Page 11 - Regenoros Étlapozó - www.okonatura.hu
P. 11
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
LEVESEK
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
Zöldségleves
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
Hozzávalók 4 főre:
3 közepes db sárgarépa
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
2 közepes db fehérrépa
1 db karalábé
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
1 kis db zeller
25 dkg kelbimbó
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
1 db vöröshagyma
4-5 db gomba
3 ek kacsazsír
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
1 csokor petrezselyem
2 db babérlevél
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
fekete bors, só ízlés szerint
2 l víz
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
Elkészítés:
Egy nagyobb lábasban a finomra vágott vöröshagymát, a közel egyforma méretűre aprított
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
sárga-és fehérrépával, zellerrel a zsíron megdinszteljük.
Felengedjük kb. 2 l vízzel, hozzáadjuk a csokorba kötött petrezselymet, a babérlevet és a borsot.
www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu • www.okonatura.hu •
Sóval ízesítjük.
Közepesnél kicsivel gyengébb tűzön főzzük.
Amikor a gyökérzöldségek már majdnem megpuhultak, hozzáadjuk a többi zöldséget.
Tovább főzzük, míg az összes zöldség megpuhul. Szükség esetén utóízesítjük.
Legvégül a maradék, fél csokor, egészen finomra vágott petrezselymet is beleszórjuk a levesbe.
Betétként a felkockázott zöldség, egy kis marék cukorborsó és csipetke vagy apró galuska
ajánlott.
11
REGENOR KLUB • www.okonatura.hu • REGENEROS ÉTLAPOZÓ