Átalakulások képekkel

Hermann Judit  fotókkal alátámasztott kúra és babavárás előtti, majd  utáni őszinte beszámolója:

"Az én "előtte-utána" történetem - mert találtam 3 képet magamról, melyek véletlenül ugyanazon szögből  készültek - na, de kicsit másképp...

Mert bár az én történetemben is szerepel a Reg-enor s igencsak kiemelkedő helyet foglal el, mégis, én úgy fogalmaznék, hogy:
Biocom előtt és után :)

Igen. Ugyanis az én történetem, átalakulásom a Biocommal kezdődött, s ezt csak megkoronázta a Reg-Enor.

2014 októberében ismertem meg Zsuzsikámat, az én drága szponzoromat - beszélgettünk mi mindenről, viszont mire rátértünk a Reg-Enor témára,  Kende baba beköltözött a pocakomba.:) Ettől függetlenül beszélgettünk róla. Mit, miért, mennyire, hogyan működik s annyira megtetszett minden, amit erről a "lötyiről" hallottam, hogy nem győztem kivárni azt a másfél évet, míg biztonságosan elkezdhetek kúrázni.

Így azt tettem, hogy lassanként az egész háztartást átállítottam Reg-Enoros menüre (zsírral kezdtem sütni-főzni, kenyeret csak pirítva ettük, tejterméket amúgy sem nagyon fogyasztottunk a másik 2, meglévő gyerkőc tejfehérje-érzékenysége miatt), persze mindent gyümölcsökkel fűszerezve. Elég hamar megéreztük az új étrend hatását, nagyon jót tett kicsinek, nagynak, közepesnek - s kereknek is. :)

Lassan-lassan kezdtek leszaladni rólam a kilók is, annak ellenére, hogy ugye nem ittam mellé a lötyit. Kezdett milliószor több energiám lenni, a közérzetemet össze sem lehetett hasonlítani a régivel - s ezt a változást a diéta mellett a Biocom is előidézte nálam, mert végre úgy éreztem, hogy hasznos dolgot csinálok, jó úton járok. Lett önbizalmam, energiám, jókedvem - és kevéske csípőm:

S most jönnek a számok:
98 kilósan szültem Zentét, a második gyerkőcömet. 95 kilós voltam, mikor 1 éves volt, azaz mikor az első kép készült. :)
Ekkor kezdtem el a Reg-Enor diétáját, s költözött be Kende a pocakba. 
90 kilósan szültem Kendét, pont egy éve, 2015 július 31-én s szülés után továbbra is tartottam a diétát.

Kizárólagos szopis baba volt, így még mindig nem akartam belekezdeni a regenorozásba, még vártam kicsit vele.

Februárra 81, majd áprilisra 79 kiló lettem Tehát a diéta maga átlagban havi 1 kilót vitt le rólam. :)

Aztán végül, mikor Kende elkezdett eszegetni ügyesen, iszogatni, kiváltottam nála 2-3 étkezést szilárd étellel - azaz 9 hónapos korában - Melegné Liszkai Katalin természetgyógyászunk jóváhagyásával - végre bele kezdhettem a béltisztítás+Reg-Enor kúrába - figyelve Kende reakcióit. :)
Hát, Kende nem zavartatta magát egyáltalán - anyucinak pedig iszonyat jól esett minden egyes pillanat. :D 
A 10 napos béltisztítás alatt ebből pontosan 4 kiló fölösleg csusszant le rólam. Reg-Enorral pedig 1 hónap alatt még -5. :D
Most 71 kilónál tartok. :)

Ezek voltak a kőkemény adatok :) De, hogy mi van e mögött? Maga a világ.:) Szerintem soha nem fogom abba hagyni a Reg-enort.:) Mert mióta iszom, megváltoztam - még jobban, mint az utóbbi másfél év során a Biocomtól. :)

Annyi energiám van, hogy körbe tudnám futni a várost naponta. :)Ésszerűbb, jóval tisztább a gondolkodásom, s bár a 3 kicsi gyerek néha kifáraszt - mégsem vagyok kimerült. :) 

Egyszerűen "kimosta az agyam", annyira frissnek, feltöltődöttnek, pozitívnak érzem magam. :) Mióta Reg-enorozom, megvalósítottam több nagyobb tervemet - mert már nem kifogásokat látok, hanem kiutakat, megoldásokat. :)

Megváltozott a nézetem arról is, hogy hogyan kell elkerülni a "tiltott" dolgokat. Eleinte én is, mint mindenki más, tartottam tőle, hogy húúú, ha majd megkívánok ezt-azt, akkor mi lesz vajon?

2 hétig tartott kb ez az állapot - aztán átállt az agyam egy teljesen más szemléletre: ha látok valamit, amit "nem szabad megegyek", egyszerűen elsuhanok felette - mert nem úgy van, hogy "nem szabad" - hanem úgy, hogy "nem akarom megenni".

Annyira fantasztikusan érzem magam a Reg-enor italtól, hogy egyszerűen ÉN nem akarok kitérni a diéta alól. :)

Még jönnek szerintem történeteim a téma kapcsán, de most ezeket szerettem volna közölni :) Egy álom ez a Reg-Enor!

Ha valamilyen szinten nem érzed jól magad a bőrödben, akár testi, akár lelki, akár szellemi szinten, javaslok egy kúrát! Mindháromra egyaránt pozitívan hat s nem tudom, hogy bármi mással elérhető-e ez az állapot. :)

S ezzel nem vagyok egyedül.. Többen beszéltük, hogy miután kipróbálták, időnként újra megcsinálják, vagy olyan emberek is vannak, akik folytonosan megisszák a reggeli adag Reg-enorukat.

Mert kitisztít! Mert jó, mert jól érzi magát tőle az ember. :)

S aki nem hiszi - hát járjon utána! Kívánom, hogy sokan merjétek kipróbálni, hogy hasonló tapasztalatokkal gazdagodjatok. :)

S akkor a talált képeim:
Az első kép harmadik terhességem és Biocom előtt volt készítve rólam. A második 2016 februárjában, Biocom közben, viszont Reg-Enor előtt - s a harmadik 2016 júniusában, Biocom és Reg-Enor közben:

Azért a 3 képen látható mozgások is annyira meghatározóak.:) Az elsőn egyértelműen nehezemre esik megmozdulni, a másodikon már megyeget, de azért fáradok, a harmadikon simán ugrálok át a tüzeken:"

 

 

Kis Gergely tapasztalata Szlovákiából:


"Kedves Ismerőseim, megosztom veletek is a gondolataimat!

Ezt a képsort azért töltöm fel ide, hogy lássátok, milyen jól tartom a súlyomat már hónapok óta (2014 decemberétől), és hogy egy kis erőt adjak Nektek a Reg-enor kúrához. 

Sajnos sokan idő előtt feladják a kúrát, mert kevés a kitartásuk, akaraterejük, mert nekik kényelmetlen, nem bírják gyümölcs, süti, kóla, Meki nélkül. 
Hölgyeim, sokan közületek anyák, akik már túl vannak egy-két nehéz dolgon az életben. Komolyan nem értem, miért gond tartani egy ilyen nagyszerű étrendet? 
Ahol az ember jól lakhat, ilyesmiket ehet mint például: sonka, kolbász, hurka, csülök, töpörtyű, marhapörkölt, halak és bármilyen zöldség! 
Egész nap van energiája, nem sanyargatja magát. Én és még jó pár férfi társam kibírtuk, hogy hónapokig ne igyunk meg egy-két hűsítő sört! 
Mert tudtuk, minek mi az ára! 
Én azt mondom ne keressetek kifogásokat! Kerekedjetek felül a cukor iránti vágyon! Elvégre is, ki a főnök? A cukor vagy TI? 
Jön a szeptember, az egyik legjobb időszak arra, hogy változtassatok! 
A Reg-enor program minden segítséget megad hozzá! 

Legyetek Ti a legkarcsúbbak a szilveszteri bulin! HAJRÁ!

 

 

Gyöngyös eredménye: 6 hét alatt 10 kg mínusz!

"Nagyon örülök, hogy kipróbáltam a Reg-enort! Az én célom a Candida méregtelenítés volt. Tisztában vagyok vele, hogy 6 hét nagyon kevés idő, hogy tökéletes eredményt érjünk el. Ahhoz legalább fél év kell. De a javulás már így is szemmel látható és ez bizakodásra ad okot.

Egyáltalán nem volt nehéz betartani az étrendet, bár az elején nem tudtam elképzelni, hogy mit is fogok majd enni. De találtam egy nagyszerű oldalt, ahol minden napra kaptam ötleteket az az napi menümhöz. Egyedül élek jelenleg, ezért nem volt nehéz dolgom e téren. Sokat jártam a henteshez. Én úgy is mondom, hogy szalonna diétát tartottam. Tojás és zöldség is gyakran volt terítéken, és a kenyeret is imádom pirítva. Ezért valójában nem volt semmi gond. Ami még nagyon érdekes volt, hogy az édességet pedig egyáltalán nem is kívántam.

Végtére a hat hét nem a világ vége. Úgy gondoltam hosszasan nem tudok minden tilalmat betartani, de ennyi idő alatt le tudok mondani bizonyos ételekről, amiket nagyon szeretek. A gyümölcsök épp most a kúra végeztével kezdenek érni a kertemben, így az időzítés is tökéletes volt.

Eldöntöttem, hogy sok tekintetben fenn fogom tartani a Reg Enor-hoz kapcsolódó étkezési szabályokat. Például biztos, hogy ezentúl mindig zsírral fogok főzni. És nem esek azonnal neki a sütemény-evésnek sem.Szeretném hosszú távon megőrizni a formám.

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbáljátok ki, és csináljátok végig! Fejben dől el az egész. Nem kell hatalmas áldozatokat hozni, de egy kis lemondással nagy eredményeket lehet elérni. Számomra ez a pár hét egyáltalán nem volt nehéz, inkább kellemes. És ahogy jöttek az eredmények, annál lelkesebbé váltam. Nem bántam meg, jó döntés volt!"

 

 

Baranyai Erzsébet Böbe és férje sikere:

"Április 1-én kezdtem a kúrát, igazából méregtelenítés céljából, de a másodlagos mellékhatás sem volt ellenemre! :) Szépen ment minden a maga útján. Potyogtak le rólam a kilók. 
Az energiám újra visszatért, a lábdagadásom és a magas vérnyomásom pedig azóta már a múlté. Minden negatív tünet kijött rajtam, ami csak lehetett, talán kivétel a székrekedés.

De kitartottam és máig nem bánom! :) Apuka meg irigyelte az energiámat és május 13-án csatlakozott hozzám.

Mint a képeken látszik az ő változása hihetetlen, 42-es nadrágról 38-váltott, ez -12 kiló mínuszt jelent eddig nála. Ő is sokkal energikusabb jobban érzi magát. 
Én  - 20 kilónál tartok eddig és megyünk tovább, nem hagyjuk abba, még 20 kilóm van hátra!

Közben a fiam is becsatlakozott június 20-án, így családi "fröccsözés" van reggelente.
Ő 205 cm magas és 143 kiló volt, ami a magasságához nem sok, de jobban akart kinézni. Jelenleg 130 kg, ami eddig -13 kilót jelent. Róla nem készíthettem képet.
Tehát egy családi nyaralás alkalmával eddig  -45 kilóval kevesebbet cipel az autónk! :)

Mindenkinek csak javaslom hogy kezdjen bele és menjen végig az úton, mert megéri!
Sokkal kevesebbet vásárolok, a boltban simán átsétálok olyan pultok előtt, amik eddig részei voltak az életünknek.

Heti 1 üveg fogy nálunk, de mivel az én mottóm az hogy most költünk a egészségünkre, hogy később ne kelljen a betegségeinkre. Így minden pénzt megér! :) 
Kitartást, csak az bukik el aki bele sem kezd!

A képeken fordítva láttok minket: először a mostani állapotunkat, és utána a kiindulót, tehát utána-előtte képek."

 

A

A Reg-enor egy speciális készítmény, magyar szabadalom, amely beindítja a máj epetermelését, ezzel felszabadítja a májat a lerakódásoktól. A máj méregtelenítő funkciói így újra fokozódnak, a termelt epesav pedig az emésztést és a zsírbontást indítja be. Ezek a kedvező folyamatok - a méregtelenítés és az anyagcsere fokozása - az egész test tisztulására és öngyógyítására hatással lesznek, mellékhatásként segít megszabadulni a túlsúlytól.

Az állati zsírbevitel a kulcsa annak, hogy  újra beinduljon az elegendő epesav és emésztőenzim termelés és ürülés. Így a salakanyagoktól megszabadult  szerveink funkciói újra egyre jobban működjenek. 

A REG-ENOR fogyasztásához egy speciális étrend betartása javasolt.

Saját recept gyűjteményünket, az Étlapozót itt találod:

A termékről további információt ITT találhatsz.

Részletes recept ajánlat ITT letölthető!

Saját recept ötletgyűjteményünket  ITT találod!

A Reg-enor fő szerepe egy teljes testtisztítás, az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése.

Fogyasztásával párhuzamosan a kívánt cél elérése érdekében az alábbi étrend követése segít abban, hogy a szervezet megtisztuljon. A kúra elején az epe és máj és a vesék tisztulását, emésztési problémák és az enzimtermelés rendeződését érzékeljük a hasi körméretek és testsúlyunk csökkenése mellett.

Vedd meg olcsóbban, törzsvásárlói regisztrációval!

Regisztráció után a Reg-enor ára 5490.-Ft/db.  

REG-ENOR KÚRA 10 PARANCSOLATA

  1. Egyél kedved szerint baromfi, hal, marha, és sertéshúsból készült ételeket.
  2. Fogyassz nagyon sok zöldséget nyersen, sütve, főzve, párolva és a salátákhoz ecet helyett a citrom levét használd!
  3. Kúra alatt csak  állati eredetű zsiradékkal készítsd  ételeidet, mint a liba-, kacsa- és sertészsír vagy ghi
  4. Fogyaszthatsz pirítós kenyeret, ritkán rizst, de ha fogyni is szeretnél a mértékre vigyázz!
  5. Ne használj semmilyen növényi olajat (kókusz zsírt sem), ne egyél növényi zsírokat tartalmazó élelmiszeripari termékeket és olajos magvakat sem!
  6. Kúra alatt ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt!
  7. Diéta alatt iktass ki az ételeidből mindenféle cukrot (mézet, xilitet is) és az azt tartalmazó élelmiszeripari termékeket.
  8. Kerüld minden magas cukortartalmú gyümölcs fogyasztását. Megengedett a citrom, grapefruit, mérsékelt mennyiségben a kókusz és a gránátalma
  9. Igyál legalább napi 2-3 liter tisztított vizet, ásványvizet, de kerüld az alkohol tartalmú italokat!
  10. Kávé, tea fogyasztható – tej és cukor nélkül!

Keresd Facebook csoportunkat, és csatlakozz a Reg-enor fogyasztók közösségéhez! Kérdések, válaszok, tapasztalatok, praktikák, receptek, motiváció!

Kattints a képre, és kérd a belépésedet: