Édesanyák küldték

Bánfi Klára így ír kislánya, Kíra történetéről:
"Én és a 9 éves kislányom is mindig túlsúllyal küzdöttünk! Igen ez múltidő!!!


Egy rutinvizsgálat alkalmával Kírát a túlsúlya miatt a gyerekorvos kardiológiára irányította, ahová én nem vittem el.
Kerestem egy természetes, egészséges alternatívát amivel lefogyhat és ezáltal az egészségügyi problémai is megszűntek, mint a magas vérnyomás illetve a későbbiekben egy cukorbetegség.
Nehéz volt mert gyereket éheztetni nem lehet ezt a háziorvosa kiemelte. 
És rátaláltam a csodaszerre, mert mi csak annak nevezzük már, amivel koplalás, kalória számlálgatás nélkül lefogytunk. Persze nem adom a gyereknek azt amit én nem próbáltam.

4 hónap alatt Kíra 16 kg, jómagam 14 kilótól szabadultunk meg és ami legfontosabb, hogy egészségesen, önsanyargatás nélkül. 
És nem jön vissza. ..
Ha a 9 éves gyermek végig tudta csinálni, Te mint öntudatos felnőtt miért is ne lennél rá képes!?"

 
 
Egy édesanya és Bence több hónapos kálváriája után a gyógyulást a Regenor kúra szerinti étrend és a glutén tartalmú alapanyagok elhagyása. valamint a Biocom és Ökonet táplálékkiegészítők  hozták meg. 
 
 
Bence balról az első gyerek
És az édesanya levele:
 
"2014. október elején kezdődött a 6 éves kisfiamnál, Bencénél egy erőteljes hajhullás, 2 hónap alatt 95%-os kopaszodás lett. 
Még októberben a gyermekorvost felkerestük, javaslatára góckutatás történt, illetve teljes laborvizsgálat. A labor eredményünk negatív lett. Góckutatás (fogászat, fül-orr gégészet) szintén negatív. 
Ezután teljes immunvizsgálat lett kérve vérvétel alapján, 4 hetet kellett várjunk az eredményre, majd megkapva az eredményt nem jutottunk előrébb, ugyanis ez is teljesen negatív lett. 
Az idő telt, Bencénél nem találtak semmit, háziorvosunk azt javasolta várjunk ölbe tett kézzel, remélhetőleg majd visszanő a gyermek haja. 
Én mint anya, nem tudtam belenyugodni abba, hogy a 6 éves fiam megkopaszodott és nem tudhatom, hogy mi állhat a háttérben. 
Novemberben felkerestünk magánúton egy bőrgyógyászt, ő kezelte a gyermekem fejbőrét gombaölő szerekkel, illetve helyileg szteroidos kezelést kapott. 
Pár hetes kezelés után sem történt semmi. 
Felkerestünk egy másik bőrgyógyászt, itt tablettában javasolta a doktornő a szteroid szedését, azon kívül, hogy a gyógyszer hatására kisfiam teste és feje puffadni kezdett, nem történt semmi egyéb. 
Egy barátnőm javaslatára felkerestünk egy fejbőr analitikust. Ő megvizsgálta Bence fejbőrét és speciális fejbőrtisztítást javasolt, mondván, hogy faggyúmirigy túltengés van. Kaptunk még hajnövekedést gyorsító gyógynövényes kapszulát, illetve oxigénes tonikot. 
Ennek hatására javulás kezdődött, kb. 2 hónapig, majd újra foltokban újabb kopaszodás. A fejbőr analitikus hölggyel folyamatosan tartottam a kapcsolatot, és mivel újabb kopaszodás kezdődött, így ő is  úgy gondolta, hogy másnak is kell lenni a háttérben. 
Allergiára gyanakodott. Pár nap múlva kaptam tőle egy telefonszámot, mely a Felföldi Marikáé és Felföldi Kálmáné volt. Kértem tőlük egy időpontot 2015. március hónapban, állapotfelmérést végeztek a kisfiamnál és az eredmények igazolták az allergiát...
 
Ez a gépezet kimutatta, hogy a Bencének teljesen leépült az immunrendszere, parazitákkal volt feltelve a bélrendszere, valamint erőteljes a laktóz- és gluténérzékenység. 
Marikáék javaslatára teljes étrendváltozást hoztunk létre!
Bence azóta egyáltalán nem fogyaszt tej- és tejterméket, elhagytuk az étolajat, zsírt használunk, elhagytuk a cukrot és a cukros ételeket, az ecetet tartalmazó ételeket, a búzalisztet és a gabonaféléket (gluténmentesség). 
Kaptunk tőlük a Biocom és Ökonet cég által forgalmazott kapszulákat, és ezek együttes hatására Bencénél a gyógyulás rohamosan elkezdődött.
És hogy ezt magatok is lássátok, csatolunk képeket a tavalyi és a mostani állapotról. Én úgy gondolom, hogy ezek a képek, önmagukért beszélnek." 
 
 

Sebőkné Márta és kisfia története kép nélkül, levélben:

"Március 3-án kezdtük a Reg-enor kúrát, nem a fogyás volt a cél hanem az hogy ne keljen gyógyszert szedni a fiam magas vérnyomására (11 éves) 160/90 körüli értékeket mértünk szinte állandóan.

Azt vettem észre nála az elején hogy az egyébként sem lusta gyerekből szinte hiperaktív emberke lett, hatalmas mozgás igénye megsokszorozódott. 
Aztán elkezdett fogyni de látványosabbak voltak a centik (azt bánom hogy nem mértem meg a kezdeteknél)

Jelen pillanatban  -16 kilónál tart és a vérnyomása 120/60 környékén mozog hozzáteszem 11 éves létére hatalmas gyerek 170 cm magas. 
Azóta a foci mellé a bokszot is beiktatta heti 3 alkalommal. 
Nálam szintén elmondható hogy a magas vérnyomásom kezd beállni 130-as értékre sajnos jóval 100-on felül van a súlyom. Hogy mennyi ment le nem tudom nem mérem magam, de szerintem inkább csak centikben mérhető a változás, azt viszont tudom hogy kezdenek lötyögni rajtam az eddig szűk ruhák, a hasam kisebb. Sokkal jobban érzem magam, múlóban vannak a minden napos rosszullétek, hangulat ingadozásom még van, de többször vagyok pozitív, mint eddig.

Szóval üzenem mindenkinek aki feladni akarja, mert mondjuk 2-3 hét után nem mennek lefelé a kilók: KITARTÁS!!!!!Általában elsőnek mindig a betegséget teszi helyre a "löttyi",  utána mennek csak lefelé a kilók!

 

Orbán Rozi Erika csak a kisfiát mutatta meg egy képen. de a látvány önmagáért beszél...

Látványos a változás, átalakulás! Már egész kicsi kortól gyerekeknek is sokat segíthet a Reg-enor, persze szakember irányításával és csak csökkentett mennyiségben!
Nemcsak a túlsúlyon és emésztési problémákon, hanem sok, kisgyerekeket érintő betegségen, - mint akár a hiperaktívítás, diszgráfia , diszkalkulia, de az ekcéma, dermatitisz, légúti allergiák, asztma stb. is javulásnak indulhat