A lakásod és az autódat ugye szoktad takarítani? És a bélrendszeredet?

Ha szeretnél egy belső nagytakarítást akár a Reg-enor kúra előtt, vagy közben, dr. Bagi Gabriella és Ferenczy László ajánlásával:
INTESTINAL CLEASING PROGRAM – a bélrendszer tisztítója!
 
 
És miért is van erre szükség? Ezt ez a rövid videó meggyőzően szemlélteti:
A készítmény igen hatékonyan tisztítja a bélrendszert. Természetes hashajtókat, rostokat, gyógynövényeket tartalmaz, amelyek segítenek a bélfalat megnyugtatni, a benne található Acidophilust pedig optimális szinten tartja az egészséges bélbaktériumok szintjét.
 
Felkeltette az érdeklődésedet? Kattints ide a részletekért:
Intestinal Cleansing Program

10 napos emésztőrendszer tisztító program

20 csomag tartalommal

A termék szedésétől számított 12 - 24 órán belül intenzív bélperisztaltikát vált ki, így szabadítva meg a testet a felhalmozódott és lerakódott bélsártól, hulladéktól. Egy egészséges ember bélrendszerében is akár 1-1.5 kg bélsár panghat! Paracelsus óta pedig közhely, hogy a halál a bélben lakozik.

Ma egyre kevesebb fizikai aktivitás van az életünkben és egyre kevesebb rostot fogyasztunk. Nagyon sok embernél ehhez társul a nem megfelelő folyadék bevitel.

A kávé és alkohol, valamint a cukros italok – melyeknek az a fajta megnevezése, hogy „üdítő ital” - igazi vásárlói megtévesztés, hiszen inkább vizet von ki, köt le a szervezetünkben, ez mind hozzájárul a méregtelenítési folyamat lassulásához, nem megfelelő voltához. A tiszta, értsd: minden szennyeződéstől mentes víz ivása nélkül nem őrizhetjük meg tartósan egészségünket, s persze rendszeres mozgás nélkül.

Megváltozott az élelmiszereink összetétele is. A tartósítószerek, emulgeálók, ízfokozók, stb. is nagyrészt idegen a szervezetünknek, így ezek kiválasztása és eltávolítása további terhet jelent a bélrendszerünknek is.

Ebben segít ez a 10 napos program, amelyet legalább félévente érdemes megismételni, de egy-egy kiadósabb lakoma után is hozzányúlhatunk. Csökkenti a puffadást, növelheti az energiaszintet és több kiló fogyást eredményezhet néhány napon belül. Szedése alatt a „nagy dolgok” olajozottan és kíméletesen zajlanak

Adagolás:

  • Reggel étkezés után a fehér színű tasak tartalma bő folyadékkal fogyasztva
  • Este a lefekvés előtt az átlátszó tasak tartalma szintén bő folyadékkal bevéve
A reggeli után használható termék összetevői: 3 Psyllium kapszula, 1 Lenmag Softgel, 1 gyógynövényeket tartalmazó tisztító kapszula, ez összességében 5 darab, mely világos, de nem átlátszó kis tasakban van elhelyezve
Este, lefekvés előtti tasak összetevői:: 2 Cape Aloe, 1 Lenmag és 1 gyógynövény tisztító kapszula, összesen 4 darab, mely teljesen átlátszó, kis tasakban van elhelyezve. .
Ez a 10 napos méregtelenítő és regeneráló kúra kiegészíthető Para Cleanse kapszulával, ha célzottan parazitátlanítani is kívánjuk szervezetünket.
Várandósok és szoptató anyukák nem használhatják!
Hagyd abba a termék szedését, ha esetleg a szervezeted intenzíven reagál rá, azaz erős hasmenésed lenne, vagy erős hasi görcsöt tapasztalnál.
 
Eperjesi Klára természetgyógyász