Gyakori kérdések - a Reg-enor után

Ha valamilyen oknál fogva kénytelen vagyok megszakítani a kúrát, ezt hogy tehetem meg, és mik a hátulütői?
A kúra  megszakításakor a Reg-enort  reggel már nem veszem be, de még két napig úgy étkezem, mintha azt szedném. Mikor a kúrát ismét el szeretném kezdeni, egy nappal előtte már az étkezésem a kúra szerinti legyen, és az ezt követő napon reggel, már ismét szedhetem.

Hogyan tovább a REG-ENOR kúra után?

Sokan kérdezték, miután sikeresen végigcsinálták a 4-6 hónapos Reg-Enor diétát:

“Akkor most hogyan tovább? Lefogytam és egészséges vagyok, a közérzetem kiváló. Hogyan csináljam, hogy ez meg is maradjon?"

Sőt néha ezeket is mondják: 

“Mikor kezdhetem újra a RegEnor kúrát?”

“Én nem szeretném abbahagyni olyan jó!”

Annak aki szeretné megtartani a jótékony hatásait, többféle lehetősége is van, de először lássuk mit érdemes betartani a RegEnor kúra után is.

Először is a Reg-Enor kúra után fontos megtartani a diéta bizonyos elemeit, ha már rátértünk egy jó útra.

Például fontos az állati zsiradékkal főzés a kúra után is, az epe működésének normális fenntartásáért.

Tilos a margarin és az olajjal főzés.

A tejtermékek minimalizálása vagy teljes elfelejtése szintén hasznos lehet, persze néha kis jó minőségű sajt, kefír, natur joghurt belefér.

A szénhidrátokat kontrollal együk, mert mint tudjuk szükség van rájuk, de hizlalnak.

Az egészségünk érdekében inkább a lassan felszívódó teljes kiőrlésű gabonákból készült kenyérféléket, és a barna rizst együk.

Burgonya is visszatérhet, de mértékkel.

Tartsuk meg a rizslisztet, tönköly és durumlisztet, köles és  hajdinalisztet. Együnk minél több kölest, hajdinát, barnarizst, bulgurt

Az édességeket cseréljük le valami egyéb ételre. Ha mégis édességre vágyunk süssünk magunknak teljes kiőrlésű liszttel vagy a megtanult módokon, regenoros sütit.

Hasznos lehet mértékkel a szezonális gyümölcs az édesség helyett.

A Reg-Enor kúra után a gyümölcsöket szépen vissza lehet hozni egy mértékletes módon. Mindig éhgyomorra, önálló ételként fogyasztva!.

Bátran lapozgassuk az ÉT-LAPOZÓT, bármilyen ételt vagy süteményt választva nem hibázhatunk!

Továbbra is  egy fenntartó adagot szedhetünk reggel éhgyomorra, esetleg ebédidőben is ihatunk Reg-Enort.

Alkalmanként viszont lehet enni, inni olyasmit, amit a szigorú diéta idején egyáltalán nem szabad. Például édességet vagy egy pohár bort stb.

A REGENOR KÚRA ÉVENKÉNTI ISMÉTLÉSE MÉREGTELENÍTÉS CÉLJÁBÓL

A Reg-Enor kúra után:

Ezt  már tudjuk hogyan csináljuk. Ugye? 

A kúra végén, vagy ha 4 hónapnál tovább diétázunk érdemes valamilyen jó minőségű organikus multivitamint szedni a méregtelenítéssel távozó nyomelemek, ásványi anyagok pótlására.

A leginkább ajánlott organikus termék  az Immun Supreme, mely segíti a további méregtelenítést és teljes vitamin és ásványi anyag és enzim tartalommal rendelkezik. .

 A Spirulina organikus jódtartalma segíti, hogy az anyagcserénk ne lustuljon el, így a kúra után sem jönnek vissza a fölös kilók. A Clorella alga sok egyéb hatása mellett pedig  a szervezetből nehezen ürülő nehézfémek kihajtását  tovább folytatja a kúra után is, a vörösalga és  asztaxantin tartalma számos élettani funkcióban elengedhetetlen.

Nagyon jó választás a 20 szuperzöldségből kívont hatóanyagokban bővelkedő egyedülálló multivitamin, a Green Multi Complex.

A jó  bélflórán a záloga a jó felszívódásnak, a tápanyagok hasznosulásának! Ezért mndenkinek Flóra plus! És az összetett hatású D3-vitamint is bátran kell szedni mindenkinek

A Reg Enor kúra után is fontos  a tudatosság a táplálkozásban.  

Ha már rájöttünk az étkezési hibákra és sikerült egy új és jobb életmódot kialakítani, akkor könnyű mellette kitartani és úgy élni.  

Ne azokkal az ételeket fogyasszuk, melyek korábban is megbetegítettek és felhízlatak téged.

 Ezután sem mindegy, hogy mi van a hűtódben és főleg az hogy mi van a tányérodon!

Akár csinálod a kúrát, akár már utána vagy,  váljanak napi rutinná és jó szokásoddá az alábbiak:

- A tudatos, megfontolt bevásárlás, mert nem mindegy, hogy mi kerül be a kamrádba, a hűtődbe...

- Az újragondolt főzési technikák, mert az főleg nem mindegy, hogy ne olyan ételek kerüljenek a tányérodba, amelyek korábban megbetegítettek és súlygyarapodást okoztak...

- És ne feledd, hogy a vizet ne csak fürdésre, mosásra és takarításra használd, testednek nap mint nap legalább olyan szüksége van a rendszeres tisztulásra....már a reggelt legalább fél liter vízzel indítsd ...

- Váljon szokásoddá, hogy a kocsiddal ne mindig a célponthoz legközelebb parkolj, 1-2 emeletet ne lifttel tedd meg, akár egy megállóval előbb szállj le a buszról, iktass be sétákat, gyaloglást és ha teheted valamilyen rendszeres mozgást is a mindennapokba

Ugyanis a pszichológia kutatások bizonyították, hogy ha legalább 3 hétig valamilyen tevékenységet, mozdulatot rendszeresen és tudatosan végzel, az nemcsak rutinná, hanem a szokásoddá is válik!
Kívánom, hogy legyen jó szokásaid egyike a regenoros életmód!
Változtass, hogy változhass!

Boldog Új Életet Kívánunk!