10 jel, hogy baj van a pajzsmirigyeddel!

Krónikus fáradtság

Ha szünetet kell tartanod a napi teendőid között fáradtság miatt, mindenképpen keresd fel háziorvosodat, nem csak pajzsmirigyprobléma lehet a háttérben.

Hirtelen hízás

Ha nagyobb változás nem következik be az étkezési szokásokban, mégis jelentős súlygyarapodást tapasztalsz, nagy valószínűséggel a pajzsmirigyeddel lesz problémád.

Menstruációs problémák

Ha a menstruációban bármilyen rendellenesség jelentkezik (elhúzódó vérzés, túlzott vérzés, kimaradás, pecsételés), mindenképpen ellenőriztetni kell a pajzsmirigyet is!

Depresszió, szorongás

A pajzsmirigy hormon befolyásolja a szerotonin hormont, amely a hangulatingadozásokért felel, így kialakulhatnak depressziós, szorongásos tünetek is.

Testhőmérséklet-ingadozás

Figyeljünk oda a külső okoktól független hidegrázásra és kimelegedésre! A pajzsmirigyzavar tünetei lehetnek.

Izom- és ízületi fájdalmak

A tisztázatlan eredetű izom- és ízületi fájdalmakat általában a pajzsmirigy okozza.

Hajhullás

A csökkenő pazsmirigy-működés okozhat nagymértékű hajhullást, de a szemöldök és szempilla kihullását is, amellett, hogy a haj szárazabbá, töredezettebbé válik.

Száraz bőr

A haj mellett a bőr szárazsága is jelezheti a pajzsmirigyünk betegségét. A berepedező, hámló viszkető bőr és a gyengülő körmök gyakori tünetek.

Rekedtség, nyaki fájdalmak

A pajzsmirigy betegségei a pajzsmirigy megnagyobbodásával, gyulladásával járhatnak. Ez rekedtséghez, kellemetlen ízérzethez, horkoláshoz vezethet nyaki fájdalommal, esetleg a nyak megnagyobbodásával.

Emésztési problémák

A hirtelen, táplálkozási okok nélküli székrekedés vagy hasmenés utalhat pajzsmirigyzavarra.

Pajzsmirigy alulműködésre az alábbi jódtartalmú készítményeket ajánljuk:

Spirulina  Tengeri kék alga kivonat

Immun Supreme kapszula,  Spirulina

A hormonegyensúly fenntartására:

Hormonrendszerünk nagyon érzékeny a káros hatásokra. A szervezet túlterheltsége, a méreganyagok lerakódása, a túlsúly, a rossz táplálkozás és így az immunrendszer túlterheltsége felboríthatja a hormonrendszer működését. A Reg-enor program életmódváltoztatással és a megfelelő táplálkozással megszabadíthat a méreganyagoktól és felszabadíthatja az immunrendszert, így az hatékonyabban léphet fel a szervezetünkre gyakorolt káros hatások ellen, mellyel a hormonrendszer egyensúlyát is visszaállíthatja.

A Reg-enor egy speciális készítmény, magyar szabadalom, amely beindítja a máj epetermelését, ezzel felszabadítja a májat a lerakódásoktól. A máj méregtelenítő funkciói így újra fokozódnak, a termelt epesav pedig az emésztést és a zsírbontást indítja be. Ezek a kedvező folyamatok - a méregtelenítés és az anyagcsere fokozása - az egész test tisztulására és öngyógyítására hatással lesznek, mellékhatásként segít megszabadulni a túlsúlytól.

Az állati zsírbevitel a kulcsa annak, hogy  újra beinduljon az elegendő epesav és emésztőenzim termelés és ürülés. Így a salakanyagoktól megszabadult  szerveink funkciói újra egyre jobban működjenek. 

A REG-ENOR fogyasztásához egy speciális étrend betartása javasolt.

A termékről további információt ITT találhatsz.

Részletes recept ajánlat ITT letölthető!

Saját recept ötletgyűjteményünket  ITT találod!

A Reg-enor fő szerepe egy teljes testtisztítás, az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból, ill. az emésztő- és immunrendszer megerősítése.

Fogyasztásával párhuzamosan a kívánt cél elérése érdekében az alábbi étrend követése segít abban, hogy a szervezet megtisztuljon. A kúra elején az epe és máj és a vesék tisztulását, emésztési problémák és az enzimtermelés rendeződését érzékeljük a hasi körméretek és testsúlyunk csökkenése mellett.

Vedd meg olcsóbban, törzsvásárlói regisztrációval!

 A Törzsvásárlói regisztráció információi a www.okonatura.hu főoldalán a KAPCSOLAT menüben találhatók!

REG-ENOR KÚRA 10 PARANCSOLATA

  1. Egyél kedved szerint baromfi, hal, marha, és sertéshúsból készült ételeket.
  2. Fogyassz nagyon sok zöldséget nyersen, sütve, főzve, párolva és a salátákhoz ecet helyett a citrom levét használd!
  3. Kúra alatt csak  állati eredetű zsiradékkal készítsd  ételeidet, mint a liba-, kacsa- és sertészsír vagy ghi
  4. Fogyaszthatsz kevés rizst, tésztát és pirítós kenyeret, de ha fogyni is szeretnél a mértékre vigyázz!
  5. Ne használj semmilyen növényi olajat (kókusz zsírt sem), ne egyél növényi zsírokat tartalmazó élelmiszeripari termékeket és olajos magvakat sem!
  6. Kúra alatt ne fogyassz semmilyen tejterméket vagy azzal készített ételt!
  7. Diéta alatt iktass ki az ételeidből mindenféle cukrot (mézet, xilitet is) és az azt tartalmazó élelmiszeripari termékeket.
  8. Kerüld minden magas cukortartalmú gyümölcs fogyasztását. Megengedett a citrom, grapefruit, mérsékelt mennyiségben a kókusz és a gránátalma
  9. Igyál legalább napi 2-3 liter tisztított vizet, ásványvizet, de kerüld az alkohol tartalmú italokat!
  10. Kávé, tea fogyasztható – tej és cukor nélkül!

 

Forrás: Tudásfája

Tanácsainkkal, termékeinkkel elsősorban segítséget kívánunk nyújtani a PREVENCIÓ-ra, azaz a megelőzésre. A legegyszerűbb gyógyítás a megelőzés, de ha már "baj van", azaz kialakult egy komolyabb betegség, feltétlenül keressen alternatív megoldásokra nyitott és azokat ismerő orvost és az Ő útmutatásának megfelelően használja a termékeket!