Hihetetlen, de közel 4000 vitális anyagot tartalmaznak a mikroalgák

 
A Spirulina, a Clorella és a Vörös alga tökéletes arányban tartalmazzák a szinte összes  organikus  vitamint, nyomelemet, ásványokat, a több mint 2000 enzimet, aminosavakat és még sok egyéb különleges növényi hatóanyagot, melyekre a szervezetünknek szüksége van.
A természet tökéletes multivitaminjai!
A lehetséges hatása három fázisban : Sejtszinten méregtelenít, majd a sejttáplálást végzi a vitális anyagokkal, végül pedig a sejtvédelmet az asztaxantin segítségével látja el.   

Képtalálat a következőre: „mikroalgák”

 
 Hírek, érdekességek a mikróalgákról a nagyvilágból:
 • 1.) A már a letűnt idők dél-és közép amerikai, óceániai és ázsiai kultúrái is ismerték és elismerték a mikroalgákat, termesztették a „zöld aranyat”.
 • 2.) A NASA űrkutatói Spirulina algát fogyasztanak űrutazásuk során, hiszen nincs koncentráltabb vitálanyag- és energiaforrás, mint a mikroalga.
 • 3.) Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felvette a világ alapélelmiszerei közé. Szuper élelmiszernek nevezték el, mert az alga nem táplálék-kiegészítő, hanem teljes értékű táplálék.
 • 4.) Barack Obama amerikai elnök nem olajmezőket vásárolt, hanem algafarmokba fektette a pénzét. (Számtalan kiváló tulajdonsága és felhasználhatósága miatt)
 • 5.) 1 gramm Spirulina alga tápértékben 1 kg zöldségnek felel meg.
 • 6.) A világ legegészségesebb nemzetében élő emberek pl a Japánok átlagosan évente 10 kg algát fogyasztanak el (levesek, saláták, szusi). Közismert tény, hogy a világon Japánban az egyik legmagasabb az átlagéletkor.
 • 7.) 1 kg alga 100.000 liter tengervíz hatóanyagát tartalmazza, olyat, mint vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, aminosavak, és jódot, amely serkenti az anyagcserét, és támogatja ezáltal a súlycsökkenést, fogyást.
 • 8.) Az alga által tartalmazott vitálanyagok felszívódása 90% feletti, szemben a táplálék-kiegészítőkkel, melyek felszívódása nem haladja meg a 15-30%-ot.
 • 9.) A mikroalga élő táplálék. Ez azért nagyon fontos, mert a szervezetünk nem képes egészséges sejtműködésre élő anyag bevitele nélkül. Ma már 99%-ban halott táplálékokat fogyasztunk, csatornázott (halott) vizet iszunk, még a táplálék kiegészítők 99%-a is halott. Eredmény: rohamosan szaporodó degeneratív betegségek. A mikroalga por napi fogyasztásával minden nap élő anyagot fogyaszthatsz 
 • 10.) Mind a Spirulina alga, mind a Chlorella alga tartalmaz egy fitotápanyagot, ami az agy és az idegek sérülése esetén képes segíteni azok újra felépítésében, emiatt alkalmazzák Alzheimer és Parkinson betegségek kezelésében.
 • 11.) A Spirulina alga és a Chlorella alga esetében is több klinikai kísérlet – tanulmány igazolta, hogy hatékonyan csökkentheti a rák kialakulásának veszélyét és meglévő daganatok esetén is segíthet.
 • 12.) Az alga nagy mennyiségben tartalmaz gamma-linolsavat (GLA), ami hiányzik a mindennapi étkezésünkből, pedig létfontosságú lenne a kiegyensúlyozott agyi működéshez
 • 13.) A mikroalgák az algákhoz tartoznak, de a tengeri algákkal ellentétben, az édesvizekben nőnek. Általában 1 miliméternél is kisebbek, a szabad vízben mozognak, lebegnek.
 • 14.) Amíg kútvizet, patakvizet, folyóvizet ittunk,pl: nagyszüleink, dédszüleink (és itattunk az állatainkkal), addig minden nap fogyasztottunk mikroalgát. Nem egy új dolog. Csakhogy jelenleg – több ezer év óta először – nem fogyasztjuk őket. A példa nem azt mutatja, hogy jelenleg javulna az emberek általános egészségi állapota…
 • 15.) A mikroalgák változó mértékben, de bizonyítottan csökkentiksemlegesítik a sugárzás okozta károsodást (pl. radioaktív sugárzás, ami egyre nagyobb mértékben ér minden nap, mindannyiunkat.)
 • 16.) „Az alga a XXI. század fénytápláléka” – a mikroalgák a legnagyobb mennyiségben tartalmaznak fényrészecskéket, azaz biofotonokat, ami nélkül a sejtjeink összezavarodnak és hibásan kezdenek el működni.

Képtalálat a következőre: „algák”

Az algákban nem hinni kell, hanem tapasztalni a hatásukat.

Több tízezer ember tapasztalata az, ami egyre nagyobb nyilvánosságot tulajdonít a témának Magyarországon is.

Az algafogyasztást minden embernek javasolt beépítenie a napi szintű táplálkozásába. Vannak dolgok, amiket kizárólag az algák tudnak nekünk biztosítani –legalábbis ilyen széles körben, bárki számára elérhetően.

TERMÉKAJÁNLATAINK:

-IMMUN SUPREME 240 CAPS (alga komplex kapszula)  

 https://webshop.okonet.hu/index.php?page=product&pid=929

-IMMUN SUPREME POWDER (alga komplex por)
 
SPIRULINA ALGA 100 DB kapszula 
 
                                                          A legjobb gyógyítás a megelőzés!
 

Algafarm légifelvételről

Képtalálat a következőre: „algafarm”

Cikk forrása Alga Egészség

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre.

A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!

Eperjesi Klára természetgyógyász

Image: