Ökonatura Életmód Klub

Legyél egy közösség tagja, ahol zajlik az élet, mindig találsz valami olvasnivalót, receptet, tippet. Segítünk, ha elbizonytalanodsz, gyorsan válaszolunk, ha kérdésed van!

Kérdezd azokat, akik ugyanazt csinálják, mint te, hiszen ugyanazok a problémáitok, céljaitok. A belépéshez kattints a képre:

 

Tippek, tanácsok, naprakész információk

Receptek

Mit ehetsz és mit nem?

Nasi tippek

Eredmények, motiváció

 

 

2014 tavaszán hoztuk létre a Facebook oldalán az Ökonatura Reg-enor Klubot, hogy legyen egy közösség, ahol mindenki segítséget, támogatást kaphat a kúrához.

Lassan 2600 tag személyes tapasztalatával, kipróbált receptjeivel, és sikerével támogatjuk a társainkat. Szakértő orvos és természetgyógyász tanácsadók pedig segítenek a személyre szabott kúrában, az egészségügyi problémák kezelésében.

Mert ugye arra nincs garancia, hogy mindenkinek mindig zavartalan lesz a kúrája, nem jelentkeznek bizonytalanságok az étkezés terén, kellemetlen tünetek, nem lesznek elakadások.
No ilyenkor nagyon jól jön néhány biztató szó és megerősítés és az az érzés, hogy nem vagy egyedül, nem vagy magadra hagyva a CÉLOD felé vezető úton.
Én sok sikeres kúra lehetőségét látom ebben a közösségben, mert tudom, hogy sokan a tanácstalanság, az elbizonytalanodás miatt hagyták abba, nem volt kit megkérdezni, nem kaptak érdemi indítást és a kérdéseire korrekt választ. 
Ez az összefogás alkalmas akár napi szintű megerősítésekre és arra, hogy tartsuk egymásban a lelket a nehezebb időkben is, tanuljunk egymás erényeiből, de a hibáinkból is.
Reméljük, hogy egyre több segítséget nyújt az étkezés változatosságában a folyamatosan bővülő Reg-enoros Ét-lapozó, amely egy kattintással mindig elérhető lesz az Ökonatura honlapján.
Egyre jobb egészséget, karcsúsodást, szépülést kívánok! 


Eperjesi Klára 
természetgyógyász, fitoterapeuta

Változz, méregteleníts, szépülj, érezd magad egyre jobban

velünk és a Reg-enorral!