Page 11 - Regenoros Étlapozó - www.okonatura.hu
P. 11

www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
                                                                                                      LEVESEK
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
                                                                                        Zöldségleves
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
          Hozzávalók 4 főre:
          3 közepes db sárgarépa
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
          2 közepes db fehérrépa
          1 db karalábé
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
          1 kis db zeller
          25 dkg kelbimbó
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
          1 db vöröshagyma
          4-5 db gomba
          3 ek kacsazsír
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
          1 csokor petrezselyem
          2 db babérlevél
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
          fekete bors, só ízlés szerint
          2 l víz
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
          Elkészítés:
          Egy nagyobb lábasban a finomra vágott vöröshagymát, a közel egyforma méretűre aprított
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
          sárga-és fehérrépával, zellerrel a zsíron megdinszteljük.
          Felengedjük kb. 2 l vízzel, hozzáadjuk a csokorba kötött petrezselymet, a babérlevet és a borsot.
 www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
          Sóval ízesítjük.

          Közepesnél kicsivel gyengébb tűzön főzzük.
          Amikor a gyökérzöldségek már majdnem megpuhultak, hozzáadjuk a többi zöldséget.
          Tovább főzzük, míg az összes zöldség megpuhul. Szükség esetén utóízesítjük.


          Legvégül a maradék, fél csokor, egészen finomra vágott petrezselymet is beleszórjuk a levesbe.
          Betétként a felkockázott zöldség, egy kis marék cukorborsó és csipetke vagy apró galuska
          ajánlott.































                                                                                                          11

                                             REGENOR KLUB • www.okonatura.hu • REGENEROS ÉTLAPOZÓ
   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16