PARA CLEANSE - Parazitaölő és tisztító kapszula

Igen
60 kap.
6 700 Ft
5 100 Ft

A terméket CSAK a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól fogyasztói áron, vagy Biocom tagként lehet megvásárolni. A regisztrációt ingyenes, de vásárláshoz kötött.

Sokak szervezetében - anélkül, hogy tudnának róla - legalább egy parazita valamilyen formában jelen van. A nem megfelelően tisztított ivóvíz fogyasztása, vagy nem ellenőrzött állati fehérje és a higéniai szabályok be nem tartása, mind parazita fertőzés forrása lehet. Ezek a paraziták a szervezetben bárhol megtelepedhetnek és komoly veszélyt jelenthetnek egészségünkre. A Parazin olyan gyógynövény kombináció, ami hatékonyan megtisztíthatja a szervezetet a különféle férgektől, parazitáktól. Hatásos lehet béltisztításra is.

Ajánlott alkalmazási területek lehetnek:

  • Parazita ellen.
  • Kitisztíthatja a beleket.
  • Toxin ellen.
  • Támogathatja az immunrendszert.

A Para Cleanse egy természetes, biztonságosan alkalmazható és hatékony bélmozgató, melyet arra terveztek, hogy segíthessen a parazita fertőzések leküzdésében. A legjobb minőségű növényeket használva, a Para Cleanse erőteljes és hatékony, a paraziták összes típusát segíthet elölni és eltávolítani.

Kombináció:
 Para Cleanse valamint béltisztító együtt szedése.

Összetevői:

Cink, vörösáfonya, fokhagyma,alma pektin, feketedióhéj, sárgarépalé, papaya, Pau D’Arco, fehérdiókéreg, szegfűszeg, üröm, közönséges mahónia, áfonyalevél, aranygyökér, Echinaciea, orvosi tisztesfű, bakfű vagy betonikafű, szürke dió, oregoni szőlőgyökér.

 

Szedése terápiában Natu-lax székletlazító és perisztaltika fokozóval és szükség esetén Candida Cleans béltisztítóval együtt ajánlott!

A termék nem alkalmas a várandós vagy szoptató anyáknak, sem pedig a gyermekeknek 18 év alatt.

 Alkalmazása: 3x2 kapszula 10 napig, majd 10 nap szünet után újra 10 napig javasolt a szedése.

 

Forrás: www.biocomag.ch