Flora Plus komplex probiotikum

Igen
60 kap.
7 800 Ft
5 990 Ft

A terméket CSAK a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól fogyasztói áron, vagy Biocom tagként lehet megvásárolni. A regisztrációt ingyenes, de vásárláshoz kötött.

Probiotikum komplex

Házipatikába javasolt probiotikum komplex készítmény!
Ez a komplex termék hét bélrendszeri probiotikum-törzset tartalmaz, amelyet az emésztőrendszeri működés és a bélrendszeri mikrobiális egyensúly fenntartására terveztek. Használatával jelentősen javíthatók a bélflóra károsodásával összefüggésbe hozható állapotok. A készítmény, közel 4 milliárd élő mikroorganizmussal rendelkezik.
A termék fontos szerepet játszik a következő esetekben:
- bélflóra megújulása,
- méregtelenítés kiegészítője,
- nagymértékben hozzájárul immunrendszerünk megfelelő működéséhez.
A „jó” baktériumok előnyei:
Az emberi szervezetben baktériumok milliói élnek. A „jó" baktériumoknak köszönhetjük többek közt az emésztést, egyes vitaminok termelését, illetve a fertőzésekkel szembeni védelmet. Ez a probiotikum tabletta nagy , IBS és Crohn-betegség tüneteinek enyhítésebacilusszámával, töménységével, savvédő köpenyével, kiemelkedik a forgalomban lévő tejsavbaktérium-készítmények köréből.
A következő kulcsfontosságú probiotikumokat tartalmazza:
Baccilus subtillus, B.longum, B.breve, L. acidophilus, L.plantarum, L.rhamnosus, L.casei

Lehetséges előnyei általánosságban:
•    Antibiotikus kezelések alatt és után a bélflóra védelme, regenerálása, mindenfajta emésztési rendellenesség kezelése
•    Immunrendszer erősítése, autoimmun betegségek kezelése, ekcéma megelőzése, tüneteinek csökkentése
•    Mindenféle allergia, de legfőképpen bélrendszeri- és emésztési allergiák enyhítése
•    Bélrendszeri betegségek gyógyítása, Candida albicans és más gombák túlszaporodásának megakadályozása
•    Krónikus fáradtság, klimaxos tünetek leküzdése, vastagbélgyulladás
•     Hólyag-, és egyéb fertőzések, krónikus izomfájdalmak enyhítése, megelőzése, magas koleszterinszint, vérnyomás normalizálása
•    Laktóz-intolerancia kezelése, végbélrák bekövetkezési valószínűségének csökkentése
•    Patogén mikroorganizmusok termelésének gátlása
•    Az Európai Unió által finanszírozott Emberi Egészség Csoport, a PROEUHEALTH, 2001-ben kimutatta, hogy bizonyos probiotikumok, legfőképpen a Lactobacillus törzsek komoly szerepet játszhatnak a bélrendszer gyulladásainak megelőzésében.

Ajánlott adagolás: minden fő étkezés előtt 1 kapszula akár 2 éves kortól.
Heveny bélműködési zavarok, fertőzés esetén, fehérvérsejtek számának növelésére: felnőtteknek napi 4x1-3 kapszula. Idült székrekedésnél: napi 3x2-7 kapszula. A bélműködés szinten tartására: napi 2x1 kapszula étkezések előtt. Candidiasis: napi 3x2-4 tabletta; súlyos candida-elhalási tünetek esetén csökkentsük az adagot, majd fokozatosan növeljük. Antibiotikus kezelés alatt és utána egy hónapig megemelt adagot érdemes szedni. Felbontás után hűtést igényel.

 

Forrás: www.biocomag.ch

A  FÉBÉSZ, azaz a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetsége  elvégeztette  a Magyarországon forgalmazott  PROBIOTIKUMOK  laboratóriumi tesztjét

Az eredményeket itt olvashatod:  http://febesz.eu/portal/?q=content%2Fprobiotikumok-laboratoriumi-tesztje