Dr. Bagi Gabriella a D-vitamin pótlásról

Tudtad, hogy a D-vitaminnak nem csak a csontok állapotának megóvásában van szerepe? Hiányában többek közt bőrproblémák, emésztőrendszeri problémák jelentkeznek. Hallgasd meg a TV2 adásában dr. Bagi Gabriellát a D-vitamin hiánybetegségeiről és a D-vitamin pótlásáról.

https://www.youtube.com/watch?v=CThibENlXBo&feature=youtu.be

Hogyan juthatsz eleegendő D-vitaminhoz?

Termékeink:

  • Vitamin D3 2000IU Vitamin K2-nal
  • Vitamin D3 1500IU
  • Vitamin D3 5000 IU

Vita-Min with Greens – vitamin, zöldekkel
Nagyon gazdag összetételű, komplex vitamint, amely nevéből adódóan valóban hozzájárulhat a vitalitáshoz. A terméknévben rejlő zöld összetevők sokaságával együtt igen különleges készítmény lett. Csak ízelítő a beltartalomból: vitaminok (A, C, D E, K, többféle B), kalcium, magnézium, cink, szelén, szagtalan fokhagyma, zöld tea, rozmaring, brokkoli… Az idegrendszer alapvitaminja, mely dohányosoknak, alkoholfogyasztóknak, időseknek elengedhetetlen. S mindenki másnak is, aki szeretné bevinni, pótolni az egészséges élethez szükséges anyagokat!
Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

Green Multi Complex - Zöld növény alapú vitamin és ásványi anyag komplex
Zöld növény alapú vitamin és ásványi anyag komplex, flavonoid, antioxidáns, emésztőenzim tartalommal. Napi használatra javasolt, a táplálék-kiegészítők piacán összetételének gazdagsága folytán egyedülálló termék!
Vitamin A, C, D3, E, K1, B1, B2, B6, B12, Niacin, Folsav, Biotin, Pantotensav, Calcium, Foszfor, Jód, Magnézium, Cink, Szelén, Réz, Mangán, Króm, Molibdén, Kálium, Klór, Spirulina, Citrus Bioflavonoidok, L. Acodiphilus, Soja izoflavonok, Gomba Comlex, Para Aminobenzoesav, Heszperidin, Rutin, Quercetin Dihydrate, RNA/DNA Complex,  Kolin bitartarát, Inositol, Bór, Lutein, Szőlőmag Extract, Fenyőkéreg Extract, Zöld Tea Extract, Árpafű, Lenmag por, Zab rost, Emésztőenzim Complex, Fekete Áfonya, Ginko Biloba, Gotu Kola por

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!