Reg-enor, a belső kozmetikus

Ráncok az arcon? Fogyás után visszamaradó rugalmatlan, megereszkedett bőr, narancsbőr? A bőr öregedésével kapcsolatos problémákra nem csak a plasztikai műtét lehet a megoldás.

Gondolnád, hogy a egy testtisztítás ebben is a segítségedre lehet?

 

Mitől öregedik a bőr?

Egyrészt a vízveszteségtől, másrészt a bőr különböző külső hatások és az idő múlása miatt fokozatosan veszít a regenerációja mértékéből.

A  levegőben, az ivóvízben és az élelmiszereinkben lévő sok káros anyag megterheli a szervezetet, majd az kevésbé képes táplálni, regenerálni a sejteket.

Ez a hatás éri a bőrt is, melynek rétegei tele lesznek salakanyagokkal, az információ áramlás és a felszívódás sérül, így a bőr  ráncolódik, megereszkedik, elveszíti rugalmasságát.

A sejtek regenerálódásáért a DNS-ünk felelős és ez a képessége aminosavakból felépülő rendkívül sokrétű molekulákkal, a peptidekkel fokozható.

 Az utóbbi évtizedekben a biológiai és orvosi kutatások  is a peptidek felé fordultak, a legtöbb Nobel-díjas felfedezés is e körben volt. 

A kutatók bizonyították, hogy  mekkora szerepet játszanak ezek a molekulák a szervezetünkben az öregedési folyamatok lassításában és az öngyógyító folyamatok beindításában.

Többek között a peptidek funkciói közé tartozik az információcsere az immun, ideg, endokrin és más rendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során, a szervek és szövetek újjáépítése megbomlott funkcióinak visszaállítása és a génaktivitás szabályozása.

Dr. Hummel Zoltán, kutatóorvos professzor mondatai is ezt támasszák alá :  

                    Képtalálat a következőre: „Dr. Hummel Zoltán”              Képtalálat a következőre: „Dr. Hummel Zoltán”

"A máj méregtelenítés során annak  funkciói  újra fokozódnak, a termelt epesav pedig az emésztést és a zsírbontást indítja be. Ezek a kedvező folyamatok - a méregtelenítés és az anyagcsere fokozása - az egész test tisztulására és öngyógyítására hatással lesznek.  

Az állati zsírbevitel a kulcsa  az elegendő epesav  termelésnek  és ürülésnek. és így a salakanyagoktól megszabadult  szerveink funkciói újra egyre jobban működnek.   

A máj és epe méregtelenítéssel a szervezet valósággal  fellélegzik, megszabadul a kiválasztás hosszú és energiaigényes folyamatának nagy részétől, így nagyobb hangsúlyt kaphat a betegségekkel való szembeszállás és az ideális testsúly elérése"  

Hogyan segíthet ebben a Reg-enor életmódváltó program?

Szabó Sigfrid felfedezése a Reg-enor is 17 fajta hosszúláncú poli- és oligopeptidekből áll.  

Az étrendváltozás és Reg-enor nevű termék salaktalanítással serkenti a szervezet öngyógyító, regenerációs képességét.

Ezeket a folyamatokat is támogatni kell a betartandó étrenddel, megfelelő mennyiségű vízfogyasztással, személyre szabott  mozgással és türelemmel. A Reg-enor nem csodaszer, a szervezetünk állapotától függ az eredmény gyorsasága!

A tapasztalatok is igazolják, hogy  a Regenor kúra alatti súlyvesztés során nem ereszkedik meg a bőr, nincs szükség plasztikára  még nagyobb súlycsökkenés esetén sem.

A Reg-enor természetes összetevői: 17 aminosav hosszúláncú polipeptid és oligopeptid formájában,  C-vitamin, grapefruitmag-kivonat. 

Alkalmazása kúraszerűen ajánlott, egy speciális állati eredetű étrend betartásával, egy kúra 3-6 hónap.  Ajánlott adagolás naponta 3 X 10 ml, étkezés után 1-1.5 órával. A flakon 500 ml, hozzávetőleg 3 hétig elegendő.

A REG-ENOR program csak egy speciális étrend betartása mellett működik!

A regisztráció információi a www.okonatura.hu főoldalán a RÓLUNK menüben találhatók!   

Vedd meg a fogyasztói árnál olcsóbban,  regisztrációval!

REG-ENOR KÚRA 10 PARANCSOLATA

  1. Egyél kedved szerint baromfi, hal, marha, és sertéshúsból készült ételeket.
  2. Fogyassz nagyon sok zöldséget nyersen, sütve, főzve, párolva és a salátákhoz ecet helyett a citrom levét használd!
  3. Kúra alatt csak  állati eredetű zsiradékkal készítsd  ételeidet, mint a liba-, kacsa- és sertészsír vagy ghi
  4. Fogyaszthatsz pirítós kenyeret, de ha fogyni is szeretnél a rizs és a fehér liszt alapú tészta mértékre vigyázz!
  5. Ne használj semmilyen növényi olajat (kókusz zsírt sem), ne egyél növényi zsírokat tartalmazó élelmiszeripari termékeket és olajos magvakat sem!
  6. Kúra alatt ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt! Még a probiotikum tartalmú savanyított tejtermékek, joghurt, kefir  is kerülendők
  7. Diéta alatt iktass ki az ételeidből mindenféle cukrot (mézet, xilitet is) és az azt tartalmazó élelmiszeripari termékeket.
  8. Kerüld minden magas cukortartalmú gyümölcs fogyasztását. Megengedett a citrom, grapefruit, mérsékelt mennyiségben a kókusz és a gránátalma
  9. Igyál legalább napi 2-3 liter tisztított vizet, ásványvizet, de kerüld az alkohol tartalmú italokat!
  10. Kávé, tea fogyasztható – tej és cukor nélkül!

 

Részletes recept ajánlat ITT letölthető!

Saját recept ötletgyűjteményünket  ITT találod!

Szigorú diétát tartasz?

Ennek a táblázatnak a segítségével pontosan számolhatod az ételek zsír-, szénhidrát- és fehérjetartalmát. Kattints ide!

Saját recept gyűjteményünket, az Étlapozót itt találod:

Tudj meg többet a kúráról  és vedd meg a fogyasztói árnál olcsóbban,  regisztrációval!

A regisztráció információi a www.okonatura.hu főoldalán a RÓLUNK menüben találhatók!   

Keresd Facebook csoportunkat, és csatlakozz a Reg-enor fogyasztók közösségéhez!

Kérdések, válaszok, tapasztalatok, praktikák, receptek, motiváció!

Kattints a képre, és kérd a belépésedet:

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre.

A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!