Paraziták - láthatatlan lakótársaink

Első pillanatra a gondolatot is elhessegetjük, hiszen rémisztőnek tűnik az a tény, hogy a testünkben paraziták élhetnek!

Pedig paraziták nem csak a távoli, szegény trópusi országokban fordulnak elő.

Igaz ugyan, hogy a fejlődő országokban a leggyakoribbak az emberre veszélyes paraziták, de szinte minden éghajlaton előfordulnak, a globális világban pedig egy-egy hajó- vagy repülőút alatt a világ bármely pontjára könnyűszerrel eljuthatnak.

Milyen parazitákról van szó? Egysejtűek, patogén baktériumok és protonok is ide tartoznak a nagyobb és ismertebb férgeken kívül. Ráadásul nemcsak a bélrendszerben, hanem a test számos területére befészkelhetik magukat, például a tüdőbe, a májban, epében vagy az izmokba. Közös vonásuk, hogy megpróbálnak észrevétlenül élni a szervezetben, miközben értékes tápanyagokat vonnak el tőle, amelyekkel táplálkoznak. Az anyagcseretermékeik is sok nemkívánatos  tünetet váltanak ki. Ezért a leggyakoribb figyelmeztető jel a fáradékonyság, de bőr és idegrendszeri tünetek is lehetnek.

Milyen tünetek lehetnek még?

  • általános gyengeség, fogyás
  • allergia
  • bőrkiütések
  • alvásproblémák
  • gyakori székrekedés vagy hasmenés
  • akkut gyulladások, a petéik, lárváik tokja körül
  • kibocsátott méreganyagaik miatt a idegrendszer működését is megzavarhatják: memóriazavar, koncentrációs zavar és migrén is kialakulhat.

Hogyan fertőződhetünk meg?

A parazitás fertőzések többsége a fejlődő országokban található, azonban a paraziták okozta megbetegedések száma Észak- Amerikában, valamint Európában is roppant gyorsan növekszik. Ha az emberek kivizsgáltatnák magukat, megdöbbentően magas lenne azoknak a száma, akik parazitát hordoznak. 
A parazitákkal nagyon könnyű kapcsolatba kerülni. A fertőzött víz, a nem elegendően hőkezelt hús, hal, a nem kellőképpen megmosott zöldség vagy gyümölcs csak példák a fertőzés általános forrásai közül.

A friss zöldségek és gyümölcsök mosására van néhány tippünk, kattints ide!
A házi kedvenceinktől vagy más fertőzött emberektől kapott fertőzés is egész gyakori.
Az antibiotikumok túlzott használata szintén hozzájárul ehhez a problémához, mivel az károsítja a természetes bélflórát, és ezzel csökkenti a szervezet ellenálló képességét. A rostok bevitelének növelése – rostdús ételek, valamint a rostos étrend-kiegészítők által – segít megszabadulni az élősködőktől. Ez azonban nem elegendő. 

Hogyan szabadulhatunk meg tőlük?

Segítségünkre lehet az életmódváltó Reg-enor kúra, a 10 napos Intestinal Cleasing program, az Olajfalevél kapszula és a Grapefruitmag cseppek


A kórokozó mikroorganizmusok, valamint paraziták eltávolítására szolgáló leghatásosabb gyógynövények a következők:

fekete dióhéj, mezei sóska, fehérüröm, Lapacho, fokhagyma, tökmag, erdei pajzsika gyökér, őrölt szegfűszeg, kurkuma gyökér, stb. Ezeket a kipróbált, felülvizsgált növényeket a népi gyógyászatban már évezredek óta sikeresen használják a kórokozó baktériumok, élesztő-, valamint egyéb gombák eltávolítására. Hasonlóképpen segítenek a káros élősködők, bélparaziták, valamint ezek tojásainak a vastagbélből, ill. a szervezet egyéb részeiből történő eltávolításában az alábbi 

Célzott paraziták ellen kifejlesztett természetes készítmények a makacs esetekben:

Para Cleanse : Parazitahajtó gyógynövénykeverék
 
Candida Cleans  gomba és parazita ellenes gyógynövénykeverék
 

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keressen alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használja a termékeket!