Olvass bele a fogyasztók leveleibe!

ÚJ UTAK AZ EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSBEN !   GYERE VELÜNK! 

Nem mindegy mi van a hűtődben, mi van a tányérodon!  Változtass, hogy változhass! Soha nem késő....

Reg-Enor tapasztalatok a visszajelzések alapján:

– 3-4 nap után puffadás megszűnik, 3-5 nap után gyomorégés megszűnik                                                                                                                                                                -   csökkenő, majd megszünő ízületi fájdalmak

-  beáll a széklet a normálisra, megszűnik a székrekedés és az azzal járó feszítő érzés

- javuló laboreredmények alátámasztották a változásokat

– átlagos fogyás: 3-7 kg,  alakformálódás,  a genetikának és életkornak megfelelő súly
– kiugró fogyás: 20 – 25 – 35 - akár 60 kg  6 -12 havi kúra után
– nagyobb mértékű fogyás után sem “lóg” a bőr, nincs szükség plasztikára


– bőr tapintása selymes, a környezetem észreveszi a változást
– 1-2 hónap után nem kívánja az édeset és a savanyút
– 3-4 hét után cukorszint beáll, orvosi javaslatra gyógyszercsökkentés
– 2-3 hét után vérnyomás beáll normál szintre, érelmeszesedés orvosi vizsgálattal igazoltan csökken
– “tele vagyok energiával” érzés, fittnek, fiatalabbnak érzem magam, mozgásigény lépett fel
– allergiás köhögés, orrfújás elmaradt, légzésfunkciók javultak
– allergiás tünetek, mint légúti, bélrendszeri és bőrön jelentkezők minimálisra csökkentek a kúra után
– láb ödéma megszűnt,nyirokkeringési rendellenesség javult, ezzel járó állandó fájdalom elmaradt
– puffadás, felfújódás rövid időn belül megszűnt
– napi  5-6-szori hasmenés megszűnt, egyszeri normál széklet beállt
– alvásprobléma megszűnt, nem kell altató
– jó hatás a család többi tagja felé, étkezési szokások átalakultak egészségesre
– ecet helyett sokkal finomabb citrommal ízesíteni a salátákat
– lényegesen kevesebb cukrot kell venni, megtakarítás
– szalonnás, kolbászos rántottával, zsíros kenyérrel és sok zöldséggel  a legjobb fogyni!

A Reg-Enor fogyasztás leállítása után, akik minimálisan változtattak a kúra alatti étrendjükön, egészségesebben élnek. A leadott kilók egyáltalán nem jöttek vissza. Néhány esetben 1-3 kg súlygyarapodás volt, de ez töredéke a leadott kilóknak. Minden esetben a “jobban érzem magam a bőrömben” vélemény volt az első reakció!

Tanulságos tapasztalatok Reg-enorozó társainktól:

"Az előírt étkezést betartva 12 kg-ot fogytam. A kezelésekkel együtt már nagyon sok egészségügyi problémám vagy teljesen rendbe jött vagy folyamatosan javul. Nőgyógyászati problémám megoldódott, a változókori elvörösödéseim elmaradtak, derekam nem fáj, sokkal könnyebben mozgok. Magas vérnyomásom csökkent, a gyógyszeradagok csökkentését megkezdtem. És ami még nagyon fontos, a székletproblémáim teljesen rendbe jöttek. Most már a férjem is rendszeres fogyasztója a Reg-Enor-nak. Mindenkinek javasolom egészsége rendbetételére és megóvása érdekében.“ (R. Mártonné)

 

"Amióta a Reg-Enor-t fogyasztom, a lelkem rendbe jött. Eddig sokszor szedtem Xanaxot, hogy higgadtan reagáljak a problémáimra. Mára eljutottam odáig, hogy eszembe se jut a gyógyszer szedése, mert kisütött bennem a nap. A hátamon évek óta volt egy seb, ami kb. 2 hónap alatt leszáradt, a helyén már csak egy kis folt van. A 10 éves fiam kezén az ekcéma a Reg-Enor hatására 1 hónap alatt elmúlt. A parlagfű allergiám szinte teljesen elmúlt, csak a legerősebb 2 hétben tapasztaltam egy kis náthát. Összegezve a Reg-Enor élettani hatása biztosan állítom, hogy új teret fog hódítani a gyógyításban."( P. Judit)

 

"Nagyon jó tapasztalatom van a Reg-Enor-ral kapcsolatban. Évek óta vérszegény vagyok (sugár terápia után), nagyon sok mindennel kísérleteztem, de ez vált be. A vérképem javul, a közérzetem jó, étvágyam jó és elmúlt az a halálfélelmem, ami volt." ( H. Gáborné)

„Már 10 éve küzdök súlyfelesleggel (25kg). Mivel amit el lehet képzelni, én már kipróbáltam a súly csökkenésre, de eredmény az lett, hogy mindig több lettem, mint a kiinduló kilók. Akkor gondoltam, hogy lesz, ami lesz én még adok magamnak egy esélyt, kipróbálom a Reg-Enor-t. Úgy gondoltam, amit leírtak tanácsként be tudom tartani. Május elején elkezdtem a kúrát. Az első három héten súlyváltozás nem volt, de az ízületeim sokkal jobbak lettek, megszűntek a fájdalmaim. Negyedik-ötödik hét után elkezdtek leolvadni a kilók. Októberre 21 kilóval lettem könnyebb, a környezetem elképedve csodálkozik a változáson. Aki ismer, tudja, hogy ez évek óta nem sikerült, hiába volt minden igyekezetem. Ami fontos eltűnt a narancsbőr, a közérzetem remek, fiatalnak érzem újra magam, olyan dolgokat is megehetek, amiket az epe problémák miatt már sok éve nem fogyaszthattam. Ezen kívül megszűntek az emésztési problémák.“(Sz. M. Anna)

 

"A Reg-Enor-ral kapcsolatban a családomnak csak jó tapasztalatai vannak. Férjem 7 hónapja szedi és folyamatosan javulnak a légzőszervi problémái. Rendszerint reggelente köhögésre ébredt és majdnem 2-3 óráig tartott, melyet nehéz levegővétel kísért. A folyadék használata ezt megszüntette és 7 kg-ot is tudott fogyni és teljesen helyreállt az emésztése. Foglalkozásából kifolyólag sok méreganyaggal dolgozik, de a Reg-Enor a méregtelenítést is megoldotta. A fiam fáradékony, idegileg kimerült volt. Kifejezetten pozitív hatása volt 2 üveg Reg- Enor szedésének. Mintha kicserélték volna." (F. Józsefné)

 

"Két hónapja iszom rendszeresen a Reg-Enor nevű készítményt és ez alatt az idő alatt is már megtapasztaltam, éreztem a hatékonyságát. Táplálkozásomból 7 éven keresztül hiányzott a zsír fogyasztása, ennek ellenére híztam, vashiányos vérszegénység alakult ki. Gyakran égett a gyomrom, étkezések után hamar megéheztem, a közérzetem soha sem volt igazán jó. Amióta a Reg-Enor-t iszom, a szénhidrátot mellőzöm a táplálkozásaim során (csak annyi szénhidrátot eszem, amennyit a pékáruk tartalmaznak), ugyanakkor sok zsírt eszek, illetve elsősorban állati eredetű élelmeket fogyasztok és mindezek ellenére a testsúlyom jelentős mértékben csökkent. A közérzetem sokkal jobb, gyomorégésem megszűnt és nem mindig az evésen jár az eszem (mert nem éhezek meg gyorsan az étkezések után) Kontroll vizsgálatra a vérszegénység miatt a közel jövőben fogok elmenni, de bízom benne, hogy ez is rendeződött a táplálkozásomban történt jelentős változások hatására.“ (P. Edit)

 

"Hat hónapja fogyasztom rendszeresen a Reg-Enor-t. Eredetileg a gerincsérvem miatt kerestem meg Szabó Urat, ugyanis a pesti Idegklinikán már a műtét időpontját akarták velem közölni. 4 hónapig jártam talpmasszázsra, ami megtette a hozzá fűzött reményemet. Műtétre azóta sem kellett sort keríteni, ugyanis elmúltak a panaszaim. A Reg-nor jótékony hatását 100%-ig tudom igazolni. 100 kilóról 4 hónap alatt 72-re fogytam, persze a szigorú diéta betartásával. A 10 éves allergiám 2 hónap után elmúlt és azóta sem kellett a Zyrtec-hez folyamodnom. Csökkent az alvásigényem, nem vagyok fáradékony, mint előtte. Elmúlott a puffadásom. A Reg-Enor megismerésével teljesen megváltoztattam az étkezési szokásaimat, sokkal egészségesebben táplálkozom.“ (B. András)

 

"Megosztok veletek néhány sort a Regenoros tapasztalataimról. A kúrát 2014. 07. 07-én kezdtem. Akkor 75 kg voltam és 105 cm volt a haskörfogatom a 169 cm-es magasságomhoz. Most 3 hónappal később október 7-én 65 kg vagyok és 95 cm-es haskörfogatom van. Azért kezdtem el mert nem fértem bele már a 40-es ruháimba. Bevallom nem ez a kedvenc ruha méretem:)  A szép ruháim (38-as méret) meg már évek óta a szekrényben sorakoztak, de tudtam, hogy egyszer még beleférek.

A másik ok, hogy étkezés után nagyon felpuffadtam.  Egy ismerősöm korábban már lefogyott a Regenorral, hát így én is megvettem még májusban az első adagot. Mindent elolvastam róla, amit csak találtam a neten. Azon gondolkodtam, hogy fogom én ezt végig csinálni tej és csoki fogyasztás nélkül:) csupán víz ivással.

Aztán egy hirtelen elhatározástól egyik napról a másikra belekezdtem. Azt hiszem addigra értem el agyban, hogy tovább már tarthatatlan a helyzet ill. elmentem és bevásároltam zsírból, szalonnából, töpörtyűből, stifolderből.
Az első két hét kínszenvedés volt. Állandóan fájt a fejem. Olvastam, hogy több vizet ill. zsírt kell bevinni, ezért vizet megpróbáltam legalább 2-3l-t inni. Én aki nem igazán kedveli a vizet, mert unalmasnak tartom, most is csak citrommal iszom. Tényleg szinte szuggeráltam magam, hogy legalább a 2l-nek el kell fogynia a nap végére.

A mai napig alig-alig iszom többet, de arra figyelek hogy a 2l meglegyen. Zsírból nekem a libazsír jött be.
A reggeli és vacsora egyforma az elejétől kezdve: 2 szelet pirítós zsírral, paprikával/paradicsommal és kolbász/stifolder/normális minőségű sonkás felvágott/májkrém néha virsli és tojás.

Elég egyhangú tudom, de engem nem zavart, ahogy igazából a gyümölcs hiány sem. A barack és a dinnye idén kimaradt a szőlőért meg annyira nem vagyok oda.
Ebédre zöldség (párolva, nyersen, főzeléknek ill. rántva) és hús (rántva, sütve, grillezve)
Savanyúság gyanánt céklát ettem citrommal és köménnyel ízesítve.
Sohasem bűnöztem egy kicsit sem. Nagyon keményen tartottam az étkezést. Férjem mondta is, hogy elképesztő mennyire betartom, de meg is lett az eredménye. 

Azon túl, hogy mindenki megjegyezte, hogy milyen jól nézek ki egyszerűbben jobban is érzem magam a bőrömben.

Ja és már most beleférek a 38-as ruháimba pedig még egy hónapig biztos csinálom, hogy meglegyen a négy hónap!!
Tapasztalataim a kúra során:

bőröm gyönyörű, mindenki megdicsér,  

a lábamon a hajszálerek halványultak,  

kevesebbet (7 órát) alszom és az is elég,  

megszűntek a puffadásos tünetek, 

türelmesebb és kevésbé ingerlékeny vagyok

Egyszóval jól érzem magam a bőrömben! Tudom, hogy nem könnyű, de kemény elhatározással megvalósítható, hiszen ha nekem sikerült, akkor nektek is sikerülni fog! Ha szeretnétek, hogy még részletesebben írjak valamiről nagyon szívesen megteszem. Remélem, hogy tudtam segíteni azoknak, akik még bizonytalanok és példámból erőt gyűjtenek azok, akik még csak most kezdték!"
(Énok Magdolna)

A REG-ENOR fogyasztásához egy speciális étrend betartása javasolt.

Saját recept gyűjteményünket, az Étlapozót itt találod:

A termékről további információt ITT találhatsz.

Részletes recept ajánlat ITT letölthető!

Saját recept ötletgyűjteményünket  ITT találod!

A Reg-enor fő szerepe egy teljes testtisztítás, az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése.

Fogyasztásával párhuzamosan a kívánt cél elérése érdekében az alábbi étrend követése segít abban, hogy a szervezet megtisztuljon. A kúra elején az epe és máj és a vesék tisztulását, 

emésztésí problémák és az enzimtermelés rendeződését érzékeljük a hasi körméretek és testsúlyunk csökkenése mellett.

Vedd meg olcsóbban, törzsvásárlói regisztrációval!

Regisztráció után a Reg-enor ára 7200.- Ft helyett 5490.-Ft/db.  

A Törzsvásárlói regisztráció információi a www.okonatura.hu főoldalán a KAPCSOLAT menüben találhatók!

REG-ENOR KÚRA 10 PARANCSOLATA

  1. Egyél kedved szerint baromfi, hal, marha, és sertéshúsból készült ételeket.
  2. Fogyassz nagyon sok zöldséget nyersen, sütve, főzve, párolva és a salátákhoz ecet helyett a citrom levét használd!
  3. Kúra alatt csak telített, állati eredetű zsiradékkal készítsd  ételeidet, mint a liba-, kacsa- és sertészsír vagy GI vaj.
  4. Fogyaszthatsz rizst, tésztát és pirítós kenyeret, de ha fogyni is szeretnél a mértékre vigyázz!
  5. Ne használj semmilyen növényi olajat (kókusz zsírt sem), ne egyél növényi zsírokat tartalmazó élelmiszeripari termékeket és olajos magvakat sem!
  6. Kúra alatt ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt!
  7. Diéta alatt iktass ki az ételeidből mindenféle cukrot (mézet, xilitet is) és az azt tartalmazó élelmiszeripari termékeket.
  8. Kerüld minden magas cukortartalmú gyümölcs fogyasztását. Megengedett a citrom, a fehér grapefruit, valamint a kókusz és gránátalma mérsékelt mennyiségben, 
  9. Igyál legalább napi 2-3-4 liter tisztított vizet, ásványvizet, de kerüld az alkohol tartalmú italokat!
  10. Kávé, tea fogyasztható – tej és cukor nélkül!

A cikkben megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik.

Az oldalon található termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Keresd Facebook csoportunkat, és csatlakozz a Reg-enor fogyasztók közösségéhez! Kérdések, válaszok, tapasztalatok, praktikák, receptek, motiváció!

Kattints a képre, és kérd a belépésedet:

Forrás: www.biocomag.ch, Ökonatura