Ti küldtétek

Kétszer 4 hónap és + 2 ráadás eredménye - 25 kg!   Kanalasné Anita - akinek a  bőre is egyre szebb lett - rendkívül elégedett

Szeretném veletek megosztani néhány mondatban az én sikertörténetemet:

2014 decemberében karácsonykor készült az első kép. A második meg 2015 karácsonykor.

2014 decemberében pontosan 96 kg-t mutatott a mérlegem akkor döntöttem úgy ebből elég! Hála Istennek rátaláltam a Reg-enorra és az Ökonatura csoportjára, akiknek segítségével sikerült leadnom először  21 kg-ot.

Kétszer négy hónapot csináltam végig,  közben szünetet tartva és rendkívül elégedett vagyok az eredménnyel.

Az utolsó kép 2016 február végi, hiszen 2016 januártól folytattam harmadszor a kúrát. mára már -25 kg-nál tartok, ennek ellenére nem lóg sehol a bőröm, sőt egyre szebb lett, amiben már lépten-nyomon a környezetem is megerősít.

Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek, mert megéri!

Horváth Aletta, aki  így fogalmazott: Megtörtént a csoda!  Kitartó és fegyelmezett kúrája alatt  33 kilót hagyott maga mögött

Szeretném megosztani a sikeremet.A súlytöbblet miatt  kezdtem ebbe a diétába és megtörtént a csoda. Kitartó, fegyelmezett kúrám eredménye  -33 kiló!

Senki ne adja fel, a Reg-enor csodákra képes!

Horváth Aletta

Cziráki Déziről gyorsan peregtek le a kilók...15 kilóval könnyebben már nem fél a fényképzéstől és a fürdőruhára vetkőzéstől!


Gondolom, sok elszánt Reg-enorozó szívesen olvas egy sikertörténetet, Íme az enyém, remélem sokatok számára lesz motiváció:
Szinte egész életemben súlyproblémával küszködtem, de kiskoromban még nem tekintettem erre bajként, az életemben történő stresszhelyzeteket az evéssel sikerült átvészelnem, megnyugtatott. De ahogy egyre idősebb lettem, 13 évesen elkezdtem foglalkozni az alakom negatív és pozitív tényezőivel, egyre inkább zavart a túlsúlyom. Főleg az bántott nagyon, hogy az osztálytársaim is kinevettek miatta, csúfolódtak,  
2013 volt talán a legnehezebb évem, a problémáim lavinaként zúdultak a nyakamba: apukámmal sok konfliktusom volt. A fiú, aki tetszett, napi rendszerességgel bántott az alakom miatt; nem találtam a helyemet. Depressziós voltam.
2013 húsvétján a nagymamám, Eperjesi Klára megismertette velem a Reg-enort, akkor még nem is sejtettem, hogy mekkora fordulópont is ez az életemben. Mivel már tanácstalan voltam, sehogy se tudtam fogyni, átbeszéltük és elkezdtem a Regenor kúrát. Rettentően akartam olyan magabiztos, jó kisugárzású lenni, mint a barátaim. 
Nem is hittem a szememnek, amikor a mérlegen naponta láttam, milyen gyorsan peregtek le rólam a felesleges kilók. Ez csak buzdított arra, hogy még elszántabb legyek. Sose csaltam a kúrában, mindig szigorúan betartottam a szabályokat, és ennek meg is lett az eredménye.
2013 tavaszától a nyár elejéig csináltam a kúrát, ezen időintervallumban leadtam 15 kg-ot.

Magabiztosabb lettem, jobb lett a közérzetem, szívesebben mentem emberek közé. A csúfolóimba belefojtottam a szót. Már nem féltem a fényképezéstől, a fürdőruhára vetkőzéstől.

Fizikailag olyan jó formába jöttem, hogy rászoktam a sportolásra, és mindenre nyitott lettem. Dalstúdióval énekelek és szerepléskor már semmi lámpalázat nem érzek. Újra a régi önmagam lehettem a Regenornak köszönhetően, egy egészséges, boldog tinédzser. 
Azóta eltelt két év, teljesen egészséges maradt a súlyom. És ha esetleg egy ünnep után felszedek pár kilót, csinálok egy kéthetes kúrát, és újra tökéletes a súlyom.


Szívből ajánlom mindenkinek a Reg-enort, aki életmódot akar váltani, és aki egészségesen és tartósan szeretne fogyni! Tudom, hogy Nektek is sikerülni fog, szurkolok! 
Köszönöm, ha elolvastátok a történetemet.

Sikeres, boldog napsütéses napokat kívánok  ezzel a dalommal:   https://www.youtube.com/watch?v=Kbty10UpWEo

Cziráki Dézi

 

Molnárné Filotás Mariann a reménytelenségből a gyógyulás útjára lépett

Gondoltam így az év elején megosztom a szuper jó tapasztalatomat.

Tíz hónapja kezdtem a Reg-enort fogyasztani, mert nagyon súlyos betegségeim voltak és irtó sok túlsúlyom is! Úgy éreztem, hogy ez az utolsó lehetőség és nem akarok meghalni, megfogok gyógyulni!  Nincs más választásom, ezt végig kell csinálnom, mert a gyermekeimnek, unokáknak szükségük van rám!

Mindig is nagy akaraterőm volt, a dohányzásról is egyik óráról a másikra szoktam le már 9 éve, pedig napi 2 dobozzal szívtam.

Nagyon magas volt vérnyomásom, vércukor- és koleszterinszintem.  Vashiányom is volt, mert régóta folyamatosan volt szivárgó bélvérzésem is.  

Már ott tartottam, hogy ellátni nem tudtam magam, mindenben, még az öltözésben is segítségre volt szükségem! Hatalmas elefánt lábaim voltak, amiből szivárgott ki a gennyes víz.

Első 3 hónapban 4-5 kg le és fel ugrált, volt amikor több kg is voltam, mit mikor elkezdtem! DE NEM ADTAM FEL!  A diétát betartottam és megtörtént a csoda!

A  problémáim szinte mind  megszűntek! Fél éve egy csepp vér nem távozott, az ödéma is megszűnt a lábamon.

A  vérnyomás csökkentőből az estit és a délutánit el kellett hagynom, már csak reggel veszek be egy szemet. Így 120-125 körül van naponta a vérnyomásom.

A másik lényeges változás, hogy december 24.-ig lefogytam 25 kg-t, amire a mellékelt fénykép  a bizonyítékom.

Egyedül megoldom a dolgaimat, sokat gyalogolok és már táncolgatok is.   

Jól vagyok és mindenkinek jó egészséget és KITARTÁST kívánok! 

 

Somogyi Anett átváltozása és gyógyulása...Párja bíztatta, hogy vágjon bele, de ma már Ő is tudja, hogy MŰKÖDIK!

Én november 1-én kezdtem a kúrát.  Azóta kb 12-14 kilót fogytam. Már 2 ruhamérettel kisebbet hordok. Karácsonykor is kitartó voltam, nem bűnöztem.

Az első kép augusztus végén készült, a második ma.

A térdeim sokat fájtak, állandó puffadás, gombóc a torkomban, ezek voltak a jellemző tüneteim. Kisfiam születése óta (7 éves) nem tudok lefogyni, sok-sok diétát kipróbáltam, de csak a kilók szaladtak felfele. Párom hallott a Reg-enorról , Ő biztatott a kipróbálására. Már az első két hétben megszűnt a puffadás, aztán a torkomban a gombóc és mára már a térdeim sem fájnak!

De még nincs vége, márciusig szeretnék még 10 kilótól  megszabadulni. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az életmódváltó diétára.

Rengeteg erőt ad számomra mások sikertörténete. Mindig olvasok valami hasznos infót a kúrával kapcsolatban.

Arra bíztatok mindenkit ne féljen elkezdeni, HISZEN MŰKÖDIK!

 

Takács Mónika már 34 kilóval könnyebb

- 34 kg 6 hónap alatt ! Hát eljött a mérlegelés napja. 2 hónap után -15 kg mínusz, 4 hónap utána -25 kg mínusz, és 6 hónap utána -34 kg zártam. Semmi extrát nem csinálok, csak betartom a szabályokat.Nagyon Boldog vagyok. Nagyon jól érzem magam, tele vagyok energiával.Higgyétek el meg lehet csinálni.  Én már csak tudom, hogy működik. Messze még a vége, de nem érdekel. Kitartok 1000-el!

 

A Reg-enor egy speciális készítmény, magyar szabadalom, amely beindítja a máj epetermelését, ezzel felszabadítja a májat a lerakódásoktól. A máj méregtelenítő funkciói így újra fokozódnak, a termelt epesav pedig az emésztést és a zsírbontást indítja be. Ezek a kedvező folyamatok - a méregtelenítés és az anyagcsere fokozása - az egész test tisztulására és öngyógyítására hatással lesznek, mellékhatásként segít megszabadulni a túlsúlytól.

Az állati zsírbevitel a kulcsa annak, hogy  újra beinduljon az elegendő epesav és emésztőenzim termelés és ürülés. Így a salakanyagoktól megszabadult  szerveink funkciói újra egyre jobban működjenek. 

A REG-ENOR fogyasztásához egy speciális étrend betartása javasolt.

Saját recept gyűjteményünket, az Étlapozót itt találod:

A termékről további információt ITT találhatsz.

Részletes recept ajánlat ITT letölthető!

Saját recept ötletgyűjteményünket  ITT találod!

A Reg-enor fő szerepe egy teljes testtisztítás, az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése.

Fogyasztásával párhuzamosan a kívánt cél elérése érdekében az alábbi étrend követése segít abban, hogy a szervezet megtisztuljon. A kúra elején az epe és máj és a vesék tisztulását, emésztési problémák és az enzimtermelés rendeződését érzékeljük a hasi körméretek és testsúlyunk csökkenése mellett.

Vedd meg olcsóbban, törzsvásárlói regisztrációval!

Regisztráció után a Reg-enor ára 5490.-Ft/db.  

A Törzsvásárlói regisztráció információi a www.okonatura.hu főoldalán a KAPCSOLAT menüben találhatók!

REG-ENOR KÚRA 10 PARANCSOLATA

  1. Egyél kedved szerint baromfi, hal, marha, és sertéshúsból készült ételeket.
  2. Fogyassz nagyon sok zöldséget nyersen, sütve, főzve, párolva és a salátákhoz ecet helyett a citrom levét használd!
  3. Kúra alatt csak  állati eredetű zsiradékkal készítsd  ételeidet, mint a liba-, kacsa- és sertészsír vagy ghi
  4. Fogyaszthatsz pirítós kenyeret, ritkán rizst, de ha fogyni is szeretnél a mértékre vigyázz!
  5. Ne használj semmilyen növényi olajat (kókusz zsírt sem), ne egyél növényi zsírokat tartalmazó élelmiszeripari termékeket és olajos magvakat sem!
  6. Kúra alatt ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt!
  7. Diéta alatt iktass ki az ételeidből mindenféle cukrot (mézet, xilitet is) és az azt tartalmazó élelmiszeripari termékeket.
  8. Kerüld minden magas cukortartalmú gyümölcs fogyasztását. Megengedett a citrom, grapefruit, mérsékelt mennyiségben a kókusz és a gránátalma
  9. Igyál legalább napi 2-3 liter tisztított vizet, ásványvizet, de kerüld az alkohol tartalmú italokat!
  10. Kávé, tea fogyasztható – tej és cukor nélkül!

Keresd Facebook csoportunkat, és csatlakozz a Reg-enor fogyasztók közösségéhez! Kérdések, válaszok, tapasztalatok, praktikák, receptek, motiváció!

Kattints a képre, és kérd a belépésedet: