Interjú Szabó Sigfrid feltalálóval

A Reg-enor diéta program a sejtszintű méregtelenítéssel a fogyasztók beszámolói alapján beindíthatja az anyagcsere folyamatokat, ezzel együtt a tartós fogyást is, ha betartod a program étrendjét, és nincs blokkoló tényező a szervezeted működésében.

Nézd meg ezt a videót a témáról, ahol a feltaláló, Szabó Sigfrid magyarázza el a kúra lényegét.

A Reg-enor egy speciális készítmény, magyar szabadalom, amely beindítja a máj epetermelését, ezzel felszabadítja a májat a lerakódásoktól. A máj méregtelenítő funkciói így újra fokozódnak, a termelt epesav pedig az emésztést és a zsírbontást indítja be. Ezek a kedvező folyamatok - a méregtelenítés és az anyagcsere fokozása - az egész test tisztulására és öngyógyítására hatással lesznek, mellékhatásként segít megszabadulni a túlsúlytól.

Az állati zsírbevitel a kulcsa annak, hogy  újra beinduljon az elegendő epesav és emésztőenzim termelés és ürülés. Így a salakanyagoktól megszabadult  szerveink funkciói újra egyre jobban működjenek. 

A Reg-enor fogyasztásához egy speciális étrend betartása javasolt.

Saját recept gyűjteményünket, az Étlapozót itt találod:

 

Saját étel ötletgyűjteményünket  ITT találod!

A Reg-enor fő szerepe egy teljes testtisztítás, az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése.

Fogyasztásával párhuzamosan a kívánt cél elérése érdekében az alábbi étrend követése segít abban, hogy a szervezet megtisztuljon. A kúra elején az epe és máj és a vesék tisztulását, emésztési problémák és az enzimtermelés rendeződését érzékeljük a hasi körméretek és testsúlyunk csökkenése mellett. Az előírt étrenddel bevitt zsírmennyiség nem épül be testzsírkéntés, mert az anyagcsere során felhasználódik

Vedd meg olcsóbban, törzsvásárlói regisztrációval!

A Törzsvásárlói regisztráció információi a www.okonatura.hu főoldalán a RÓLUNK menüben találhatók!

REG-ENOR KÚRA 10 PARANCSOLATA

  1. Egyél kedved szerint baromfi, hal, marha, és sertéshúsból készült ételeket.
  2. Fogyassz nagyon sok zöldséget nyersen, sütve, főzve, párolva és a salátákhoz ecet helyett a citrom levét használd!
  3. Kúra alatt csak  állati eredetű zsiradékkal készítsd  ételeidet, mint a liba-, kacsa- és sertészsír vagy ghi
  4. Fogyaszthatsz  pirítós kenyeret, de ha fogyni is szeretnél a rizs és a tészta mértékre vigyázz!
  5. Ne használj semmilyen növényi olajat (kókusz zsírt sem), ne egyél növényi zsírokat tartalmazó élelmiszeripari termékeket és olajos magvakat sem!
  6. Kúra alatt ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt!
  7. Diéta alatt iktass ki az ételeidből mindenféle cukrot (mézet, xilitet is) és az azt tartalmazó élelmiszeripari termékeket.
  8. Kerüld minden magas cukortartalmú gyümölcs fogyasztását. Megengedett a citrom, grapefruit, mérsékelt mennyiségben a kókusz és a gránátalma
  9. Igyál legalább napi 2-3 liter tisztított vizet, ásványvizet, de kerüld az alkohol tartalmú italokat!
  10. Kávé, tea fogyasztható – tej és cukor nélkül!

További "jótanácsaink":

 - Ha az egészségi állapotod és a testsúlyod már megengedi, valamilyen rendszeres mozgást is iktass be az életedbe!

 - A Biocom/Ökonet kínálatában megtalálható termékekkel rásegíthetsz a súlycsökkenésre és az aktuális egészségi problémád jobbítására! A személyedre szabott tanácsokért keresd Eperjesi Klára természetgyógyászunkat.

Keresd Facebook csoportunkat, és csatlakozz a Reg-enor fogyasztók közösségéhez! Kérdések, válaszok, tapasztalatok, praktikák, receptek, motiváció!

Kattints a képre, és kérd a belépésedet: