Intestinal Cleansing Program

Rendelhető
20 csomag
12 700 Ft
9 700 Ft

A terméket CSAK a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól fogyasztói áron, vagy Biocom tagként lehet megvásárolni. A regisztrációt ingyenes, de vásárláshoz kötött.

Intestinal Cleansing Program – A bélrendszer tisztítója

„A lusta ember böjtje”
A készítmény igen hatékonyan tisztítja a bélrendszert. Természetes hashajtókat, rostokat, gyógynövényeket tartalmaz, amelyek segítenek a bélfalat megnyugtatni, a benne található Acidophilust pedig optimális szinten tartja az egészséges bélbaktériumok szintjét. A termék szedésétől számított 12 - 24 órán belül intenzív bélperisztaltikát vált ki, így szabadítva meg a testet a felhalmozódott és lerakódott bélsártól, hulladéktól. Egy egészséges ember bélrendszerében is akár 1-1.5 kg bélsár panghat! Paracelsus óta pedig közhely, hogy a halál a bélben lakozik. Ma egyre kevesebb fizikai aktivitás van az életünkben és egyre kevesebb rostot fogyasztunk. Nagyon sok embernél ehhez társul a nem megfelelő folyadék bevitel. A kávé és alkohol, valamint a cukros italok – melyeknek az a fajta megnevezése, hogy „üdítő ital”  - igazi vásárlói megtévesztés, hiszen inkább vizet von ki, köt le a szervezetünkben, ez mind hozzájárul a méregtelenítési folyamat lassulásához, nem megfelelő voltához. A tiszta, értsd: minden szennyeződéstől mentes víz ivása nélkül nem őrizhetjük meg tartósan egészségünket, s persze rendszeres mozgás nélkül.
Megváltozott az élelmiszereink összetétele is. A tartósítószerek, emulgeálók, ízfokozók, stb. is nagyrészt idegen a szervezetünknek, így ezek kiválasztása és eltávolítása további terhet jelent a bélrendszerünknek is.
Ebben segít ez a 10 napos program, amelyet negyedévente érdemes megismételni, de egy-egy kiadósabb lakoma után is hozzányúlhatunk. Csökkenti a puffadást, növelheti az energiaszintet és több kiló fogyást eredményezhet néhány napon belül. Szedése alatt a „nagy dolgok” olajozottan és kíméletesen zajlanak…

Ajánlott adagolás: 
Nappali csomagot bő folyadékkal bevenni (4 kapszula + 1 lágyzselatin kapszula fehér/átlátszó zacskóban), lehetőleg reggeli előtt.
Esti csomagot bő folyadékkal bevenni (3 kapszula + 1 lágyzselatin kapszula átlátszó zacskóban), lehetőleg lefekvés előtt.

Várandósok és szoptató anyukák nem használhatják! Hagyja abba a termék szedését, ha szervezete intenzíven reagál rá, azaz erős hasmenése lesz, vagy erős hasi görcsöt tapasztal.
  

Forrás: www.biocomag.ch