Használd a vonzás törvényét!

Volt már veled olyan, hogy éppen az hívott fel, akire gondoltál? Szerinted véletlen? Nem, ez a vonzás törvénye!

A vonzás törvénye arról szól, hogy bármire is koncentrálsz – akár jó, akár rossz dologra – azt bevonzod az életedbe. A különböző gondolatok különböző érzelmi töltéssel rendelkeznek. Az univerzum elsősorban az érzelmekre reagál, azoknak vannak rezgései. Rezgésre rezgés a válasz, hiszen minden energia.

Kérj!

Tudod mi az, amit szeretnél? Írd le egy papírra! Ha csak azt tudod, mi az, amit nem, azt is írd fel, majd írd le mellé az ellenkezőjét, és máris megkapod, mire vágysz. Pl. ha "nem szeretnél egyedül lenni", akkor ennek az ellenkezője a "társra vágysz".

Vizualizálj!

Képzeld el magad rendszeresen a vágyott helyzetben. Jó megoldás az is, ha keresel egy képet róla és kiteszed valahova, ahol mindig szem előtt van!

Higgy!

Hidd el, hogy amit szeretnél, azt megkapod. Az embert a hitei irányítják. Fedezd fel magadban a korlátozó hiedelmeidet. Ha mondjuk szeretnél egy jobb autót, de közben azt mondogatod, hogy ezt nem engedheted meg magadnak, akkor nyilván az új autó elkerül téged. Fontos, hogy figyelj ezekre a gondolatokra.

„Ha azt gondolod, képes vagy rá, ha azt, hogy nem, mindenképpen igazad van.”  (Ford)

Cselekedj!

 Ha már úgy érzed, hogy eldöntötted mit szeretnél és képes vagy hinni benne, akkor menj és cselekedj. Csináld a mindennapi dolgaidat és vedd észre a lehetőségeket. Légy nyitott az új dolgokra. Lehet, hogy egy új lehetőség köszönt be hozzád!

Fogadd!

Ha megkapod, amit kérsz, fogadd! Ne légy kishitű, hidd el, hogy amit kapsz azt megérdemled!  De azért megköszönni se felejtsd!