Mihályi Mónika

Mihályi Mónika akupresszőr, természetgyógyász és Joalis terapeuta vagyok.


1970-ben születtem Budapesten, majd a baranyai megyeszékhelyen, Pécsett nőttem fel, ahol jelenleg is élek.
Pályafutásomat műszaki területen kezdtem, műszaki menedzserként dolgoztam egy nagy vállalatnál. Időközben egyre közelebb kerültek az életemhez, az érdeklődési körömhöz a természetes gyógymódok.

Először akupresszúrát tanultam és váltam hivatalosan természetgyógyásszá, majd ismereteimet a fitoterápia, a reflexológia, a Bach-virág terápia, a Schüssler-sók alkalmazása területein bővítettem, oklevelet szereztem élő vércsepp analízisből is. A TEGYE Természetes Gyógymódok Tanácsadói szakon kiváló minősítéssél szereztem diplomát.
Közben megismerkedtem egy állapotfelmérő módszerrel, melyet prof. dr. Josef Jonás fejlesztett ki. E módszer alkalmazása során 2008-ban a Dél-Dunántúlon Kereskedelmi Központ, majd 2009-től Referencia Központ vezetővé választottak.

Mint Referencia Központ vezető folyamatosan alaptanfolyamokon és továbbképzéseken oktatom e módszert, melynek segítségével a szervezetben lévő toxinok és rejtett mikrobális gócok tárhatóak fel. Mivel a szervezet csak toxin és gócoktól mentesen tud egészségesen és tisztán működni, ezért is tanítom és foglalkozom információs méregtelenítéssel, mely teljesen más, mint a hagyományos méregtelenítési eljárások.

A tiszta, toxinoktól mentes szervezet feltöltésére csak természetes anyagokat, készítményeket és módszereket alkalmazok.

2012-2013-as tanévtől a TEGYE Természetes Gyógymódok Tanácsadói képzés pécsi kihelyezett tagozatának vezetője, és egyben tanára is vagyok. Akupresszúrát, Reflexológiát, Fülakupunktúrát és Schüssler-só terápiát oktatok.