon.  

Ne szennyezzük életterünket, földjeinket, vizeinket, levegőnket! 

 A rövid távú örömért hosszú távon túl sokat fizethetünk!  Ne csapd be magadat!

 

Elérhetőségeink:

Ökonatura Praktika Kft
7621 Pécs, Jókai u.30.
Tel.: 06/72/311-985
Tel.: 06/20/9311-985
e-mail cím: okonatura@gmail.com

Számlaszámunk: 50800111-15384481

Nyitva tartásunk:
Hétfő  és Szerda: 12:00-16.00
Kedd,  Csütörtök és Péntek: 9:00-13:00
Szombat és Vasárnap: zárva
Sürgős esetekben a nyitvatartási időn kívül is elérhetőek vagyunk 
a 20/326-4267 telefonszámon!
 

 

 

A mi igazi motivációnk segíteni! Elfogadod?