VIDEÓ - Dr. Bagi Gabriella a vérszegénységről

Hogyan ismerhető fel a vérszegénység? Kiket érint és hogyan segíthetünk rajta? Dr. Bagi Gabriella, alternatív terápiás szakember elmagyarázza.

Kattints a képre:


Termékajánlataink:

Vita-Min with Greens – vitamin, zöldekkel
Nagyon gazdag összetételű, komplex vitamint, amely nevéből adódóan valóban hozzájárulhat a vitalitáshoz. A terméknévben rejlő zöld összetevők sokaságával együtt igen különleges készítmény lett.

Green Multi Complex - Zöld növény alapú vitamin és ásványi anyag komplex
Zöld növény alapú vitamin és ásványi anyag komplex, flavonoid, antioxidáns, emésztőenzim tartalommal. Napi használatra javasolt, a táplálék-kiegészítők piacán összetételének gazdagsága folytán egyedülálló termék!

Flavonoid complex

Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. A Kombuflavonoid egy antioxidáns bomba. A készítmény biztosítja a kombucha koncentrátum és a 9 gyümölcslé sűrítmény kedvező, egészségmegőrző, megújító tulajdonságait. Csak az élénk szín megtartása mellett garantálja minden flavonoid készítmény a hosszú távú természetes antioxidáns hatást. A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabadgyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében. A flavonoidok vízben oldódó növényi festékanyagok, amelyek elsősorban a gyümölcs héjában, szárában, kocsányában és magjában találhatók. Ezek az anyagok képezik az antioxidáns hatás gerincét. A természetben a káprázatos élénk színek az erőt, az energiát és az antioxidáns hatást jelképezik.

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

A termékeket a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól fogyasztói áron, vagy Biocom tagként 25% kedvezménnyel lehet csak megvásárolni. Az ingyenes, de vásárláshoz kötött regisztráció leírását ITT találod. 

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!