Dr. Bagi Gabriella a bőrbetegségekről

Tudtad, hogy a bőr megbetegedései gyakran szoros összefüggésben vannak emésztőrendszerünk rossz működésével?

A következő videóban dr. Bagi Gabriella, alternatív terápiás szakember magyarázza el az összefüggést. Kattints a képre:

 

Szabadulj meg tőlük természetesen! Ajánlataink:

A Reg-enor életmódváltó programmal nem a szervezetünk évezredek alatt kialakult működési rendjét akarjuk megváltoztatni, hanem visszatérünk a hazánkban 20-30-100 éve alkalmazott tradicionális magyar étkezési szokásokhoz, és meggyógyulhatunk civilizációs betegségekből, olyan bőrbetegségektől is, mint a pikkelysömör, dermatitisz, ekcéma, bőrallergiák.

Intestinal Cleansing Program – A bélrendszer tisztítója

„A lusta ember böjtje”
A készítmény igen hatékonyan tisztítja a bélrendszert. Természetes hashajtókat, rostokat, gyógynövényeket tartalmaz, amelyek segítenek a bélfalat megnyugtatni, a benne található Acidophilust pedig optimális szinten tartja az egészséges bélbaktériumok szintjét. A termék szedésétől számított 12 - 24 órán belül intenzív bélperisztaltikát vált ki, így szabadítva meg a testet a felhalmozódott és lerakódott bélsártól, hulladéktól. Egy egészséges ember bélrendszerében is akár 1-1.5 kg bélsár panghat! Paracelsus óta pedig közhely, hogy a halál a bélben lakozik. Ma egyre kevesebb fizikai aktivitás van az életünkben és egyre kevesebb rostot fogyasztunk. Nagyon sok embernél ehhez társul a nem megfelelő folyadék bevitel. A kávé és alkohol, valamint a cukros italok – melyeknek az a fajta megnevezése, hogy „üdítő ital”  - igazi vásárlói megtévesztés, hiszen inkább vizet von ki, köt le a szervezetünkben, ez mind hozzájárul a méregtelenítési folyamat lassulásához, nem megfelelő voltához. A tiszta, értsd: minden szennyeződéstől mentes víz ivása nélkül nem őrizhetjük meg tartósan egészségünket, s persze rendszeres mozgás nélkül.
Megváltozott az élelmiszereink összetétele is. A tartósítószerek, emulgeálók, ízfokozók, stb. is nagyrészt idegen a szervezetünknek, így ezek kiválasztása és eltávolítása további terhet jelent a bélrendszerünknek is.
Ebben segít ez a 10 napos program, amelyet negyedévente érdemes megismételni, de egy-egy kiadósabb lakoma után is hozzányúlhatunk. Csökkenti a puffadást, növelheti az energiaszintet és több kiló fogyást eredményezhet néhány napon belül. Szedése alatt a „nagy dolgok” olajozottan és kíméletesen zajlanak…

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

Detox Formula – a Klasszikus májtisztító készítményről beszélhetünk, ami májtisztításért a Para Cleanse és a béltisztítók (Intestinal Cleansing Program, Colon Health) mellé tökéletes. A neve is csak a felületes ember számára lehet megtévesztő: nem ”másnapos” serkentőszer, mert nevét meghazudtolóan igen sokrétű, jótékony hatású termék.

Speciális összetevői egytől egyig segítik a szervezet méregtelenítését, és ezáltal hozzájárulhatnak egy egészségesebb élethez. Kimondottan javasolt azoknak, akik bőségesen, vagy rendszeresen fogyasztanak alkoholt, netán kábítószert.

A benne található Bojtorján gyökér méregtelenít, nyugtat, regenerál, erősíti az idegrendszert és a nyirokrendszert, tisztítja a vesét.
A Vörös lóhere gazdag kalciumban, fitoösztrogénben, ásványi anyagokban, nyomelemekben, proteinekben és flavonoidokban. Gátolhatja a rákos sejtek növekedését, fokozza a termékenységet, energiával tölti fel a szervezetet. Oldja a nyálkát és a görcsöket, csillapítja a máj-, epe és vesebetegségek kellemetlen tüneteit.
Aranygyökér kivonat tartalma erős antimikrobális és gyulladáscsökkentő hatással erősíti a terméket.

Keresd elérhetőségeinken:

E-mail: okonatura@gmail.com

Tel: 20/9311-985     72/311-985

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!