Gyakori kérdések - hogyan kezdjem?

Hogyan szedjem a Reg-enort?

A Reg-enort  napi 3x kell bevenni a reggeli, az ebéd és a vacsora után 1-1.5 órával. Az általános alkalmankénti javaslat  10 ml, 100 kg felett 15 ml, gyerekeknek 5 ml  étkezés után.  Reggel lehetőséged van  evés előtt is fogyasztani 25-30 perccel, ha az jobban illeszkedik a napirendedhez.

Ha érzékeny a gyomrod, sok a gyomorsavad vagy refluxod van, akkor inkább az étkezés utáni bevétel javasolt.  Ez esetben a kúra kezdetekor csak  fokozatosság elve szerint, naponta emelve célszerű elérni az előírt mennyiséget.

A Reg-enor  használat előtt mindig felrázandó és felbontás után hűtőben tárolandó.
A Reg-enort napi adagja kis üvegben bárhová magunkkal viheted hűtés nélkül is, az nem gyengíti a hatását. Ha valamilyen oknál fogva elfelejted az előírt időben bevenni, kicsit gyengül ugyan a kúra hatása, de utólag pótolhatod..

A Reg-enor étrendkiegészítő használata mellett a szükséges gyógyszerek fogyaszthatók, nem zavarja a kúrát.

Mennyi ideig kell csinálni a kúrát?
Nincsen rá előírás, és az illető pillanatnyi állapotától függ. A tapasztalatok szerint minimálisan négy hónapig feltétlenül érdemes csinálni a kúrát. Ennyi „kitartás” mindenképpen szükséges, mert ez idő alatt felmérhető már a változás.. Súlyosabb egészségi problémák ill. nagy súlytöbblet esetén,  sokszor az egy év is kevés lehet. Időbeli korlát nincs, a letisztult étrend is folyamatosan tartható hosszú ideig és a Reg-enor ital is egy természetes anyagokat tartalmazó táplálékkiegészítő

 

Miért kell nekem méregteleníteni?

A méregtelenítés, azaz detoxikálás vagy tisztítókúra, azért szükséges, mert életünk során sok mérgező anyag halmozódott fel a szervezetünkben az ételből, italból, tisztítószerekből és kozmetikumokból valamint a levegőből, amelyek lelassítják a máj és a vese tisztító funkcióját, és a vérbe is felszívódnak. Ezért lassul le a metabolizmusunk, ezért lesz narancsbőrős, ráncos, pattanásos,  a bőrünk, ezért rákosodnak el a sejtjeink. Így a májunkat is rendszeres ápolnunk kell, ugyanúgy mint a hajunkat, a bőrünket, a fogainkat.

 

Persze ez senki számára nem egyértelmű, hiszen nem látjuk a saját májunkat a tükörben, így nem tudjuk, hogy mikor kezd el „romlani”. Az átlagember csak akkor figyel oda az életmódjára és az egészségére, amikor már valami betegség kialakult – azaz sok esetben túl későn. De jobb későn, mint soha!

A méregtelenítés az egészséges életmód alapköve.  

Minden méregtelenítés alapfeltétele a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás. Fogyaszthatunk tiszta, hormonoktól, gyógyszer maradékoktól és nehézfémektől mentes vizet, melyet otthon is előállíthatunk víztisztító készülékekkel,  továbbá citromos vizet és gyógyteákat is ihatunk a személyre szabottan.

Méregtelenítő kúráink után sose feledkezzünk meg a bélflóra visszaállításáról, a vitaminok és ásványi anyagok pótlásáról!

A szervezet méregtelenítésénél - különösen az első hetekben  -  előfordulható un. reverz tünetek:

A testünkben felszabaduló méreganyagok több úton távozhatnak a méregtelenítő szerveink segítségével, különböző tüneteket produkálva. Reverz tüneteknek nevezzük, mert a elvárt közérzetjavulás helyett  átmenetileg felerősödő tünetekkel szembesülünk. Ezek jelentkezése arra utal, hogy működik a tisztulás, jól reagálsz a kúrára.

 • fáradtság érzet
 • rossz közérzet
 • fejfájás, szédülés
 • bőr tünetek, viszketés, égető érzés, kiütések vagy herpes megjelenése
 • meglévő tünetek ideiglenes felerősödése
 • fokozott vizelési kényszer
 • gyakoribb széklet, ami hasmenésbe is átválthat
 • nátha vagy nagy mennyiségű nyálka képződés
 • gyakori könnyezés
 • csont fájdalmak 
 • átmeneti vérnyomás, vércukor ingadozás vagy koleszterinszint emelkedés

Ezektől nem kell megijedni, természetes velejárója lehet minden méregtelenítésnek, így a Reg-enor kúrának is. 

A szokottnál több folyadék fogyasztásával segíthetjük a vérben keringő felszabadult salakanyagok távozását, amivel egyben  a tüneteinket is csökkenthetjük!

 

Nem elég az étrendet betartani? Miért kell a termék?
Természetesen az étrend önmagában hatékony, de nem véletlenül ajánlott hozzá étrend-kiegészítő. A termék a kulcs a motorhoz, ami beindítja és rásegít a salaktalanítás beindulásához.. A Reg-nor italban található 18 fajta oligó és polipeptid oldja a sejtközi állományban a szilárd lerakódásokat, így is hozzájárul a testszintű méregtelenítéshez, valamint a regeneráló szerepe is elengedhetetlen.

Mindenkinél működik?
Mindenkinél működhet, akinél nincs olyan, általában hormonális eredetű blokk, aminek utána kell járni.. . A hosszú évek óta sokasodó tapasztalatok viszont azt mutatják, hogy kiemelkedően magas a sikerráta azoknál, akik valóban tartják az étrendet. A hangsúly itt a VALÓBAN szón van. Aki nassol, és titokban másképp eszik, ne várjon eredményt.

A Reg-enor nem csodaszer! A csoda az emberi szervezet megújuló, regenerálódó képességében van  

De ahhoz, hogy az öngyógyító folyamatok beindulhassanak a testet először tisztítani, majd  táplálni kell a szükséges létfontosságú vitaminokkal, ásványokkal

A jelenlegi tapasztalatok alapján van 4-5%, akinél nem sikerül a súlycsökkenésben mérhető eredményt elérni, de a kitartóknál itt is van átrendeződés a centikben és egyéb élettani és egészségügyi pozitív változásokban.  Sajnos vannak akik viszonylag hamar feladják és azt, hogy ez esetben  miért "ragaszkodik" valakinek szervezete a plusz kilókhoz, az rejtély marad. Ilyenkor feltétlenül javasolt laborvizsgálattal, vércseppanalízissel vagy biorezonanciás állapotfelméréssel utánajárni a szervezetben fennálló hormonális zavaroknak, ételintolarenciáknak és egyéb mikrobiológiai egyensúlyvesztéseknek

Nagy kitartás kell a kúrához?
Ez nézőpont kérdése. Aki szereti a húst, vagy a nagymamáink magyaros konyháját és a finom zöldségeket, élvezni fogja. A legnagyobb problémát általában az édességek, a cukor, és a tejtermékek elhagyása jelenti a visszajelzések alapján. Legalábbis az első pár napban, esetleg hétben. De ezeket egyébként sem célszerű nagy mennyiségben fogyasztani, érdemes „leszokni” róluk. Egyébként, mivel nem szükséges a koplalás, igazán kibírható. Sőt kellemes életmóddá válhat.  Sokan a kúra befejezése után is nagyrészt a  regenoros életmód sok elemét megtartva táplálkoznak, így is biztosítva az elért eredmények megtartását.

Hogyan mérd az eredményt?

A kúra alatt lehetőleg ne állj naponta a mérlegre, de ha nagyon furdal a kíváncsiság, akkor is csupán hetente 1 alkalommal javaslom.

A mindenkori fő szabályok, hogy ne érjen csalódás:

- Azonos feltételek a folyadék, széklet és étkezést illetően
- Lehetőleg mindig azonos napszakban tedd
- Mindig ugyanarra a mérlegre állj
- Lehetőleg hasonló ruházatban, cipő nélkül, jó a zokni az kevésbé fontos....
- És vedd figyelembe az időjárási frontokat, a holdállást és a menzes ciklust, mert bizony ezek a tényezők is hozzájárulnak a vízmegkötéshez
- És ha csak a körméreted csökken, akkor átrendeződés folyik a testedben, valószínű tisztulsz, de azonnal regenerálódnak is a sejtjeid...és a megújult sejtek kicsit többet nyomnak a mérlegen.

Ne súlycsökkenésért válaszd  a Reg-enor életmód programot, hanem azért, hogy álljon helyre a szervezeted működésében az egyensúly!   Ha betartod az étrend előírásait, jól működik az emésztőrendszered és az anyagcseréd, akkor majd a szervezeted törekszik a genetikád és életkorod szerinti ideális testsúly elérésére

A Reg-enor nem csoda termék és a diéta sem csoda diéta! A csoda a Te szervezeted öngyógyító folyamataiban, a Te kitartásodban és fegyelmedben van, mert pár hónap alatt nem tud  helyrejönni a hosszú évek, évtizedek alatt kialakult probléma   Legalább annyi hónapot szánj  a kúrára, ahány év alatt a betegségeid kialakultak!