Reg-enor hírek - Videók

Dr. Bagi Gabriella a haspuffadásról

Az ezerarcú tünetegyüttes.... emésztési zavarok, haspuffadás.....:(
Tudj meg többet az összefüggésekről Bagi doktornőtől....

Dr. Bagi Gabriella a pajzsmirigybetegségekről

A pajzsmirigy működészavarai egyre gyakrabban jelentkeznek a fiatalabb korosztályokban is. A hirtelen hízás oka is gyakran a pajzsmirigy alul működésben keresendő.

Ha szeretnél róla többet megtudni, kattints a képre és hallgasd meg a videót, amelyben dr. Bagi Gabriella, alternatív terápiás szakember magyarázza el a pajzsmirigybetegségek okait.


Frekvenciaterápia - diagnosztika és kezelés a rezgések erejével

Minden élő rezgéssel bír. Minden rezgés információ.

A sejtek rezgéseiből megtudhatjuk egészségi állapotukat is úgy, hogy megállapítjuk a frekvenciájukat. Ugyanígy pozitív hatást is gyakorolhatunk a sejtekre a jó frekvenciával.

Gyógyszermentesen frekvenciaterápiával egészségjavító hatást is elérhetünk, hiszen a testünkben lévő kórokozók eltérő rezgéssel rendelkeznek, mint a sejtjeink, csak azt a rezgést kell megtalálni, ami káros a kórokozóknak, a szervezetünknek pedig kedvező.

Miért fontosak az enzimek?

Az enzimek a szervezetünk katalizátorai. Létfontosságúak, többek között  az anyagcsere-folyamatok normális működéséhez elengedhetetlenek. Folyamatosan használjuk őket, így ugyanúgy pótolni kell őket, mint a vitaminokat. Szervezetünk termel bizonyos mennyiségben különféle enzimeket, így emésztőenzimeket is, de a kutatók szerint ez közel sem elegendő.

Miért válaszd a Reg-enor életmód programot?

Miért vágj bele a Reg-enor kúrába? Milyen eredmények érhetők el? Közérthető magyarázatot kaphatsz Surányi Ágnestől, ha a következő videót megnézed:

A REG-ENOR fogyasztásához egy speciális étrend betartása javasolt.

Interjú Szabó Sigfrid feltalálóval

A Reg-enor diéta program a sejtszintű méregtelenítéssel a fogyasztók beszámolói alapján beindíthatja az anyagcsere folyamatokat, ezzel együtt a tartós fogyást is, ha betartod a program étrendjét, és nincs blokkoló tényező a szervezeted működésében.

Nézd meg ezt a videót a témáról, ahol a feltaláló, Szabó Sigfrid magyarázza el a kúra lényegét.

Tapasztalatok a Reg-enor hatásairól - videó

Kattints a képre és nézz meg egy hasznos információkkal teli videót a Reg-enor fogyasztóinak tapasztalatairól. Ennyi ember sikeres fogyása, gyógyulása nem lehet véletlen!


A Re-enor fogyasztásához egy speciális étrend betartása javasolt.

Saját recept gyűjteményünket, az Étlapozót itt találod:

Videók Dr. Bagi Gabriellával és Szabó Sigfriddel

MÁJ ÉS EPEHÓLYAG TISZTÍTÁS  

Geszty Glória műsorvezető vendégeként  Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakember és Kónya György hálózatigazgatót hallhatjuk az alábbi videón:                   

Dr. Bagi Gabriella az egészséges fogyásról

Fogyókúrák ezreiről hallottál, olvastál? Talán próbáltál is párat? Megterhelte a szervezetedet? Ingerlékeny, éhes voltál alatta, esetleg utána vissza is szedted a leadott kilókat?

Nem vagy egyedül ezekkel a problémákkal. Dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakember mindenki számára érthetően magyarázza el a fogyás folyamatait és megoldást is kínál a problémára.

VIDEÓ - Szabó Sigfrid és vendége, aki 60 kiló túlsúlytól szabadult meg

Szabó Sigfrid az RTL műsorában mutatja be vendégét, aki a Reg-enor segítségével szabadult meg 60 kilónyi súlyfeleslegtől.

Kattints a képre:


 

Nézz bele Szabó Sigdrid és Bagi Gabriella Reg-enorról szóló további videóiba:

Oldalak