Amikor nem a gyógyszer segít...

Stephanie Smit 35 éves édesanya és amikor megszületett a kisfia a földkerekségen nem lehetett nála boldogabb embert találni. 
Rémálom lett azonban az élete, amikor 3 hónapos korában piros kiütések lettek a kisfia arcán, és ahányszor illatanyag közelébe vagy intenzív szagok közé került, a tünetek csak rosszabbodtak. A bőre megrepedt, és vérezni kezdett.
 
Ma már így mosolyog, de ehhez meg kellett találni a probléma okát.
 
Az édesanya így meséli történetüket:

"Az orvosok úgy gondolták, hogy egy ekcémával lehet dolguk, így szteroid kenőcsöket írtak fel a kisfiamnak. Ennek hatására ugyan a kiütések fogyatkozni kezdtek, de sajnos újabb nem várt fordulat következett be. A vörös pöttyök visszatértek, de most már az egész testén láthatóak voltak.

Sok orvos vizsgálta, de a diagnózis újra, hogy ez csak ekcéma. Az egyik specialista szerint a fiamat az én anyatejem mérgezi, és ezért ez a heves reakció. Ekkor rögtön fel kellett függesztenem az anyatejes táplálást. De semmi változás nem történt. 5 hónapos koráig hol ezt hol azt írtak fel neki, amiktől ideiglenesen mindig elmúlt a kiütés, de aztán visszatért hamarosan. A fiam folyamatosan sírt a fájdalmaktól.

Ekkor találtam rá egy internetes fórumra, ahol arról beszélgettek hasonló betegséggel küzdő gyermekek  szülei, hogy mik is a szteroid érzékenység mellékhatásai. Rögtön felismertem, hogy a kisfiamnak is ez lehet a baja! A gyógyszereket felfüggesztettem, és elkezdtem házilag kenőcsökkel kezelni a fiam bőrét, cink és citromfű kivonatokkal és nagy figyelmet fordítottam a táplálkozására. A kombináció bevált, a kisfiam bőre elkezdett gyógyulni, és 10 hónap után eltűntek a foltok róla.

Ezt a történetet többek okulására hoztam, hogy lássátok, az sem biztos hogy az orvosok elsőre jól látják a dolgokat. Hallgassatok az ösztöneitekre is, és az mindenben segíteni fog.
Forduljatok a természet patikája felé, hiszen ott minden gyógyír megtalálható..."

A megfelekő táplálkozással sok betegség megelőzhető, az immunrendszer erősebb és ellenállóbb lesz.

A Reg-enor program étrendje ideális a gyermekeknek is! Csökkentsük a finomított szénhidrátok arányát a gyermekek étrendjében, és cseréljük a finomított olajat állati zsírokra. A húsételek sok zöldséggel pedig elősegítik gyermekeink fejlődését!

A termékről további információt ITT találhatsz.

Részletes recept ajánlat ITT letölthető!

Saját recept ötletgyűjteményünket  ITT találod!

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keress alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használd a termékeket!

Forrás: azutcahangja.blogspot.hu