Spirulina

Igen
100 kap.
6 100 Ft
4 650 Ft

A terméket CSAK a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól fogyasztói áron, vagy Biocom tagként lehet megvásárolni. A regisztrációt ingyenes, de vásárláshoz kötött.

Tengeri alga kivonat. természetes kötésú jódtartalmánál fogva támogathatja a pajzsmirigyet alulműködés esetén.

A Spirulina gazdag természetes fehérjékben, tápanyagokban, vitaminokban, aminosavakban, növényi zsírokban, béta-karotinban, kalciumban, vasban, magnéziumban, jódban és egyéb nyomelemekben és fő ásványokban, klorofillben és antioxidánsokban. Ez a zöld étrend kiegészítő gazdag tápanyagokban, és immunrendszer-serkentőhatású szabadgyökfogó.

Több mint 100 pótolhatatlan biológiailag aktív anyagot tartalmaz.
1.Proteinek: fehérjék, részarányuk eléri a 60-70%-ot. Könnyen beépülnek (65-80%), a sejtek fő építőanyaga. A fehérjehiány fáradtságot, étvágytalanságot, növéskéslekedést és víz egyensúly felborulását okozhat.
2. 18 aminosav
3. Vitaminok
: B1, B2, B5, B6, B9, B12, A, E, C, PP, és mások.
4. Mikroelemek: vas, jód, kalcium, nátrium, kálium, réz, mangán, magnézium, cink, foszfor, szelén, króm, vanádium. A króm a perifériás idegrendszer számára nagyon hasznos. A vanádium részt vesz a zsír- és szénhidrát-anyagcserében, a krómmal együtt javíthatja az inzulin-anyagcserét, serkentheti az inzulin termelését. A szelén sorvaszthatja a ráksejteket, lassíthatja az öregedést.
5. Nukleinsavak: (DNS és RNS), amelyek a legfontosabb funkciókat töltik be a genetikai információ tárolásában és átadásában.
6. Klorofill: a szerves vas forrása, zöld vérnek is nevezik. Méregtelenítő hatással rendelkezik, megtisztíthatja a vért az ártalmas anyagoktól és a salakoktól.
7. Enzimek: serkenthetik a bőr anyagcseréjét és a sebek gyógyulását,  szükségesek lehetnek az emésztéshez, az agy működéséhez, a szervek és a szövetek regenerációjához. Minden szerv és szövet rendelkezik saját enzimkombinációval, mert minden egyes enzim, csak egy biokémiai folyamatot aktivál. Az enzimek nagyon hőérzékenyek, és magas hőmérsékleten bomlásnak indulnak. Emiatt ahhoz, hogy a szervezet elegendő enzim mennyiséghez jusson, nyers élelmiszereket kell fogyasztani.
8. Többszörösen telítetlen zsírsavak: köztük a gammalinolénsav, amelyet az Omega-6 típusú savakhoz sorolnak.
Csökkentheti a magas vérnyomást, részt vesz a zsír anyagcseréjében, serkentheti a sejtek szaporodását, erősítheti az immunrendszert, megelőzheti a gyulladásos folyamatokat és a szív és érbetegségeket.
9. Fikocianin: lassíthatja a rákos sejtek szaporodását, serkentheti az immunrendszert.
10. Mannitol: természetes édesítő, élelmiszeripari célra algákból vonják ki.
11. A Q10-hez hasonló koenzim az ételből energiát nyer és elosztja azt a szervezet minden egyes sejtjében.
 

A Spirulina rendkívül széles hatásterülettel rendelkezik:
1. Normalizálhatja a bélflórát; antibakteriális hatással lehet
2. Csökkentheti a vérnyomást.
3. Megelőzheti a szabad gyökök megjelenését.
4. Csökkentheti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozhatja a kolineszteráz aktivitását.
5. Erősítheti az immunrendszer működését, különösen a makrofágok stimulálása révén, amelyek segítik a hulladékok eltávolítását a szervezetből; antigéneket tartalmaz, amelyek az AIDS ellen küzdenek.
6. Ellenállhat a rosszindulatú képződményeknek.
7. Elősegítheti a várandósság bekövetkezését és normális lefolyását.
8. Normalizálhatja a pajzsmirigy müködését, az anyagcserét, többek közt a fehérjéét.
9. Segíthet a szervezet pH-ját lúgossá tenni.
10. Könnyen emészthető vasforrás.
 

Az algákban az élethez szükséges szinte minden anyag megtalálható, természetes egyensúlyba rendezve. Egyetlen mesterséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal ellátott étrend kiegészítő sem tudja utánozni ezt a természet alkotta összhangot.

Ajánlott adagolás: naponta két alkalommal 1-2 kapszula fogyasztása ajánlott.

Kontroll mellett pajzsmirigy túlműködés esetén is adható!
Rövid leírás:

  • Erősíti az immunrendszert
  • Segíti a sejtek regenerálódását
  • Alkalinforrás
  • Higany-és Arzén vizsgálva

Összetevők:
 

Forrás: www.biocomag.ch