Reg-enor kúra ha egészségi problémák nehezítik az életed

Mi a Reg-enor Életmódváltó program lényege?

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!

Miért hatásos ez az életmódváltás?

Dr Légrádi Péter szavait idézve mi   "Nem a szervezetünk működési rendjét akarjuk megváltoztatni, hanem visszatérünk a hazánkban 20-30 -100 éve alkalmazott magyar étkezési szokásokhoz"

Itt a szénhidrát alapú étkezés helyett, zsíralapúra, az un. ketogén anyagcserére állunk át, amelyet mostanában egyre nagyobb sikerekkel alkalmazzák már világszerte, Svédországban, Norvégiában, Kanadában kifejezetten hódít.

Dr Hummel Zoltán kutatóorvos professzort írása által érthetőbb, hogy miért is népszerű és hatékony ez a táplálkozás

"A hízás két hormonja: egyik hizlal, a másik fogyaszt

Az egyik csak a vérben lévő cukor szintjére reagál, ez az inzulin. A másik csak a vérünkben lévő zsír szintjére, ez a leptin."

"A világ számos kutatóintézetében vizsgálták, hogy a sok zsírt fogyasztó ketogén diétát követőkben ugyanolyan biokémiai állapotok uralkodnak, mint az éhezőkében, vagyis ketózis lép fel  Megállapították, hogy az elhízottaknak azért a legjobb a ketogén diéta, mert a saját zsírszövetet egészséges módon csak ilyen módszerrel lehet lebontani, miközben azért nem éhezünk, mert a zsíros táplálék sokáig a jóllakottság érzését tartja fenn. Tehát ahelyett, hogy a zsír beépülése történne a zsírszövetekbe, a zsírszövet elégetése történik, vagyis fogyunk"

Ezért is nagyon fontos az étkezés „játékszabályainak a  betartása”, mert aki nem ezt teszi ellentétes „utasításokat” ad a szervezetének.

Ezért is van az, hogy kevésbé vagyunk éhesek, de sok lesz az energiánk és 1-2 hét átállás után már nem is kívánjuk az előtte évekig fogyasztott, ízlelőbimbóinkat függőségben tartó ételeket"..

Szedhetem e az orvos által felírt gyógyszereimet a kúra alatt?

A Reg-enor étrendkiegészítő használata mellett a szükséges gyógyszerek fogyaszthatók, nem zavarja a kúrát. Akik gyógyszereket szednek, nem szabad abbahagyni a kúrák során, hanem folyamatos ellenőrzés mellett, az orvossal konzultálva lehet csökkenteni, vagy elhagyni a gyógyszereket!!!

Milyen betegségek esetén, hány hónap a minimálisan javasolt kúra?

Egy közérzetjavító kúra 3-4 hónap. Súlyos betegségek esetén pedig 6-6,5 hónap de többen fogyasztották már 1- 2, söt van  aki 3 év alatt szabadult meg 60 kg túlsúlytól. 

BETEGSÉGEK ESETÉN SZÜKSÉGES   SZAKEMBER ÁLTAL  IRÁNYÍTOTT ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT DIÉTA  ÉS  AZ  ELŐÍRT TANÁCSOK 100%-OS BETARTÁSA, mert a Reg-enor CSAK EGY KULCS A GYÓGYULÁS BEINDÍTÁSÁHOZ.

A leírt szabályok betartása nélkül a  rossz közérzeten kívül sok eredményt nem fogunk tapasztalni.

A  Reg-enor ital fogyasztásának nincs időbeli korlátja, mert olyan természetes összetételű anyag, amit a szervezetünk normál esetben előállít.

 

Milyen betegségek esetén nem javasolt a kúra?

Akut trombózis  esetén csak 3 hónap eltelte után kezdhető a Reg-enor kúra.

Nagyobb epekő és vesekő esetén fennállhat annaka veszélye, hogy  a beágyazódott kő kimozdulhat  a helyéről és elzárhatja a vezetéket. Pár mm-es kövek probléma nélkül,  az epesavval ill. a vizlette kiürülve  távoznak

 

Milyen kellemetlen tüneteim lehetnek a kúra első heteiben és a alatt?

A szervezet méregtelenítésénél - különösen az első hetekben  -  előfordulhatnak az alábbi un. reverz tünetek:

A testünkben felszabaduló méreganyagok több úton távozhatnak, különböző tüneteket produkálva. Ezek jelentkezése arra utal, hogy működik a tisztulás, jól reagálsz a kúrára.

 • fáradtság érzet
 • rossz közérzet
 • fejfájás, szédülés
 • bőr tünetek, viszketés, égető érzés, kiütések vagy herpes megjelenése
 • a meglévő tünetek ideiglenes felerősödése
 • fokozott vizelési kényszer
 • gyakoribb széklet, ami hasmenésbe is átválthat
 • nátha vagy nagy mennyiságű nyálka képződés
 • gyakori könnyezés
 • csont fájdalmak
 • átmeneti vérnyomás, vércukorszint ingadozás, koleszterin szint emelkedés 

Ezektől nem kell megijedni, természetes velejárója lehet minden méregtelenítésnek, így a Reg-enor kúrának is. Ez a folyamat ahhoz hasonlitható, ha egy  üledékkel  teli pohár vizet felkavarunk, a folyadék zavaros lesz a lebegő szennyeződéstől.

Mit tehetünk?

A szokottnál több folyadék fogyasztásával segíthetjük a vérben keringő felszabadult salakanyagok távozását, amivel egyben  a tüneteinket is csökkenthetjük! Ha panaszaink 1-2 napon belül nem mérséklődnek vagy szünnek meg, forduljunk orvoshoz vagy hozzáértő terapeutához.

 

DR BAGI GABRIELLA   ALTERNATÍV TERÁPIÁS SZAKEMBER TANÁCSAI A SPECIÁLIS ESETEKRE

A REG-ENOR  NEM FOGYÓKÚRÁS TERMÉK!

MINDENKINEK  SZÜKSÉGE LENNE  A REGENORRA!  MERT CSAK AZ SUGÁRZIK, AKI EGÉSZSÉGES!
Először a problémákat orvosolja a szervezetben, harmonizál, és csak utána indulhat meg a fogyás, ami egy jótékony mellékhatás lehet!
Nem  azoknak ajánljuk, aki fogyni akar, hanem, ahogy  mindenkinek, akinek fontos az egészsége!
Ha évekig elvoltunk, hogy betegek, és túlsúlyosak vagyunk, akkor pár hónap alatt ne várjunk csodát! IDŐVEL ELINDULHATNAK A KILÓK IS!

PROBLÉMA forrása sok esetben, hogy a 10-20 éve fennálló gondot akarunk 1-2 hónap alatt helyre hozni. Nincs erre lehetőség!
10 éves túlsúly leküzdéséhez min. 10 hónap!
NE AZÉRT KEZDJÜK EL HASZNÁLNI A REGENORT, HOGY FOGYJUNK, HANEM HOGY ÁLLJON HELYRE A SZERVEZETÜNK.
NINCSEN CSODA TERMÉK!  PÁR HÓNAP ALATT NEM FOG HELYRE JÖNNI, HA KOMOLY PROBLÉMÁNK VAN.

Nincsen két egyforma ember! Azért kell személyre szabottan beállítani, mert ha valakinek a túlsúlyon kívül egyéb problémája is van, akkor el fog menni a bizalma és nem fogja csinálni.                                              

Nőknek például teljesen más vitaminra van szükségük, mint a férfiaknak. Rengeteg 10-12 éves gyerek is belefog a kúrába, fantasztikusak az eredmények!"

A hormonrendszer problémája esetén rásegítő termékek lehetnek

Pajzsmirigy, máj, epe, hasnyálmirigy és még a vese is ide tartozik  és ha ezek nem megfelelően működnek, akkor kialakulhat hormonális zavar 

Pajzsmirigy alulműködés - jódhiányos állapot - hormonális felborulás.
Alulműködés esetén ajánlott táplálék kiegészítők: Immune Supreme 3*3, D-vitamin - napi 5-10 ezer NE, DHEA 1-2 naponta, és Szelén 100-150 mikrogramm/nap.

STRUMA  is  általában JÓDHIÁNYOS ÁLLAPOT!  

Ha  pajzsmirigy picit is gyulladásban van, vagy autoimmun eredetű az elváltozás akkor termékhasználathoz hozzáértő szakember tanácsát kell kérni.

Meddőség esetén ajánlott táplálék kiegészítők:
D-vitamin 15-20 e NE/nap
DHEA: kúra szerűen - 3 hónap szedés, 3 hónap szünet  Meddőség esetén a leendő anyukát és az apukát! is kezelni kell!
Magyarország lakossága szelén hiányos - vörös húsokat együnk többet és szedjük a szelént.

Prolaktin szintet és Kortizol szintet is nagyon fontos nézni, mert ha ezekkel probléma van, akkor csak hízunk, hízunk, és nem történik semmi, még akkor sem, ha Reg-enorozunk. 
Ebben az esetben is nagyon fontos:segítség lehetnek D-vitamin és DHEA táplálékkiegészítők.

Inzulin rezisztencia

Az inzulinérzékeny szövetek a károsodás miatt csak az átlagosnál nagyobb mennyiségű inzulin jelenlétében képesek felvenni a glükózt.
Ha a vese sem működik jól, akkor lassul a nyirokrendszer működése, kialakul a narancsbőr, dagadni fognak a lábak, a boka, emelkedik a vérnyomás.

Minden 3. ember érintett úgy, hogy nem is tud róla.  Inzulin rezisztensek az előírt szénhidrát bevitel 140- 160 g naponta, de ennél nem ehetnek többet, és fontos náluk a napi 5X-i étkezés!
Pl. az előírt szénhidrát szigorúan betartva 3 főétkezés + tízórai - fehér grapefruit és uzsonna korpovit keksz!

Ez esetben ajánlott táplálék kiegészítők:


-VITAMIN D3 2000 IU

https://webshop.okonet.hu/index.php?page=product&pid=985


-BLD SUGAR BLANCER 

https://webshop.biocomag.ch/index.php?page=product&pid=949


-IMMUN SUPREME 

https://webshop.okonet.hu/index.php?page=product&pid=938


Tünetek: 
- szénhidrát utáni vágy 
- ebéd utáni "mindjárt elalszok"eset 
- folyamatos hízás 
- menzesz ciklus felborulása - ösztrogén és progeszteron hormonháztartás zavara - kialakulhat PCOS

A PCOS egy mozaikszó, jelentése policisztás ovárium (petefészek) szindróma.
A jellemző panaszok egyike a fokozott szőrnövekedés, mely nem csak a végtagokon, hanem a mellkason és az arcon is jelentkezik.
az "esztétikai" problémákon túl egyéb tünetek is jelentkeznek. A PCO-szindrómás nők jellemzően vérzészavarral küszködnek. Menstruációjuk a normálisnál sokkal ritkább, vagy egyáltalán nincs.
FONTOS: HA NINCS A HÖLGY VÁLTOZÓKORBAN, DE MÉGIS A  FEJTETŐNÉL HULLIK A HAJA, AKKOR NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL: PCOS!
PCOS esetén még a glutént is ki kell iktatni!

2-es típusú cukorbetegség
A rossz összetételű, helytelen táplálkozásból alakul ki. El lehet képzelni egy lakást, amiben laknak? Akkor most képzeljük el, hogy 20 éve nem volt kitakarítva.
Nos a szervezeteztünkben  ugyanez történik!  Egyre romlik a  szénhidrát és a cukoranyagcsere, kialakul az inzulin rezisztencia, majd a diabétes

Székletproblémák:- Emésztési  rendellenességek
A Reg-enor megpiszkálja a bélperisztaltikát (bélrendszer mozgása), meggyorsítja az anyagcserénket, és ezáltal az elején jelentkezhet hasmenés, de székrekedés  is!

A zsíralapu  táplálkozás hatására beindul a fokozott epesav és  emésztőenzim termelés, melynek hatására a bélrendszer mikrobiológia egyensúlya helyrejöhet és megszűnik a puffadás.

A normál étkezés mellett az epe termelés: 1 - 1,5 l , a Reg-enor kúra alatt: 3 - 4 l !!!! , a  mai zsírmentes "szokásos" étkezés mellett: pedig csak  kb. 3 dl !!!!!!

Salakanyag és felszívódási problémák a bélrendszerben:

Évek óta nincs vitamin a szervezetben, mert a bélrendszerben sok a salakanyag, megakadályozza a felszívódást. A méreganyag felhalmozódik és  lerakódik a zsírsejtekben, zsírszövetekben.                                    

De ugyanezen okok miatt elsavasodunk, gyulladások alakulnak ki a test különböző részeiben, romlik a fog, és fájnak az ízületek. Gyakran az emésztési problémák mögött rejtett glutén érzékenység bújik meg a háttérben.

Depressziós állapotok és mindenféle disz... betegség (diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia) hátterében sokszor enzim hiány és ebből adódó felszívódási zavar lappang.
Crohn betegség, IBS betegségek szintén azért alakulnak ki, mert nincs enzim ls epesav termelés!!! Erre is kifejezetten ajánlott a Reg-enor kúrát!

A bélflórán keresztül történik a felszívódás!  Ennek megsegítésére mindenkinek a D-vitamint, a Flóra plus probiotikumot és a SCD Herbal probiotikus italt  bátran kell szedni. De többek között pl.D vitamin hiány miatt alakulnak ki a prosztata és mell daganatok nagy százaléka!

A  gluténérzékenység tüneteiről és a kúrát blokkoló hatásai:

ÁRULKODÓ TÜNETEK GLUTÉN  és  LISZTÉRZÉKENYSÉG ESETÉN!

Előfordul, hogy REG-ENOR kúra alatt betartotok minden szabályt és mégsem indulnak meg lefelé a kilók.
A felelős ebben a glutén is lehet.
Sokan azt gondolják, csak a lisztérzékenyeknek nem szabad lisztet, illetve glutént fogyasztaniuk. 

De vannak tünetek, amelyek arról árulkodnak, hogy rejtett gluténérzékenységben szenvedsz. Ilyenkor érdemes kipróbálni a glutén és lisztmentes étkezést pár hétre.

Egyszerűen tudod tesztelni magad. ha az alábbi tünetek bármelyikét tapasztalod, elhagyod  a glutént, azaz mindenféle gabona  lisztről pár hétre lemondasz.

 Ha elmúlnak, sajnos érzékeny vagy a gabonákra, ki kell iktatnod étrendedből:

A gluténérzékenységre utaló tünetek lehetnek:
1. Puffadás, gázok a belekben, hasmenés, súlyos szorulás. Kis gyerekeknél gyakran előfordul, hogy gluténfogyasztás után szorulásuk van.
2. Kis szúrós kiütések a felkaron. A Keratosis Pilaris egy olyan bőrprobléma, ami attól van, hogy egyes vitaminok felszívódását a glutén akadályozza a belekben.
3. Fáradtság, elnehezültség tészta vagy kenyérfogyasztás után.
4. Bármilyen autoimmun betegség: Psoriasis, Lupus, Collitis, Hashimoto betegség (egyfajta pajzsmirigy alulműködési zavar), Szklerózis Multiplex
5. Szédülés, fáradtság, kimerültség
6. Hormonproblémák: policisztás petefészek, súlyos Premenstruális Szindróma, meddőség.
7. Migrén
8. Krónikus fáradtság, Fibromyalgia.
9. Láb, boka, ujjak duzzadtsága, ödémásodása
10. Hangulatzavarok, depresszió, mánia, idegesség, neurózis.