Szabó Sigfrid a meddőségről

Hallgasd meg Szabó Sigfridet a meddőségről és kezelési módjairól.

Kattints a képre:

https://www.youtube.com/watch?v=Mr-iu3IoPb8&feature=youtu.be

Mit tehetünk? A következő készítményeket ajánljuk:

Coral calcium 60 - Csontjaink doktora, D vitaminnal

D-vitamin tartalmú termékeink:

  • Vitamin D3 2000IU Vitamin K2-nal
  • Vitamin D3 1500IU
  • Vitamin D3 5000 IU
  • D-Max

Green Multi Complex - Zöld növény alapú vitamin és ásványi anyag komplex
Zöld növény alapú vitamin és ásványi anyag komplex, flavonoid, antioxidáns, emésztőenzim tartalommal. Napi használatra javasolt, a táplálék-kiegészítők piacán összetételének gazdagsága folytán egyedülálló termék!
Vitamin A, C, D3, E, K1, B1, B2, B6, B12, Niacin, Folsav, Biotin, Pantotensav, Calcium, Foszfor, Jód, Magnézium, Cink, Szelén, Réz, Mangán, Króm, Molibdén, Kálium, Klór, Spirulina, Citrus Bioflavonoidok, L. Acodiphilus, Soja izoflavonok, Gomba Comlex, Para Aminobenzoesav, Heszperidin, Rutin, Quercetin Dihydrate, RNA/DNA Complex,  Kolin bitartarát, Inositol, Bór, Lutein, Szőlőmag Extract, Fenyőkéreg Extract, Zöld Tea Extract, Árpafű, Lenmag por, Zab rost, Emésztőenzim Complex, Fekete Áfonya, Ginko Biloba, Gotu Kola por

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

DHEA

Öregedésgátló, anti-aging, anyahormon, Yam gyökérkivonat
Nem szintetikus készítmény!
Szerepe:
A DHEA szervezetünk által legnagyobb mennyiségben előállított szteroidszerű hormon. Az ösztrogén, a tesztoszteron, a progeszteron és a kortikoszteron előanyaga. Sablonosan fogalmazva, ahogy átáramlik a vérrel a szervezeten, olyan hormonná alakul át, amilyenre a szervezetnek épp a legnagyobb szüksége van. Fontos szerepet játszik nőkben az abnormális szőrnövekedésben (hirzutizmus) és kopaszságban (alopecia). A DHEA a mellékveséből kerül a keringésbe, illetve férfiakban valamennyi a herékből is kijut a szexuális differenciálódás után. A DHEA szintje a 7. évtől folyamatosan emelkedik, majd a harmadik évtized után fokozatosan csökken.
A DHEA bizonyítottan az ifjúkori jellegzetességekhez kapcsolódik, mint az energikusság, erős libidó, izomtónus, haj és szőrzet növekedési üteme, erősödése, színe, szellemi frissesség, elme tisztasága, rövidtávú memória, bőr simasága, jó általános kinézet és testtartás, valamint általános pozitív életszemlélet és hozzáállás.
Hiányának hátrányai:
Széles körben elfogadott tény, hogy az öregedéssel a testben csökken a DHEA jelenléte. Alacsony DHEA-szint következtében lecsökken az általános hormontermelés, így felgyorsulnak az öregedési folyamatok, és az ezzel együtt járó betegségek kockázata (degeneratív folyamatok, arterioszklerózis, cukorbetegség, rák, csontritkulás, immunrendszer legyengülése). A DHEA kapszula megóv, és visszafordítja a folyamatokat. Az alacsony DHEA szint majdnem kétszeres kockázatot jelenthet a koszorúér elmeszesedésre.  
Szervezetünk termelése:
Termelését a stresszhormonnak nevezett hidrokortizon is gátolja. Ha ennek szintje nő, vele együtt az inzulinszint is emelkedik. A DHEA-t koleszterinből állítja elő a mellékvese, kis mennyiségben a here vagy a petefészek. Termelése 20-25 évig maximális, utána évi két százalékkal csökken. 40 évesen a fele, 60 évesen csupán 10-20 százaléka a 20 éves kori termelésnek. A nők DHEA-termelése a férfiakéhoz képest 80-90 százalékos. Alacsony szintje nagyobb mértékben idézi elő a szívbetegségeket, mint a magas koleszterinszint. A magas koleszterinre adott gyógyszerek nagy része csökkenti DHEA-termelésünket. A DHEA-szintünk mondhatni megmondja, meddig élünk.
A DHEA-t ma úgy tartjuk számon, mint a stresszhormonok hatását ellensúlyozó, ellenszabályozó hormont. Hatékony antidepresszívum, mellékhatások nélkül!
Ez a termék 100 mg/kapszula gyógyszerészeti minőségű, 99 százalékosan tiszta dehidroepiandroszteront tartalmaz.
Lehetséges hatásai:

  •     Fiatalítás, az öregedés késleltetése, ráncok kisimítása
  •     A szexuális energia, teljesítőképesség növelése, impotencia gyógyítása, depresszió leküzdése
  •     Az immunsejtek mennyiségének növelése, az immunrendszer erősítése
  •     Reumatikus fájdalmak megszüntetése
  •     A menopauza bekövetkezésének kitolása
  •     A rákképződés valószínűségének csökkentése
  •     Stressz, az öregedéssel összefüggő betegségek kialakulási esélyének csökkentése
  •     Csökkenti az időskori pigment foltokat, lelassítja a bőrvékonyodást, újra egészségessé varázsolja az idős korra jellemző sárgás bőrszint
  •     Javítja a csontsűrűséget, a körmök állapotát, vastagítja a hajszálakat
  •     A veszélyes vérrögképződés mérséklése

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!