Turbo Booster

  • Szeretné gépjárműve üzemanyag felhasználását csökkenteni?
  • Nehéz autójának átmenni a zöldkártya vizsgán?
  • Bajlódik a vízkővel?
  • Túl magas a gázszámlája?

Akkor a Turbo Boosterre van szüksége!

Hogyan működik?

Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitást és így a porlasztáskor sokkal apróbb cseppekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb cseppek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. Ennek következménye az, hogy egy része annak az üzemanyagnak, ami eddig vagy nem égett el, vagy a kipufogócsőben égett el, ezentúl hasznosítható. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező CO és CH. Előnyei:

  • beszerelése rendkívül egyszerű, az üzemanyag vezetékre kívülről kell rögzíteni
  • műanyag kötegelőt adunk mellé,
  • kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz,
  • élettartama gyakorlatilag végtelen,
  • nincs befolyással a gépjárművek garanciájára,
  • átlag 10% üzemanyag megtakarítás!
  • számolj utána, pár tankolás után már megéri!
  • a megtakarítás függ a motor évjáratától, állapotától és típusától,
  • a változást néhány üzemóra után érezhetjük - csendesebb a motor, gyorsításoknál rugalmasabb
  • kb. 100 üzemóra elteltével a környezetvédelmi paraméterek 50-70%-kal javulnak.

Turbo Booster - gázmegtakarítás otthon

Turbo Booster készülékA lakások többségében ma is gázfűtés van, így a családok legtöbbjét erősen érinti a gáz ára. A Turbo Booster használatával csökkenthető az azonos hőmennyiséghez tartozó gázfogyasztás, ezáltal csökkenthető a fizetendő gázszámla.

Tudjuk azt, hogy a gázvezetékben érkező gáz nem ideális, egymáshoz tapadt gázmolekulákat tartalmaz. Ma már ismerjük azt a tényt is, hogy nagyon erős mágneses térben a szénhidrogén (pl. a fűtésre használt földgáz) mágnesezhető. Mágneses készülékünkkel előporlasztjuk a gázt, így tökéletesebb égést tudunk elérni. A jobb hatásfokú tüzelés eredménye, hogy azonos mennyiségű gázból több hőenergiát tudunk kinyerni. Javul a fűtés hatásfoka, csökken a gázfogyasztás és ezzel együtt a gázszámla is.

A Turbo Booster minden olyan technológia esetben alkalmazható, ahol a gázt eltüzelik: gázkazán, cirkó, gázkonvektor, gázmelegítő. A beépítés azonban nem jelent automatikusan megtakarítást, csak szakember által végzett beszabályozással együtt! A tökéletesebb égés eredménye, hogy a kazán (cirko) úgy fog viselkedni, mintha megnőne a hatásfoka, hiszen azonos mennyiségű hőt lényegesen akár 20%-kal kevesebb gáz eltüzelésével is elő tud állítani. Ehhez viszont az szükséges, hogy a mágneses készüléket az égőfejhez a lehető legközelebb építse (szabályozza) be a szakember.

Turbo Booster - fizikális vízlágyítás

Turbo Booster készülékA fizikális vízlágyítás, mint környezetbarát és energiatakarékos megoldás, alig tizenöt éve ismert még a szakemberek körében is. A vízben található oldott mészkő (közismertebb nevén vízkő) egy ún. spontán kristály képződésen megy át és belőle aragonit kristály képződik, amely ebben a formában többé nem képes megtapadni a vízvezeték, boiler, csaptelepek, szaniterek, fűtésrendszerek vezetékeinek külső és belső felületén, hanem a lefolyó vízzel együtt távozik a rendszerből.

Az erős mágneses térrel rendelkező Turbo Booster alkalmazása egy olcsó és szinte mindenütt használható megoldás, akár egyes berendezések külön védelméről van szó, akár egy teljes háztartás vízkő elleni védelméről. Magyarország szinte teljes területén probléma a kemény víz. A hagyományos vegyszeres vízkőoldók, a savazás hosszabbtávon ugyanúgy károsítják és tönkreteszik ezeket, mint maga a vízkő. A Turbo Booster végleges védelmet biztosít a vízkővel szemben. Felszerelhető boilerek elé, fali vízmelegítők, cirko-falikazánok vízcsövére, vízóra aknába a bemenő fővezetékre, azok bármilyen megbontása nélkül.