Eperjesi Klára

Természetgyógyászként a legjobb tudásom szerint, minden igyekezetemmel segítem a hozzám fordulókat és mindent megteszek egészségük megőrzéséért.


 

Tisztelettel csodálom az orvostudomány elért eredményeit, de hiszek abban és napi szinten tapasztalom,  hogy  PREVENCIÓ-val a legtöbb betegség elkerülhető és visszafordítható.

"Soha ne becsüljük le azt az erőt, amellyel az anyaföld, a természet segíteni tud!"
Vallom, hogy az EGÉSZSÉG a test, a lélek és a szellem harmóniája és a környező világgal való összhangja nélkül nem lehetséges.

Hiszem, hogy a lelkünkben keresendő a betegségeinknek a kialakulása és szinte alig lenne gyógyíthatatlan betegség, de mégis sok a gyógyíthatatlan beteg…

Fitoterapeuta -  természetgyógyászként  a „nem ártani elvet megtartva” a test és szerveinek megújítására, öngyógyító folyamatainak beindítására  ajánlok  elsősorban gyógynövény  alapú hatékony megoldásokat.

Egyre növekszik a környezet szennyezés, egyre kevesebb a tiszta víz, és szintetikus anyagokkal szennyezett az élelmiszer. A minőségi helyett a mennyiségi táplálkozás jellemzi az utóbbi évtizedeket  és  ételek  helyett  „élelmi-szereket”  fogyasztunk.  Testünk salakanyagokkal telítődik, elsavasodik és felborul a mikrobiológiai egyensúly, ami hiányállapotok és betegségek kialakulásához vezet.

Fáradtak, allergiások, depressziósok leszünk, elhízunk, immunrendszerünk legyengül, majd egyre komolyabb segélykiáltásokkal jelez a testünk.

Világegyetem  törvénye,  ha nincs  valami egyensúlyban  az  inog, majd előbb-utóbb borul.  És ez igaz az amúgy nagyon intelligens szervezetünk működésére is!

„Úgy kint, mint bent”, azaz ameddig nem az okot szüntetjük meg, - csak a tüneteket kezeljük, a test jelzéseit  elnyomjuk  -  addig  tartós eredményt nem várhatunk.

De van megoldás: Távolítsuk el a testünkből a nem oda valót, és  pótoljuk  ami hiányzik, azaz méregtelenítsünk, lúgosítsunk, állítsuk vissza az egyensúlyt,  majd  a hiányzó vitaminokat, nyomelemeket , enzimeket stb. pótoljuk, és testünk fellélegzik, beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, újra energikusak leszünk, kisimul a bőrünk, eltűnik a cellutisz és a plusz kilók, egészségi problémák  és  újra jól érezzük magunkat a bőrünkben.


Végzettségem, tevékenységeim:

2004. óta gyógynövény alapú termékek forgalmazása
2005-2010 Agykontroll tanfolyamok
2007. Méregtelenítés Dr. Josef Jonas módszerével tanfolyam
2007.Természetgyógyász- Egészségügyi modul ETI vizsgával
2008. Általános természetgyógyász modul ETI vizsgával
2009. Fitoterápia képesítés ETI vizsgával

FItoterapeutaként tapasztalataim alapján vallom, hogy a jól megválasztott gyógynövények sietteti a gyógyulást, hatékonyan segítik  a felépülést. Az összeállításához azonban célszerű képzett szakember segítségét kérni! 

A különböző gyógynövények eltérő hatóanyagokat tartalmaznak, figyelni kell, pl. hogy ne legyenek egymással ellentétes hatásúak. Vannak azonban olyan keverékek, melyekkel egyszerre több probléma is "orvosolható" illetve vannak olyanok is melyek bizonyos fennálló betegségek esetében nem alkalmazhatóak.
Ehhez kívánok szakmai tudásom legjavával segítséget nyújtani.

Személyes konzultációra az Ökonatura központjában Pécsett, a Jókai u. 30. szám alatt van lehetőség, melyre az alábbi email címen tud időpontot egyeztetni:

okonatura@gmail.com

"Hatalmas energiák szabadulnak fel bennünk akkor, amikor összhangban van az, ahogy gondolkodunk, amiben hiszünk és ahogyan élünk."

J.Krishnamurti

Eperjesi Klára
Természetgyógyász - fitoterapeuta

36 20/ 326-4267