Gulyás Judit

Gulyás Judit vagyok, kecsketej és sheavaj alapú, gyógynövényes kézműves szappankészítő.

„Egy álom válik valóra” - segíteni másokon, másoknak.

Sok évvel ezelőtt betegségem kapcsán megismerkedtem a ganoderma gyógygombával. Nekem bevált, ezért feladatomnak szántam a hazai termesztésű bio ganoderma megismertetését, minél több emberhez való eljuttatását. Az itt szerzett tapasztalatok által jött egy ötlet. Mivel a ganoderma jótékonyan hat a szervezetre, tisztít, gyulladáscsökkentő, stb. észrevehető eredmények mutatkoznak a bőrproblémával küszködőknél /ekcéma, pikkelysömör, pattanásos bőr/. A rendszeres használat még hozzájárulhat a javuláshoz.

Ez  mindennapi használatra ajánlott termék!  Megálmodtam,  elkészítettem egy jó minőségű ganodermás, kecsketejes sheavajas szappant.

Gyógygomba őrleménnyel fokoztam az igazi zsíros kecsketej hatását, hozzáadtam  vörös szőlőmag őrleményt, mely gyengéden leradírozza, ugyanakkor fontos ásványi anyagokat  juttat a bőrbe. A jó minőségű zsírok mellett extra ápolóként a sheavaj bepuhítja száraz, repedezett, gyulladt,  igénybevett  bőrt.

A hatás nem maradt el, nagy örömömre megannyi jó visszajelzést kapok, ami arra ösztönzött, hogy még további szappanfajtákkal bővítsem a kínálatot.

Hiszem a népi gyógyászatból ismert gyógynövények jótékony hatását, így egy szappancsaládot ajánlok jó szívvel.

Jelenleg 8-féle /dobozba zárt illatú/ natúr kecsketej és sheavaj alapú gyógynövényes szappannal büszkélkedem.

Szappanjaimhoz jó minőségű illóolajat használok /geránium, kakukkfű, teafa, levendula, ánizs/, melyből mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabbat.

Natur szappanjaim színét a gyógynövények adják, melyek a beltartalomért is felelősek.

„Dobd ki a tusfürdőt, testápolót, sampont, borotvahabot a natúr szappan beállítja a bőr természetes  Ph-egyensúlyát is.”

Labor által bevizsgált, garantáltan mesterséges színezék és illatmentesek!

HA FONTOS A MINŐSÉG - Mákvirág kézműves szappanműhely

A szappanok  rendelhetők és további információk  olvashatók:   

Telefonszám: 30/527-2402        E-mail: info@makviragszappanok.hu

Facebook:  Mákvirág Kézműves Szappanműhely              Instagram:  makviragszappanok