Dr. Lenkei Gábor: Nem betegség csupán hiány

Dr. Lenkei Gábor Betegségnek tűnő állapotok című előadásán bevallotta, hogy elsődleges célja ráébreszteni az embereket arra, hogy egy-egy tünet esetén nem jó azonnal orvosság után nyúlni. Meg kell keresni a tünetek okát, megoldani a problémát, ezzel szüntetni meg a tüneteket. Sajnos a gyógyszeripar reklámjai elhitették velünk, hogy csodaszereik megszabadítanak minket a betegségeink tüneteitől, de arról, hogy ennek milyen ára van, nem esik már szó.

Legtöbb tünetünk a folyadékhiányból, mozgásszegény életmódból és a sóhiányból adódik. Ne higgyünk a divatos étrendeknek, melyek ellenségnek kiáltanak ki egy-egy létszükséges elemet (szénhidrát, só, zsír), súlyos hiánybetegségekben szenvedhetünk miattuk.

Ne féljünk tőle és iktassunk be az étkezésünkbe állati zsírt! Ezen az elven alapul a Reg-enor étrend is! A zsírok szükségességéről itt többet olvashatsz.

Dr. Lenkei Gábor elismeri a gyógyszerek szükségességét bizonyos betegségek kezelésében. Azonban egészségesnek maradni nem olyan nehéz, mint gondolnánk: vízre, tápanyagokra és oxigénre van szükségünk. A ma embere általában súlyosan oxigénhiányos a mozgásszegény életmód miatt. Tápanyaghiányai élén pedig a zsír és a só hiánya áll, melyek hátterében a média által elhitetett tévhitek állnak. Ezzel egyidőben vitaminhiány is fennáll, a nagy mennyiségű feldolgozott élelmiszer, gyors- és készétel fogyasztása miatt. Ezek a hiányok okozzák a betegségnek tűnő állapotokat.

Igyál sok, egészséges, tiszta vizet. Kattints ide és olvass többet a víztisztítókról.

Víztisztító ajánlatunk:

  • Water Filter RO 102-A víztisztó berendezés - fordított ozmózis elvén a   hálózati víznyomás működteti
  • Water Filter RO 102 víztisztító berendezés - fordított ozmózis elvén elektromos áram működteti
  • Lourdes – hidrogénes vizet készítő készülék - hidrogénben gazdag vize az általános jólléthez szükséges extra energiát nyújtja számunkra, illetve erős antioxidáns

Kérdésed, bizonytalanságod van a víztisztítókkal kapcsolatban?

Ide kattintva látványos és közérthető videókon nézheted meg a víztisztítók működését és egyéb érdekes és hasznos tudnivalókat!

Vagy keress minket elérhetőségeinken, szívesen segítünk minden felmerülő problémában!

Személyesen: Pécs, Jókai utca 30.

Nyitva tartásunk:
H:9:00-13:00
K-P:9:00-16:30
Szo-V: zárva

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

A fejfájások oka legtöbbször a só- és vízhiány. Próbálja ki mindenki: fejfájás esetén 4-5 gramm só (egy teáskanálnyi) és egy liter víz megszünteti a fejfájást. Könnyebb bekapni egy fájdalomcsillapító tablettát? Lehet, de a fájdalomcsillapító csak elvágja az összeköttetést a fájdalom helye és az érzékelés között. A probléma ugyanúgy fennmarad, csak az érzete szűnik meg ideiglenesen.

Vitaminpótlásra a következő teljes értékű multivitaminokat ajánljuk:

  • Immun Supreme kapszula Spirulina
  • Green Multi Complex multivitamin összeállítás zöld növényekből

Sajnos a gyógyszerközpontú gyógyítás így működik. Nagyon ritkán enged ki az orvos recept nélkül a rendelőből, pedig szinte minden betegségre megvan a természetes gyógymód, különösen akkor, ha csak betegségnek tűnő állapottól szenvedünk.

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!

Forrás: Mindenegyben Blog