Frekvenciaterápia - diagnosztika és kezelés a rezgések erejével

Minden élő rezgéssel bír. Minden rezgés információ.

A sejtek rezgéseiből megtudhatjuk egészségi állapotukat is úgy, hogy megállapítjuk a frekvenciájukat. Ugyanígy pozitív hatást is gyakorolhatunk a sejtekre a jó frekvenciával.

Gyógyszermentesen frekvenciaterápiával egészségjavító hatást is elérhetünk, hiszen a testünkben lévő kórokozók eltérő rezgéssel rendelkeznek, mint a sejtjeink, csak azt a rezgést kell megtalálni, ami káros a kórokozóknak, a szervezetünknek pedig kedvező.

Gyakran nem is tudjuk, hogy megbúvó kórokozók, paraziták élnek a szervezetünkben. A paraziták velünk élő kórokozók, élősködők, elszívják a tápanyagainkat, és anyagcsere termékeik mérgezik a szervezetünket.

Jelenlétükre figyelmeztető jel lehet a krónikus fáradtság, a nem múló betegségek, az ismeretlen eredetű kiütések. Gyakori az alvászavar, az emésztési problémák, a vérszegénység, az allergiák kialakulása, a fogyás, és az elhízás is!

Para Cleanse - parazitaölő és tisztító kapszula. Gyógynövényei segítik a szervezet tisztulását, az immunrendszer megerősödését, miközben a paraziták számára kedvezőtlen környezetet teremt a szervezetben. 10 napig érdemes szedni 3x1-3 kapszulát, 10 nap szünet után ismét 10 napos kúrában. Natu-lax-szal és Candida Cleanse-el együtt a leghatásosabb. Keresd őket elérhetőségeinken!

De ezután jaj a szervezetünkben megbúvó parazitáknak, vírusoknak, gombáknak, baktériumoknak! :(
A frekvencia terápia, nemcsak megtalálja, hogy hol milyen nemkívánatos "vendég" van a testünkben, hanem a kórokozókra káros rezgésekkel hozzájárul a hatástalanításukhoz is....
Érdemes meghallgatni a dr Földes Lászlóval készült riportot, mert akár még a tisztító és fogyókúrát is blokkolhatják ezek a kis betolakodók !!!
.
Tudj meg többet a frekvenciaterápiáról ebből a kis videóból:

Már Pécsett is igénybe vehető ez a felmérés és kezelés
Bővebb információval Kisgyörgyné Kata szolgál 30/227-5988

 

Az egészséges immunrendszerhez, amely az élősködők támadásával is felveszi a harcot, a Reg-enor életmódváltó program is hozzásegíthet!

Tudj meg róla többet az alábbi linkeken:

A REG-ENOR fogyasztásához egy speciális étrend betartása javasolt.

A termékről további információt ITT találhatsz.

Saját étel ötletgyűjteményünket  ITT találod!

Saját recept gyűjteményünket, az Étlapozót itt találod:

A Reg-enor fő szerepe egy teljes testtisztítás, az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése.

Fogyasztásával párhuzamosan a kívánt cél elérése érdekében az alábbi étrend követése segít abban, hogy a szervezet megtisztuljon. A kúra elején az epe és máj és a vesék tisztulását, emésztési problémák és az enzimtermelés rendeződését érzékeljük a hasi körméretek és testsúlyunk csökkenése mellett. Új módszer a sav/bázis egyensúlyunk helyreállítására, a bélrendszerben jelenlévő parazita és Candida gomba fertőzés megszüntetésére.

Vedd meg olcsóbban, törzsvásárlói regisztrációval!  

A Törzsvásárlói regisztráció információi a Biocom törzsvásárlói regisztráció menüben találhatók!

Csatlakozz a Reg-enor fogyasztók közösségéhez a Facebookon!

REG-ENOR KÚRA 10 PARANCSOLATA

  1. Egyél kedved szerint baromfi, hal, marha, és sertéshúsból készült ételeket.
  2. Fogyassz nagyon sok zöldséget nyersen, sütve, főzve, párolva és a salátákhoz ecet helyett a citrom levét használd!
  3. Kúra alatt csak állati eredetű zsiradékkal készítsd  ételeidet, mint a liba-, kacsa- és sertészsír vagy  ghí.
  4. Fogyaszthatsz pirítós kenyeret, alkalmanként rizst és bizonyos tésztákat, de ha fogyni is szeretnél a mértékre vigyázz!
  5. Ne használj semmilyen növényi olajat (kókusz zsírt sem), ne egyél növényi zsírokat tartalmazó élelmiszeripari termékeket és olajos magvakat sem!
  6. Kúra alatt ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt!
  7. Diéta alatt iktass ki az ételeidből mindenféle cukrot (mézet, xilitet is) és az azt tartalmazó élelmiszeripari termékeket.
  8. Kerüld minden magas cukortartalmú gyümölcs fogyasztását. Megengedett a citrom, a fehér grapefruit, néha gránátalma, kókusz mérsékelt mennyiségben, 
  9. Igyál legalább napi 2-3 liter tisztított vizet, ásványvizet, de kerüld az alkohol tartalmú italokat!
  10. Kávé, tea fogyasztható – tej és cukor nélkül!