Nehézfém kihajtás

Algacsoda

Immun Supreme - Alga keverék

  • 240 db-os kapszulában vagy
  • por kivitelben kapható

Az algák Földünk legősibb életformájához tartoznak, körülbelül 3 milliárd éve léteznek. Az asztaxantin tartalmuk miatt – amely a világ egyik legerősebb antioxidánsa – átvészelték a legnagyobb hőmérséklet ingadozásokat, a szárazságtól egészen a jégkorszakig. Minden klímaváltozást túléltek. Alkalmazkodóképességük miatt alakult ki az emberi táplálkozáshoz elengedhetetlen, magas értékű alkotóanyag-tartalmuk.

Már az aztékok és a maya-indiánok is kiegészítették étkezésüket a mikroalgákban megtalálható nagy mennyiségű növényi fehérjével. Ezért hívták az „Istenek ajándékának”. A mikroalgák a XXI. század teljes értékű táplálékát jelenthetik. Tökéletes arányban tartalmazza azt a 4000 tápanyagot, melyre szervezetünknek szüksége van.
Az összes természetes vitamint (A-tól K-ig),
rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet (kálium, kalcium, vas, magnézium, szelén, stb.), több mint 2000 enzimet, nukleinsavakat, kloforillt, animosavakat, zsírsavakat, különleges növényi hatóanyagokat, antioxidánsokat és a Q-10-hez hasonló koenzimet.

Mit jelez a testszag?

Az emberi kapcsolatokban, a vonzásokban és taszításokban igen fontos szerepe van a másik ember illatának. No de mi a helyzet a szagokkal?

Mikor normális, mikor kóros?

Bár az izzadás a szervezetünk természetes védekezési módjának számít, mivel a hőleadásnak, azaz a testhőmérséklet szabályozásának természetes eszköze, a túlzott mértékű verejtékezés (hyperhidrosis) utalhat valamilyen egészségi problémára, sőt egyes krónikus betegségekre is. Az izzadékonyságot előhívhatják például a változókori hormonváltozások, az elhízottság, de a szorongással járó élethelyzetek is.

Ennek az a magyarázata, hogy az életfunkcióink működése közben számtalan biológiai jelenség, tünet, olykor működési zavar léphet fel, s ezek a szervezetünk egészére, így például a verejtékmirigyek működésére is kihatnak.

Immun Supreme Powder

12 900 Ft

Immun Supreme Powder komplex algakészítmény

Hatása:

Immun Supreme kapszula

12 900 Ft

 

A készítmény  Spirulina-, Clorella-, Vörös tengeri mikróalgát és Asztaxantint tartalmaz, mely összetevők természetes enzimekben, tápanyagokban, vitaminokban, aminosavakban, növényi zsírban, béta-karotinban, kalciumban, vasban, magnéziumban, jódban és egyéb szerves kötésű ásványokban és nyomelemekben, valamint klorofillben és antioxidánsokban gazdagok.

Nehézfém kihajtás

Már fogantatásunk pillanatától kezdve elraktározzuk a nehézfémeket.