Lourdes – hidrogénes vizet készítő készülék

Rendelhető
1db
312 000 Ft
240 000 Ft

A terméket CSAK a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól fogyasztói áron, vagy Biocom tagként lehet megvásárolni. A regisztrációt ingyenes, de vásárláshoz kötött.

A „Lourdes” berendezés szabad hidrogénben gazdag vize az általános jólléthez szükséges extra energiát nyújtja számunkra, illetve erős antioxidánsként, a szabadgyökök hatékony ellenszereként szolgál, a betegségek megelőzésénél és a kezeléseknél egyaránt. A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert,  hogy a szabadgyökök okozói lehetnek a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek.

A hidrogén ion tulajdonságai: A legkisebb antioxidáns, s az egyetlen az oxidánsok közül, amely nem válik szabadgyökké, amikor elektronjától megválik. Átadja az elektront, elégeti az oxigént, és a szervezetünk méregtelenítési folyamatait segítő vízzé válik. E tulajdonsága révén a legerősebb antioxidáns, olyan kisméretű ionokkal, amelyek szervezetünkben azonnal bárhova eljutnak.
Félgrammnyi H- elegendő szervezetünk napi ATP (sejtjeink üzemanyaga) igényének a létrehozásához!

Fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz hatékonyan támogatja a szervezetünk működését! A berendezéssel előállított víz hidrogéntartalma az elkészítést követően fokozatosan csökken, ezért javasolt a H- dúsított vizet aznap elfogyasztani! 

A Lourdes berendezés adatai:  
Működési idő:                       10 perc      20 perc      30 perc
Hidrogén koncentráció (ppm) 0.3~0.4     0.5~0.7     0.8~1.0
ORP értéke:                          -220 .........................-380 mV
pH :                                                      7,2

Forrás: www.biocomag.ch