Érelmeszesedés

Reg-enor®

6 990 Ft

Szeretnéd A FOGYASZTÓI ÁRNÁL OLCSÓBBAN

megvásárolni a reg-enort?

A magnézium és a D-vitamin

Az emberek általában magnéziumhiányosak, ami száz más problémát okoz, de egyben gátolja a D-vitamin hasznosulását is.
Ha a D-vitamin valamelyik katalizátorát a legfontosabbnak nevezhetnénk, az biztosan a magnézium lenne. Az emberi szervezet negyedik leggyakoribb ásványa, a magnézium, kulcsfontosságú lehet a szervezet megfelelő működéséhez, és több mint 300 testi folyamatban vesz részt, mint pl:

 • izom és idegi működés
 • szívritmus
 • immunrendszeri működés
 • vércukorszint szabályozása
 • vérnyomás
 • energia anyagcsere
 • fehérjeszintézis
 • csontok egészsége

A magnézium a megfelelő kalcium, foszfor, nátrium, kálium és D-vitamin anyagcseréhez is nélkülözhetetlenül fontos lehet.

Értisztító házi recept

Az alábbi recept rendkívül egyszerű, mégis hatásos lehet érelmeszesedés ellen, beállíthatja a vérnyomást, a vércukorszintet és egyben erősítheti az immunrendszert is.

Hozzávalók:

 • 5 db egész citrom
 • kb 30 gerezd fokhagyma
 • 1 l víz.

Fokhagyma kúra

A fokhagyma antibakteriális és gombaellenes  hatása révén légúti megbetegedések és a Candida albicans okozta fertőzések kezelésében is használatos. Továbbá tágítja az ereket  és rendszeres, kúraszerű alkalmazása csökkenti a vér káros LDL-koleszterin-szintjét, antioxidánsként serkenti az immunrendszert, csökkenti a mellkasi fertőzéseket, véralvadásgátló- és vérnyomáscsökkentő. Főbb hatásai közé sorolandó még az antibakteriális, nyálkaoldó hatás.

Reg-enor receptek

Fogyni szeretne? Koplalás nélkül? Szereti a magyaros, zsíros ételeket? Fogyókúra mellett kolbász, sonka? Igen ez lehetséges!

A Reg-enor tejfehérjés kivonat, amelynek összetevői a sejtek közötti állományból segítenek eltávolítani a lerakódásokat. Ezek a lerakódások a véráramon keresztül eljutnak a májhoz. Ezt követően a máj kiválasztja ezeket és az epefolyadékkal együtt kiüríti.

Vitamin-e a D-vitamin?

 "Valójában a D-vitamin nem is vitamin, semmi köze a vitaminokhoz, szerencsétlen az elnevezése. Ez egy hormonszerű elő anyag, amely hozzájárul az aktív D-hormon termelődéséhez a szervezetben" - mondta  dr. Takács István, a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikájának docense.

A D-vitamin elsődleges forrása a bőrt érő napsugárzás, annak is UV-B spektruma (ezért nem alkalmas a döntően UV-A sugarakat tartalmazó szolárium a D-vitamin pótlására). Mivel azonban itthon késő ősztől kora tavaszig a napsugárzás nem elegendő a szükséges mennyiségű D-vitamin termelődéséhez, hiányállapot léphet fel, ami számos betegség kockázatát növelheti.

A csípős paprika gyógyhatásai

A csípős paprika számos jótékony hatással rendelkezik az egészségre nézve. Csípős és fűszeres, elűzi a fájdalmat, serkentőleg hat a különböző élettani funkciókra és védi azokat. Az európai népi gyógyászatban viszonylag rövid múltra tekint vissza, ám ahogy Európa szerte is elterjedt, a hagyma, a torma és a fokhagyma mellett előkelő helyet vívott ki magának a betegségmegelőzésben.

Krill Oil

9 600 Ft

Az Omega-3 zsírsavak új generációja, a Krill-olaj. A „Krill” egy norvég szó és annyit jelent:  bálnaeledel. A krill kis rákocskákat takar, amelyek hatalmas rajokban fordulnak elő, elsősorban az Antarktiszon. Ők állnak az élelemlánc legelején, kizárólag növényi planktonokkal táplálkoznak és ezért mentesek mindenféle nehézfémtől és műtrágyától, szemben a legtöbb halfajtával. A Krill-olaj könnyebben bevehető, mint a halolaj. Ideális esetben a kapszulákat a reggelivel együtt kell bevenni, de más halolajjal ellentétben annak sincs akadálya, hogy ezt napközben bármikor megtegyük.

Super Omega-3

5 800 Ft

Napi használatra javasolt termék! Étkezésünk nagyrészt Omega-6-ot és Omega-9-et tartalmaz, amely ellentétes élettani hatású az Omega-3-al. Ezért indokolt a pótlása kúraszerűen, illetve rendszeresen – rendszertelenül!

Oldalak